IGLOO Producent Urządzeń Chłodniczych

Bochnia

Opinie o IGLOO Producent Urządzeń Chłodniczych

robol z armagor-u i z armatoory obecnie 2015-02-14 09:24:49
Witam
Jak ten nasz były dyrektorek się sprawuje, zaczyna już wariować?
7
lolek 2015-04-14 18:05:07
o kim mowa? podaj inicjaly
1
robol z armagor-u i z armatoory obecnie 2015-08-23 20:49:41
Grzesio G. :D
tzn.xenna 2015-10-27 23:24:42
Patologiczny sposób zarządzania

Zarobki na poziomie Albanii

1
Do robol z armagor-u 2015-10-28 23:46:12
Wrodzone ADHD .... FULL HD. Opowiedz cos wiecej o człowieku
robol z armagor-u i z armatoory obecnie 2015-12-18 20:50:31
Co tu dużo pisać, gość strasznie chamski dla ludzi, zero poszanowania, kultury i szacunku. Wielki dyrektorek, a tak na prawdę to "małe" zero, mniej niż zero....
Dobrze że, firma ARMATURA Kraków zafundowała mu studia, bo nawet na to nie było go stać.
Ogólnie mówiąc, to był postrzegany jako chamidło, jedni się go bali, a drudzy wręcz przeciwnie, mieli go głęboko w dupie. Zwolnił masę ludzi, masę! Jedni sobie może i zasłużyli, drudzy wylecieli za byle pierdółkę. Tworzył zgrany duet z panią kingą szostek (celowo napisałem w małej litery). Oboje byli siebie warci - razem szefowali w ARMAGORZ-e w Praszce.
1
kicia 2015-12-24 20:37:46
a jak tam nowa insygnia się miewa, leasing czy może ......
2
blachodachowka 2016-07-20 19:03:11
a jak tam MR bribe się miewa slyszalem ze dalej kosi ze az się wysypuje z kosza
4
8872 2017-05-19 05:11:53
Pany, Grześ Gorczyca robi u was, taki mały brzydki, z ADHD. Z Bochni jest, więc jak robi, można jaiś kontakt do tego kurdupla?
1
pusia 2017-05-20 22:35:37
opinia opinią można dodać :) o szafkę się prosiłem z 2 miesiące aby zostawiać ubrania ....... rękawiczki to już nie wspomnę umowa zlecenie ........ przy wypłacie na kopercie pisze inna kwota a w środku jest inna czyli mniej :)no i jest ten co boi sie jechać na KRK ........... stoi z łapami w d**** na hali i patrzy a nie zna się na niczym nawet z blachą ma problem
1
Życzliwy 2017-05-22 16:33:54
Nie z Bochni tylko z Rzezawy, jego 5 minut dobiega końca, już niedługo i mały będzie chodził z podwiniętym ogonkiem, nie będzie rżnął Pana którym nigdy nie był i nie jest, najlepiej wychodzi mu łapanie gówniarzy na fajce :)
1
magazyn CD z Niska - ARMATOORA 2017-05-23 06:05:18
Ludzie, Gorczyca Grześ to zwykłe "zero" jest, on nic nie potrafi, na niczym się nie zna. Studia skończył na koszt Armatury - taki dziad był. Dobrze mówicie, najlepiej mu wychodzi łapanie ludzi na fajce, to samo robił w Armatoorze, na temat pracy, produkcji ten człowiek jest zielony, po prostu za głupi. Totalny cham, zero poszanowania dla pracownika, dla ludzi którzy ciężko robią, na siebie i na niego, na tą szumowinę....
W Armatorze nosił ksywę "kurdupel", ludzie się go bali, ale byli i tacy którzy mieli go daleko w dupie. Wiadomo, wszędzie trzeba pracować, ale ludziom trzeba okazać szacunek, on tego nie robił, stąd też był tak nie lubiany w zakładzie. Osobiście sam chciał mnie zwolnić, i raz byłem u niego na dywaniku, ale jakoś mu się nie udało.

PS. Znasz mnie frajerze, wiesz kim jestem i pewnie to czytałeś, mam nadzieję że kiedyś Ci się noga powinie i przestaniesz być takim "małym" cwaniaczkiem, jakim jesteś teraz i byłeś w Armatoorze.
1
Os. Kolorowe 2017-05-23 17:07:57
Mały obstawia się swoimi ludźmi w Igloo z Armatury, jest jego kolega P.G, M.R itp
Może brakuje mu wiedzy i muszą w trójkę myśleć nad jedną rzeczą? Szybko ci ludzie awansowali, jego pomysły są poronione a niewiedzą tylko podkreśla jaki jest niedouczony, może kupił sobie wykształcenie
Nagle z rządzenia w całym zakładzie została mu tylko produkcja ojej, mały pamiętaj życie bywa bardzo przewrotne i wszystko wraca jak bumerang, zacznij wysyłać CV do dużych firm, może przyjmą cie na segregacje odpadów ale z tym też pewnie będziesz miał problem
3
magazyn CD z Niska - ARMATOORA 2017-05-25 05:21:35
Ludzie, dajcie jakiś namiar na tą szumowinę!!!
Zostaw swoją opinię o IGLOO Producent Urządzeń Chłodniczych - Bochnia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IGLOO Producent Urządzeń Chłodniczych