Vita Fruit Sp. z o.o.

Przeworsk

Opinie o Vita Fruit Sp. z o.o.

okidoki 2014-12-23 18:39:07
Trzymać sie z daleka od tej firmy stawki akordowe przy maksymalnie wydajnej pracy okolo 5 zł/h smiech na sali przy najnizszej krajowej 8złciężko okreslic to jako wypłate nie polecam szkoda czasu i zdrowia
3
zzzyx 2014-12-23 18:45:02
Pracowałem tam kiedys w okresie swiatecznym kilka dni praca polega na sortowaniu owocow nie ma co liczyc na umowe wszyscy z ktorymi pracowalem robili na czarno nie wliczajac magazynierów ktozy pracuja tam kilkanascie lat placono nam na akord po przeliczeniu przepracowanych godzin i podzieleniu pieniedzy srednio na godzine wychodziło 4,92zł wiec podobnie jak przedmowca lepiej szukac czegos innego albo traktowac to jako dodatkowa prace o ile sie da szczerze nie polecam
Adam Kluczyński 2017-01-26 19:57:56
Ja współpracowałem przez dłuższy czas z tą firmą przy dostawach owoców. Firma solidna, płatności na czas. Z cała pewnością firma godna polecenia. :)
3
Zibi "Wąs" 2017-01-26 20:25:50
Bardzo dobrze wspominam pracę w taborze transportowym. Miłe i fajne chłopaki. Mimo,  że to dopiero początki były to najpiękniejsze moje chwile w życiu. Praca owszem ciężka - ale bardzo satysfakcjonująca. Radość z każdej pochwały kierownika i ta cięgle rosnąca motywacja aby dać z siebie wszystko. Jak wracałem do domu po każdym dniu pracy czułem taką energię, że gotów byłem przenosić góry!. To właśnie w tym wspaniałym okresie zostałem ponownie ojcem!. Teraz, mimo upływu lat bacznie obserwuje wzrost tej firmy i życzę jej samych sukcesów. Szczególne pozdrowienia dla Prezesa A.C., który dba biznes i ludzi - a z taką charyzmatyczna osobą ten okręt zawsze dopłynie do celu!
2
Norbi82 2017-01-27 15:37:36
Polecam prace w tej firmie , miła atmosfera.
1
Rewll 2017-01-27 15:39:58
A moja ocena jest pozytywna
2
olek89 2017-01-27 16:31:53
polecam, dobra organizacja pracy
1
Rysiek76 2017-01-28 11:05:11
moge polecić firmę
1
gks 2017-01-29 22:13:26
Firma godna polecenia
1
lesio 2017-01-30 00:33:36
takze polecam firma uczciwa, placi za wykonana prace
1
fsa 2017-01-31 13:41:00
Super firma
1
Józek 2017-02-15 17:12:18
Nie wiem kto wypisuje takie głupoty o tej firmie że taka atmosfera i sielanka z tego co wiem jest tam poprostu zwykły wyzysk ludzi zostawanie po godzinach i w wekendy oczywiście za frajer a odnośnie kolegi Zibiego "wąsaty"że został ojcem czy coś po takim dniu z panem A.C. to można spłodzic potwora a nie dziecko . Znam ludzi którzy jadą na tabletkach żeby jako tako funkcjonować a te dziwne komentaże to chyba sami piszą sobie bo nie znam nikogo kto tam pracował żeby tak napisał
Józek 2017-02-15 17:42:57
Dla mnie jest to troszkę dziwne że w są dwa komentarze z 2014 roku które są akurat prawdziwe bo te osoby dotkneły tej pracy a tu nagle w 2017 roku w przeciągu sześciu dni wysyp pozytywnych opini wyssanych z palca bo nie rozumiem czy te osoby pracują czy pracowały że od 26 stycznia 2017 do 31.01. 2017 piszą takie głupoty z tego co wiem ludzie się zwalniają z tamtąd bo mają dosyć tego dobrobytu a zostają tylko ci co nie mają wyjścia albo same dupo włazy a jeżeli ktoś złodzieja nazywa biznesmenem to jest mi żal takich ludzi. Tytanik też miał byc niezatapialny i pływal nim pyszni ludzie i biznesmeni ale historia pisze inny scenariusz.O prawdę pytajcie kapitana bo mówią że oliwa jest sprawiedliwa ale co znaczy prawda gdy okręt tonie pozdro czekam na prawdziwe opinie
Oleckiboss 2017-02-20 17:18:19
kolega "Józek" na chyba jakieś problemy emocjonalne. ja znam masę ludzi, którzy pracę sobie chwalą i sa zadowolenia - i ja się do nich zaliczam także
2
januszek 2017-02-26 15:28:38
Ja zdecydowanie polecam,
Zostaw swoją opinię o Vita Fruit Sp. z o.o. - Przeworsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vita Fruit Sp. z o.o.