Galster Sp. z o.o.

Wierzchucice

Opinie o Galster Sp. z o.o.

czarna 2014-04-28 13:14:42
Porażka!Praca na czarno! Brak jakiejkolwiek umowy nawet dla pracownika pracującego kilka lat 6zł/h
Omijać
2
Sanfini 2014-05-27 19:08:07
WOW 6zł ? A jak wygląda zatrudnienie dla kierowcy C+E ?
czarna 2014-06-27 13:52:21
kierowcy i biuro chyba mają umowy ale na kokosy bym nie liczyła 6,5-7zł pewnie
mała 2014-10-06 15:49:04
pracowałam sezonowo i było OK.
pracy dużo, płaca średnia, ale w okolicy i tak dają najlepsze warunki,
1
kierowca 2014-10-07 09:39:25
umowę miałem (2012) dbali o to i jest dodatkowe ubezpieczenie, które działa, tzn. kasę wypłacali, zarabiasz kiedy jeździsz, ważne że mogłem prawie codziennie być w domu, a nie kilka dni w trasie, teraz mam podobnie ale tam była fajna atmosfera.
1
Sanfini 2014-10-07 18:39:22
A zarobki kierowca ma w jakim przedziale?
kierowca 2014-10-08 16:03:36
1500-2500
stażystka 2014-10-10 12:10:43
firma fajna, płaci na czas, dużo się mogłam nauczyć, polecam
1
sezonowo 2015-01-02 17:00:46
nie dość ,że brak umowy,świadczeń to na miesiąc 900zł ,wykorzystywanie i tyle ,kierowcy i biurowi może mają umowy ale też nie bardzo kiedyś gadałem z kierowcą mówił ,że umowę ma na najniższą krajową(jakies 1100zł i 200-300zł do łąpki bez papierka raz masz raz nie .w sadzie dostawałem 6złna godz gdzie normalne firmy płaca 10-12
1
gol 2015-01-03 16:39:47
płaca słaba norma duza oczka patrza roczki chodza a nozki biegaja wielka siostra w okularach patrzy i liczy tygodniowki , i czeste potracenia przy wypłacie powodzenia nowym pracownikom zycze .
2
szybkie rączki 2015-02-16 13:59:35
jak rączki chodzą to i pieniądze są, nit mi nie potrącił grosza a i premię dadzą co jakiś czas.
1
szybkie rączki 2015-02-16 14:02:49
pracuję tu już 2 rok i zawsze było w porządku, a nie wiem kto pracuje za 6 zł, chyba tylko ty, pozostali mają więcej
1
Optymistycznie 2015-02-26 22:15:21
Pracowałam w dobrej atmosferze, fajne dziewczyny, kierownik udaje ostrego ale miły jest
1
ja 2015-03-14 17:34:51
6 zł to nie zarabia nawet Ukrainiec u sadownika więc nie wiem skąd takie słabe doinformowanie....
dominik 2015-05-19 14:25:05
praca przypomina folwark lub jak kto woli PGRy zachęcam.co do zarobkow rewelacja
? 2015-05-19 14:28:26
rewelacja to ile?
dominik 2015-05-19 14:30:39
1.5 euro na godzine.moze konkurować z Bialorusia
zbieracz 2015-08-05 15:40:52
te pozytywne opinie to chyba sami sobie wystawiają - szeregowy pracownik 6 zł/h, brak umowy, możliwe potracenia według uznania "pracodawcy",jeżeli się interesujesz ile zarabia inny pracownik lub czy ma umowę możesz pożegnać się z pracą
3
czarna 2016-10-06 00:03:08
Miałam niestety okazje tam pracowac w administracji i wypłacac pieniądze pracownikom sezonowym, zarobki w przedziale 6-8 zł za godzine lub na akord, właściciele obgadują każdego pracownika i sie śmieją z biednych ludzi. Praca na czarno to tam norma, nawet jak ktoś pracuje na produkcji to może pomarzyc o umowie (umowe dostają tylko pracownicy biurowi i kierowcy, jest kilka pracowników na produkcji stałych co mają umowe) . Ludzie którzy przebierają i pakują owoce na taśmach nie są przeszkoleni i nie mają badań fitosanitarnych. Pracownicy którzy mają umowe o prace oficjalnie zarabiają najniższą krajową, ale na lewo mają dopłacane pieniądze, dzieki czemu właściciele mogą oszczedzic nie płacąc podatku od pracownika (panuje w Galster tajemnica ile kto zarabia na lewo, zakaz mówienia o tym). Od siebie powiem ze atmosfera straszna, pracowałam 200 godzin miesiecznie za najniższą krajowa, miałam obiecaną zapłate za nadgodziny, a nie ujrzałam grosza. Poniżanie ludzi przez właścicieli to codziennośc, dlatego uciekłam i odradzam.
Zostaw swoją opinię o Galster Sp. z o.o. - Wierzchucice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galster Sp. z o.o.