Cytropol Adrian Krukowski

Zamość

Opinie o Cytropol Adrian Krukowski

Gorvita 2012-06-26 21:54:58
Jak praca wygląda w tej firmie ? bo opinie są podzielone pół na pół ? to w końcu jak jest na prawde. Skoro jest tak lipnie to musiałeś podpaść czymś ?
3
Bolek 2015-01-26 21:16:47
Aż dziw bierze,że w 21-wszym wieku mogą jeszcze istnieć takie prymitywne zakłady pracy.Powinni zmienić nazwę na WKB- WYZYSK KOMBINATORSTWO BRAK szacunku(w szczególności do swoich pracowników).Zanim się tam wybierzecie spytajcie o pracę we FRUCTOSIE, podobna robota tylko w lepszych warunkach i za dużo lepszą kasę.Naprawdę trudno uwierzyć,że odpowiednie organy do tej pory nie zajęły się tym...(nie chcę się wyrażać na publicznym forum).Nie polecam,wręcz odradzam,mijajcie z daleka.
1
Slam 2015-06-15 19:06:04
Jedna wielka kpina,parę robót w życiu miałem,ale czegoś takiego nie widziałem.Tylko dla zdesperowanych(chociaż i tak długo nie wytrzymacie)
Kornel 2016-02-11 18:58:34
Jaka Kpina ? Może Konkrety jakieś ???
jjj 2016-02-16 21:31:26
pracuje tu 6-7 lat i wszystko ok ,ale jak sie niechce komus pracowac ,albo jak mamusia i tatus daja kase ,to i wszedzie bedzie zle ,jest jak jest ,jak wszedzie ,a osoby o takich nickach tutaj nigdy nie pracowaly
1
Kornel 2016-02-18 14:53:38
kłamiesz i oszukujesz, byłem u was w firmie, widziałem na czym polega praca i jak traktuje się pracowników, coś jest chyba na rzeczy, tym bardziej,że o dziwo ! od twoich klientów w sklepach słyszałem "proszę pana w co się pan pakuje " , " on ma problemy z płatnościami " , " o i znów kolejny ? " ....nie jestem leserem... bardzo odradzam podjęcia 12to godzinnej pracy 6 dni w tygodniu za 1500 złotych.
Odradzam 2016-03-25 13:39:36
Zgadzam się z osobą wyżej w sklepach pytają ,,co pan tak zmienia pracowników,,Jeżeli ktoś to czyta i się zastanawia czy tam iść to odradzam.Dokładnie 12godz 6 dni w tygodniu to ok 300 godzin w miesiącu podzielić na 1500 to 5zł na godzinę jak ktoś chętny to śmiało.Nie wspominając już o wrednej szefowej i łajzowatym synalku
admin 2016-08-15 13:36:33
hahahhaha dobre opinie ludzi ktorzy nic nie osigneli i tylko zmieniaja prace jak rekawiczki brak wykrztalcenia a wymagania na dyrektora
Zostaw swoją opinię o Cytropol Adrian Krukowski - Zamość
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cytropol Adrian Krukowski