Cytropol Adrian Krukowski

Zamość

Opinie o Cytropol Adrian Krukowski

Gorvita 2012-06-26 21:54:58
Jak praca wygląda w tej firmie ? bo opinie są podzielone pół na pół ? to w końcu jak jest na prawde. Skoro jest tak lipnie to musiałeś podpaść czymś ?
3
Bolek 2015-01-26 21:16:47
Aż dziw bierze,że w 21-wszym wieku mogą jeszcze istnieć takie prymitywne zakłady pracy.Powinni zmienić nazwę na WKB- WYZYSK KOMBINATORSTWO BRAK szacunku(w szczególności do swoich pracowników).Zanim się tam wybierzecie spytajcie o pracę we FRUCTOSIE, podobna robota tylko w lepszych warunkach i za dużo lepszą kasę.Naprawdę trudno uwierzyć,że odpowiednie organy do tej pory nie zajęły się tym...(nie chcę się wyrażać na publicznym forum).Nie polecam,wręcz odradzam,mijajcie z daleka.
1
Slam 2015-06-15 19:06:04
Jedna wielka kpina,parę robót w życiu miałem,ale czegoś takiego nie widziałem.Tylko dla zdesperowanych(chociaż i tak długo nie wytrzymacie)
Kornel 2016-02-11 18:58:34
Jaka Kpina ? Może Konkrety jakieś ???
jjj 2016-02-16 21:31:26
pracuje tu 6-7 lat i wszystko ok ,ale jak sie niechce komus pracowac ,albo jak mamusia i tatus daja kase ,to i wszedzie bedzie zle ,jest jak jest ,jak wszedzie ,a osoby o takich nickach tutaj nigdy nie pracowaly
1
Kornel 2016-02-18 14:53:38
kłamiesz i oszukujesz, byłem u was w firmie, widziałem na czym polega praca i jak traktuje się pracowników, coś jest chyba na rzeczy, tym bardziej,że o dziwo ! od twoich klientów w sklepach słyszałem "proszę pana w co się pan pakuje " , " on ma problemy z płatnościami " , " o i znów kolejny ? " ....nie jestem leserem... bardzo odradzam podjęcia 12to godzinnej pracy 6 dni w tygodniu za 1500 złotych.
Odradzam 2016-03-25 13:39:36
Zgadzam się z osobą wyżej w sklepach pytają ,,co pan tak zmienia pracowników,,Jeżeli ktoś to czyta i się zastanawia czy tam iść to odradzam.Dokładnie 12godz 6 dni w tygodniu to ok 300 godzin w miesiącu podzielić na 1500 to 5zł na godzinę jak ktoś chętny to śmiało.Nie wspominając już o wrednej szefowej i łajzowatym synalku
admin 2016-08-15 13:36:33
hahahhaha dobre opinie ludzi ktorzy nic nie osigneli i tylko zmieniaja prace jak rekawiczki brak wykrztalcenia a wymagania na dyrektora
Były 2017-07-05 14:31:43
Pracowałem tam pare lat temu jako kierowca praca była prosta i niewymgająca, trzeba było załadować i sprzedać towar zależnie gdzie siejechało to klieńci byli mniej lub bardziej normalni odpowiadalo sie za towar i samochod. Z kasą nie było problemów i z tego co gadałem z innymi jak i ja tak i oni nie dostali tam nigdy najniższej, były premie, zniżki, jakies paczki przy swietach, przy przeprowadzce pożyczyłem samochod bezproblemu. Choć było to 4lata temu nie sadze by sie wiele zmienilo. Da sięzaczepić na dłużej ja byłem 1,5roku. Jak ja sięzwalniałem to przychodzili na moie miejsce i jezdzili ze mnom to tylko przeszkadzali, wiec ci niezadowoleni to pewni z dwoma lewymi rekami. Praca nie dla kazdego, od tamtej pory bylem i w gorszych i lepszych miejscach, najważniejsze jak wszędzie po prostu robić swoje. Na plus stałe obowiazki, kasa na czas i najwiekszy mozna bylo wzerac swieze owoce :).
Zostaw swoją opinię o Cytropol Adrian Krukowski - Zamość
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cytropol Adrian Krukowski