Sedina Fresh Company Krystyna Mielcarek

Warzymice

Opinie o Sedina Fresh Company Krystyna Mielcarek

byly pracownik 2013-03-07 19:02:22
nie polecam pracy u tej "Pani". Praca ciężka za marne grosze, traktowanie ludzi jak woly robocze napedzajace jej kase, opiernicz za nic. Nie jedna osobe juz wyrolowała ta Pani na kase. Potracanie nawet za przerwe typu jem kanapke, wyjde na papierosa. Zanim ktos sie zdecyduje tam na prace niech sie powaznie zastanowi...Na rozmowie wstepnej pyta nawet bezczelnie o zycie prywatne... Dla mnie ta firma to jedna wielka pomylka... Dorobiona na Polka na wyjsciu za maz za bogatego holendra
3
Alojzy 2013-06-15 21:49:27
Niestety, ale to prawda. Praca za marne grosze, przez 6 dni w tygodniu, po kilkanaście godzin na umowę zlecenie. Jedyny plus to to, że wypłata zawsze na czas, ale warunki i atmosfera...
vipcio 2013-06-17 13:03:25
naprawdę ta firma to jedną wielką pomyłka . za spalenie 2papierosów w ciagu 11h odjeli mi 20 w miesiącu , teraz to nawet z wypłata się spełniają od3 do 7 dni. i to jeszcze marna wypłata się.bo niestety ta pani liczy że godzina ma 100 min.
monzo 2013-08-08 19:40:47
Pomyłka to mało powiedziane. Zwykły [usunięte przez moderatora], chora atmosfera, rotacja pracowników średnio co 2 miesiące. Unikać jak ognia, chyba że się chce popracować te 2 miesiące i wracać na uczelnię/ do szkoły. Typowy "polski" zakład, gdzie Ty musisz więcej niż wszystko, a spróbuj upomnieć się o swoje to hucpa i granda. Obniżanie wynagrodzenia, praca po kilkanaście godzin dziennie, 7 dni w tygodniu norma. Jesteś zdesperowany - idź tam pracuj, wszelkim innym którzy mają jakąś tam alternatywę - stanowczo odradzam.
3
2013-10-07 18:30:01
Moim zdaniem to zazdrość pracowników omylnych. Ja pracowałem tam dłuższy czas i stwierdzam ze to praca rodzinna. płaca jak za moje wysiłki to w sam raz. Nie pale a przerwe zawsze miałem bez problemu. Ten kto narzeka niech sobie firme załozy swoją i wtedy bedzie wiedzał co od pracownika wymagać. Pozdrawiam
Marekko 2014-02-04 00:50:32
Dziwne, że usuwa się tutaj prawdziwe opinie byłych pracowników. Absolutna prawda, Sedina Fresh Company i Fk Fruit to firmy, w których nie popracujesz dłużej niż parę miesięcy. Potem wywalą Cię na ( usunięte przez administratora ) w jeden dzień, choć w umowie masz niby tydzień wypowiedzenia. 7 zł na h, praca w ciężkich warunkach po kilkanaście godzin, wieczne znoszenie nielogicznych widzimisię szefowej. Płacisz za najmniejszy błąd z własnej kieszeni, a na koniec miesiąca okazuje się i tak, że dostajesz mniej niż przepracowałeś bo... bo jadłeś sobie śniadanie, bo papieros, bo zupa była za słona i inne takie. Dla tej pani to normalne, że można o pełni sił witalnych zaczynać pracę o 4 rano, kończyć ją o 22-23 i znowu zaczynać śpiewająco kolejny shit z samego rana. Narażanie nie raz życia i zdrowia nie jest warte żadnych pieniędzy, tym bardziej tak, za przeproszeniem, gównianych. Może da do myślenia ewentualnym zainteresowanym fakt, że co 2-3 miesiące widzę nowe ogłoszenia, gdzie( usunięte przez administratora ). poszukuje kierowcy. Już to widzę, jak ktoś z kat. C i E będzie chciał robić za taką stawkę godzinową... :D
4
Bratek. 2014-02-19 14:34:23
Witam, wszystkich zainteresowanych pracą w Sedinie Fresh Company.
miałam/ miałem okazję troszkę popracować. Wiec przyznam, żę w każdej z zamieszczonych opinii jest ziarnko prawdy (nawet w tej z 2013.10.07:). choć według mnie, zwykłego zjadacza chleba. Firma ta zasługuję na więcej minusów niż plusów. Roszada pracowników niesamowita. Kasa marna, nieadekwatna do pracy, ale zawsze na czas. (usunięte przez administratora)Pomyłki w pracy raczej nie uwzględniane. Kwestie papierosowe uważam za słuszne.(usunięte przez administratora) I jeszcze jeden pozytyw- piętnowane były wszelkiego rodzaju przekleństwa.
waski 2014-07-10 17:30:46
Ja tam pracuję już 4 lata, i nigdy nie miałem problemów. Zależy kto przyjdzie do pracy jeśli ma się luźne podejście i potrafi się rozmawiać to niema problemu. Nie palę nie przeklinam więc nigdy nie miałem problemu że ktoś mnie pouczał lub do mnie się awanturzył. Najbardziej lubię szefa Freddiego jak się zdenerwuje i krzyczy po holendersku ponieważ nic nie rozumiem. Wtedy idę spytać szefową o co mogło chodzić. I zawsze w terminie płacą to jest fakt. Jak dla mnie to jest ok. A co do negatywnych komentarzy to ciekawe który z nich pisał kierownik który na moich oczach wywoził wieczorem pół busa rożnych warzyw i się okazało że jednak podziękowano mu, ciekawe dlaczego...
Donpedros Makutas Posampas 2014-08-09 18:11:01
Jedyny plus tej firmy to znajduję w tym, że płatności zawsze były w terminie i na umówioną kwotę (nawet z "bonusem", chociaż to kosztem przepracowania czasami więcej niż 70 godzin w tygodniu...). Poza tym jak wyżej - ciężka praca, beznadziejna atmosfera, wyzysk i humory szefa (głównie Frediego, pani Krystyna to jednak kobieta z klasą i można było się dogadać).
: 2014-10-14 12:26:00
Szkoda (usunięte przez administratora), że wcześniej nie dałeś znać, że ktoś wywozi towar z firmy bo to nieodpowiednie osoby za to obrywają ciągle. Faktem jest to, że atmosfera trochę dziwna i każdy ma tam humorki łącznie ze zwykłymi pracownikami. Ja nie mogę narzekać bo i z Panią (usunięte przez administratora)i Panem (usunięte przez administratora)można się dogadać. Jedna prośba do Pani Krystyny o większe docenianie pracowników za dobrze wykonaną pracę i nie piszę tu o jakiś premiach pieniężnych co nie ukrywam byłoby miłym gestem ale czasem dobre słowo (pochwała) w zupełności wystarczy bo taki pracownik czuję się doceniony i dowartościowany i nie ukrywajmy lepiej się pracuje.
Anonim 2015-12-14 19:31:49
Fajna praca jestem zatrudniony jako kierowca.Każdy ma swoje opinie, ja już tutaj pracuje 7 lat i jestem zadowolony z pracy w tej firmie i kasy:)
Doctor 2016-01-21 17:22:14
Witam od 2tyg pracuje w firmie sedina,widocznie nastaly tam zmiany poniewaz nikt nic nie mowi jak wyjde zapalic (oczywiscie bez przesady),jestem kierowca i najdluzej ile pracowalem to 9,5 h praca nie jest az taka ciężka, pòki co jest ok.
Oczywiscie niewiem jak to wyglada w sezonie letnim.
szczecinianka 2016-02-29 08:58:11
Mentalnosc Polakow ciagle narzekac a najlepiej nic nie robic i zarabiac tysiace. Ludzie w jakich czasach Wy zyjecie chcieliscie kapitalizmu to macie. Ja tez pracuje po 8h czasami dluzej i nie narzekam. A po 2 w pracy sie nie pali tym bardziej nie przeklina. Zalozcie sami sobie firme to przkonacie sie czy bedziecie placic za czas przy papierosie oraz ciagle stekanie ze strony pracownikow. Pozdrawiam nieszczesliwych Polakow.
2
uczciwy 2016-02-29 09:15:12
U p.Krystyny w firmie pracuje od dluzszego czas i dziwie sie jak mozna tak obczerniac pracodawce swojego. Moze faktycznie te osoby, ktore tak pisaly chcialy nie wiadomo jakich pieniedzy sie dorobic za nierobstwo. Wiekszosc mlodych pracownikow niestety to leserzy i nie chce sie im pracowac. Ja jestem bardzo zadowolony z pracy w tej firmie i wszystkim szukajacym pracy polecam te firme.
1
szybki 2016-04-13 23:35:31
W Sedinie pracowałem kilka miesięcy jako kierowca, powiem tak: nie ma co się przejmować humorami czy to Pani Krystyny czy to Frediego, wiadomo szef jak szef i nie miałem nigdy innych. Kasa zawsze na czas. Miałem stawkę miesięczną, zawsze przeliczałem sobie ją na godziny i nigdy nie miałem mniej niż 10 zł na godzinę. Co do papierosów, paliłem chodziłem, wiadomo było że to nie jest mile widziane ale nigdy nikt mi nie zwrócił uwagi. Szefostwo miało także gesty, dawali premie świąteczne, oraz za pracę, podobało mi się powiedzenie że jak im się powodzi to i nam będzie się powodziło.
Na koniec jednak Pani Krystyna zrobiła mnie na kasę, więc wszystkim zwalniającym polecam zwolnić się tuż po wypłacie ;)
Fredi i Krystyna 2016-05-16 19:54:09
Wypowiedział sie u góry synuś Mamusi,jak sie od 7 lat przychodzi tylko po to by wkurwic innych pracowników i odjebac 8 h to sie podoba nic dziwnego siano wpada samo,ale swoimi rękoma wiele nie robisz.. Holendrzy w du.. jeb....Unikać tej firmy jak ognia!!!
Zostaw swoją opinię o Sedina Fresh Company Krystyna Mielcarek - Warzymice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sedina Fresh Company Krystyna Mielcarek