Bona-Agra Sp. z o.o.

Nadma

Opinie o Bona-Agra Sp. z o.o.

piotrek 2014-11-12 13:48:56
Masakra zimno mokro I za 7 zł na godzine wole siedziec w domku
9
marek 2014-11-12 13:52:21
To zakład bez szans na zarobek
7
frank 2014-12-01 14:31:44
Szukam osób pracujących aktualnie lub w przeszłości w firmie Eisberg
Proszę o kontakt pod: frank.ensztajn@wp.pl
Informacja = wynagrodzenie
frank 2014-12-05 14:56:20

Szukam osób pracujących aktualnie lub w przeszłości w firmie Bona Agra
Proszę o kontakt pod: frank.ensztajn@wp.pl
Informacja = wynagrodzenie
Tttttttttyyt 2016-04-19 10:23:16
Maialem okazje pracowac w tym zakladzie jakis czas temu masakra bylo robi tam paru takich lizodupow szefa i taka kierowniczka elka razem z swoim przydupasem
6
kolo 2016-04-21 07:39:20
Takiego syfu i pijaństwa jak w tej firmie przed przyjściem elki to nie można znaleźć w innych firmach.
Magazynierzy kradli na potęgę a towar brali wszyscy jak chcieli.
Jedynie co ludzie tam potrafili to płakać pod biurkiem prezesa aby dał im więcej kasy i patrzeć jak szybciej urwać się do domu.
Takich pracowników jak bracia B (młody to alkoholik a starszy niedorozwój umysłowy) czy Mareczek wyrzucony za pijaństwo to wizytówka firmy.
Poza tym pracownicy z Nadmy to tez ewenement na skale Polski i trudno znaleźć gdzie indziej takich.
10
Michał 2016-10-29 21:09:53
A jak dział techniczny tam funkcjonuje ?
kolo 2016-10-30 08:33:09
Dział techniczny to jeden człowiek od wszystkiego na każde zawołanie o każdej porze dnia.
4
ja 2016-11-11 16:36:41
A jakie warunki na produkcji?
maestro 2016-11-28 07:28:54
... a to ciekawe co piszesz...skąd taka wiedza? ...myślę że jeden człowiek nie byłby w stanie ogarnąć tak dużej fabryki (maszyny, instalacje itp.) Poza tym ich tam jest chyba dwóch...
2
grześ 2016-11-29 18:04:22
To niemota techniczna ten ich kierownik techniki.
10
jag 2016-12-07 16:02:44
to jest drugie pini w kutnie
1
jag 2016-12-07 16:16:01
praca po 12 godzin w temperaturze 5stopni za 9zl na godzine nadgodzin nie placa dwa grafiki jeden oficjalny w razie kontroli drugi pod stolem praca po 250 godzin w miesiacu wyzywanie pracownika na porzadku dziennym masa ukraincow pracujacych na czarno dziwie sie ze taka firma tak lamiaca wszelkie prawa pracownika wogole jeszcze funkcjonuje w dzisjejszych czasach naprawde az przykro sie robi
12
Maestro 2017-01-02 20:30:06
Skoro tak mówisz dlaczego nie pracujesz w dziale technicznym, pewnie byś go wygryzł. .......a może sam za pijaństwo już wyleciales? ??
3
Maestro 2017-01-02 20:35:20
Nawet nie umiesz napisać "kierownik techniczny " Szkoda mi Ciebie ...
2
adas 2017-02-22 21:23:32
hmm ... jednak nie zmienia to faktu, że kierownik pozostaje niemotą. "Maestro" wylewa swoje żale i obawy bo nie ma nic do roboty a "kolo" to nieudacznik . Może czas się wziąć za pracę bo Prezes pewnie i tak widzi mizerne efekty gołym okiem. Jaka praca taka płaca. I nie ma co narzekać tylko trzeba się wziąć do roboty i nie oglądać się na innych.
pracujaca obecnie 2017-02-22 22:20:11
Widzę ze większość opinii pisza ludzie zwolnieni...owszem praca w tem: 5-12' ale pracodawca na rozmowie kwalifikacyjnej na poczatku o tym informuje,nasz wybór.praca po 12 h czymu?- Stawka godz wiec nikt się nie spieszy...jakie tempo taki czas pracy.Ukraincy na czarno?? Bzdura!! Każdy ma umowę zlecenie a szef stara się o zaproszenia jak juz wyjada. Płacą 9zl za h a co najważniejsze WYPLACALNI!!!! nie trzeba prosić się o swoje pieniądze dzień wypłaty to dzień wypłaty a nie odsyłają z kwitkiem :"może w przyszłym tygodniu" zwolnienia płatne urlopy tak samo.jeśli chodzi o listę pracujących na czarno to szefostwo tylko idzie na rękę na życzenie pracownika bo np komornik czycha na kasę... Pracuje w tej firmie juz kilka lat i jakoś nie szukam nowego " super pracodawcy" który tez zostanie oczerniony na forum jeśli kogoś zwolni... Pazdrwiam Pracująca obecnie
Zostaw swoją opinię o Bona-Agra Sp. z o.o. - Nadma
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bona-Agra Sp. z o.o.