On-Zin Aldona Zitzman

Piotrkowice

Opinie o On-Zin Aldona Zitzman

Matrix 2016-10-31 03:48:40
Nie no litości. Ludzie jest takie powiedzenie:
Kto z kim przystaje takim sie staje.
TEN "kierownik" zrobil sie jak Ci ludzie.
Kiedys czuło sie respekt , poważanie ale te czasy minęły. Ludzie sie żalą w biurze a oni mają z tego ubaw.
5
obserwator 2016-11-04 17:15:22
Juz nie macie co robic i za kierownika sie bierzecie?? Do kierownika oczywiscie glownego kazdy szanujacy sie pracownik ma powazanie i bedzie mial... Facet na poziomie. Ludzie jak macie za duzo czasu to zajmijcie sie czyms pozytecznym, bo ci co komentuja Go work on-zin to czysta patologia kochajaca sensacje wyssane z palca...
Kiedys byla taka gazeta skandale... Dowidzenia.
5
Matrix 2016-11-05 12:51:57
"Obserwator" na tym polega ten portal. Opini podlega pracodawca jak i kadra kierownicza. Nie ineresuja mnie wypowiedzi ludzi obrazajacych sie nawzajem albo podajacych nazwiska ludzi ktorzy w jakis sposób zasluzyly sobie na przywileje szefostwa a sa za to szykowani. Kazdy wie jakie sa fakty ale dopóki pracuje boi sie o swoja prace. Wszyscy maja prawo do wyrazenia swojej opini na temat tego zakladu. Oczywiscie w granicach rozsadku. Sadze ze moja wypowiedz byla prawdziwa i wyrazala to co zaobserwowalem i sluszalem w "biurze" .
2
emerytka 2016-11-06 16:20:03
Tez bym miala z tego ubaw... Z "tych ich żalów " z tego ze biegna do biura bo im sie 2.20 do wyplaty nie zgadza... Albo brygadzista kaze na krotko obierac drugi dzien z rzedu...
5
Zetka131 2016-11-07 05:40:42
Emerytka innym babci brygadzista się podoba.. A ty czego dasy na niego... Zaszedł ci za skórę.. Czy ignoruje.. Haha
3
Zetka131 2016-11-07 07:32:44
Jak ci się nie podoba to zmień prace.. Co myślałam że brygadzista będzie Cię po dupie głaskać!
3
Neo 2016-11-10 09:38:58
"Emerytka" to ze ludzie prosza sie o 2,20 zl swiadczy ze jest ch to jedyny dochod. Dlaczego jako emerytka pracujesz? Brakowalo ci kasy? Zanim kogos oczarnisz spójrz na siebie.
5
Gerard 2016-12-28 12:21:42
10 kierowników a nikt nie umie zarządzić robią co chcą z ludzmi same wynalazki skupują reklamacjami straszą jak cebula do dupy to na ludzi najlepiej zegnać dobże ż tam nie pracuje bo tam można się dorobić ale garba tylko współczuć tym co tam pracują biedni ludzie wszędzie pracować tylko nie w on zin
4
Zetka131 2017-01-01 15:05:49
Zgadza się do tego jeszcze nie zakład tylko burdel!! Pilnuje swoich chłopców i mężów! Tam żadna nie odpuści!
2
Desu580 2017-01-10 14:29:16
Szukasz żony przyjaciółki kochanki to tylko w on zin wybór i kategoria wiekowa do woli. To do roboty do on zin ludziska a wesoło wam będzie. Kobiety facetów mało ale też jest w czym przebrać. Szukasz kochanki to tylko w on zin
2
Zyga48 2017-01-10 14:41:46
Na 100% zgadzam się z kom wyżej!!!!
2
nick1234 2017-01-11 07:52:17
Zgadzam się z tym , że kobiety są jakie są , ale pamiętajcie jeżeli wasi mężowie moją w domu co jeść to nie będą podjadać w pracy. I nie mylcie zwykłej rozmowy z romansem . A po drugie nie oszukujmy się żadne z nich modele , co jeden to gorszy ... druga sprawa przestańcie wypisywać jakieś żale bo robicie z siebie zazdrosne dewoty a nikogo nie obchodzi to że twój mąż może się pościć na boku . Są ważniejsze sprawy w tej firmie do obgadania ... Cebula do d*py i wogole ...
6
Zorro 89 2017-01-12 07:46:23
Tylko i nas w on zin jak juz tez zauważyłeś one nie mają zahamowań.. Czy żonaty czy nie na wydre do celu. Co się w szatni wyrabia nie wspomnę. Zresztą sam wiesz nick
2
Zyga48 2017-01-12 07:57:09
Akurat jestem facetem nie żona ani dziewczyna i widzę jakie są łaski w on zin tylko przebierać i jest twoja
2
nick1234 2017-01-12 11:22:27
Nie wszystkie dziewczyny z tamtąd są takie jak myślisz . Są ważniejsze cele niż przelecieć jakiegoś tam opszymurka z on zin. U nas na szatni nic się nie dzieje a na męskiej nie bywam . Widziałam nie jedno w tej firmie ale nie moja sprawa każdy ma swoje na głowie . Ja przychodzę do pracy robię swoje i wychodzę . A jeśli twierdzisz że tylko przebrać w laskach i jest twoja to widocznie tak robisz .
2
Zorro 89 2017-01-12 14:44:08
To jesteś ok gratulować. Popytaj koleżanki co się robi w szatni tak żeby nikt nie widział. Jasne ze tak robię jak dają sama piszesz, że dużo się dzieje w on zin wiec wiesz o co biega śmieje się z mężów tych lasek i chłopaków rogacze
1
nick1234 2017-01-12 17:20:21
Masz się czym szczycić naprawdę ... Ciekawe czy twoja partnerka też nie doprawia ci rogów . I ciekawe co by powiedziała na to gdyby widziała że tak robisz ... Żałosny jesteś
nick1234 2017-01-13 09:58:51
To poszła na całego . Ale nie porównuj każdej do niej . Ok
1
gobi22 2017-01-13 10:33:08
Ja się zgadzam z powyższymi kom. Nie mowie to o wszystkich. Ale widzę nie tylko ja mam takue zdanie na temat on zin lasek. Do udowodnienia zucone jest jedno nazwisko. A mozna by żucac UJ wieloma. Jak widać nie tylko jak mam negatywne zdanie na temat lasek z on zin. Większości ludzi.











jest nazwisko.
2
dżina 2017-01-13 23:59:14
Żenada.................
20
Zyga48 2017-01-18 18:48:32
Alkomaty powinny być w on zin!!!!!!! Albo inspekcja rosły!
5
Ktoś coś 2017-01-22 12:30:40
Droga gobi22
Po pierwsze zanim napiszesz kolejny bzdurny komentarz radzę przestudiować słownik języka polskiego i poćwiczyć ortografię :-)
Po drugie.. Nie wiem czy wiesz, ale używanie czyjegoś nazwiska bez zgody podlega pod zniesławienie za co możesz mieć problemy.
Po trzecie.. Zanim wypowiesz się jeszcze na czyjś temat upewnij się, że sama jesteś idealna bo nie bez powodu zostawił Cię kiedyś facet :-)
Nie pozdrawiam!!
4
sprawiedliwy 2017-01-23 19:02:58
jesli piszesz o kims to tak jak bys pisala o sobie jesli tak dobrze znasz zaklad to tez tam pracujesz i twoja opinia jest tez o tobie
3
Tymon 1234 2017-02-24 07:57:46
Górska haha

1
Jaro69 2017-02-24 08:06:01
Tymon

1
Zostaw swoją opinię o On-Zin Aldona Zitzman - Piotrkowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie On-Zin Aldona Zitzman