Bona-Agra Sp. z o.o.

Nadma

Opinie o Bona-Agra Sp. z o.o.

piotrek 2014-11-12 13:48:56
Masakra zimno mokro I za 7 zł na godzine wole siedziec w domku
8
marek 2014-11-12 13:52:21
To zakład bez szans na zarobek
7
frank 2014-12-01 14:31:44
Szukam osób pracujących aktualnie lub w przeszłości w firmie Eisberg
Proszę o kontakt pod: frank.ensztajn@wp.pl
Informacja = wynagrodzenie
frank 2014-12-05 14:56:20

Szukam osób pracujących aktualnie lub w przeszłości w firmie Bona Agra
Proszę o kontakt pod: frank.ensztajn@wp.pl
Informacja = wynagrodzenie
Tttttttttyyt 2016-04-19 10:23:16
Maialem okazje pracowac w tym zakladzie jakis czas temu masakra bylo robi tam paru takich lizodupow szefa i taka kierowniczka elka razem z swoim przydupasem
5
kolo 2016-04-21 07:39:20
Takiego syfu i pijaństwa jak w tej firmie przed przyjściem elki to nie można znaleźć w innych firmach.
Magazynierzy kradli na potęgę a towar brali wszyscy jak chcieli.
Jedynie co ludzie tam potrafili to płakać pod biurkiem prezesa aby dał im więcej kasy i patrzeć jak szybciej urwać się do domu.
Takich pracowników jak bracia B (młody to alkoholik a starszy niedorozwój umysłowy) czy Mareczek wyrzucony za pijaństwo to wizytówka firmy.
Poza tym pracownicy z Nadmy to tez ewenement na skale Polski i trudno znaleźć gdzie indziej takich.
7
Michał 2016-10-29 21:09:53
A jak dział techniczny tam funkcjonuje ?
kolo 2016-10-30 08:33:09
Dział techniczny to jeden człowiek od wszystkiego na każde zawołanie o każdej porze dnia.
1
ja 2016-11-11 16:36:41
A jakie warunki na produkcji?
maestro 2016-11-28 07:28:54
... a to ciekawe co piszesz...skąd taka wiedza? ...myślę że jeden człowiek nie byłby w stanie ogarnąć tak dużej fabryki (maszyny, instalacje itp.) Poza tym ich tam jest chyba dwóch...
grześ 2016-11-29 18:04:22
To niemota techniczna ten ich kierownik techniki.
2
jag 2016-12-07 16:02:44
to jest drugie pini w kutnie
jag 2016-12-07 16:16:01
praca po 12 godzin w temperaturze 5stopni za 9zl na godzine nadgodzin nie placa dwa grafiki jeden oficjalny w razie kontroli drugi pod stolem praca po 250 godzin w miesiacu wyzywanie pracownika na porzadku dziennym masa ukraincow pracujacych na czarno dziwie sie ze taka firma tak lamiaca wszelkie prawa pracownika wogole jeszcze funkcjonuje w dzisjejszych czasach naprawde az przykro sie robi
Zostaw swoją opinię o Bona-Agra Sp. z o.o. - Nadma
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bona-Agra Sp. z o.o.