Bielmar Sp. z o.o. Zakłady Tłuszczowe

Bielsko-Biała

Opinie o Bielmar Sp. z o.o. Zakłady Tłuszczowe

kamila 2011-12-28 16:16:12
a jak sie tam dostać do pracy..??? słyszałam ze to graniczy z cudem,prawie jak na kopalnie...
5
chętny 2013-08-23 11:29:50
prosze o wskazówki jak się tam dostać do pracy
8
KAZIK 2014-06-11 21:49:15
WCHODZISZ PRZEZ PORTIERNIE.
lopez 2014-08-13 08:03:44
Szczerze!tam sie nieda dostać tylko jak masz znajomości powyżej stanowiska kierowniczego najlepiej jakby byla to znajomość z prezesem!po prostu mafia i reka reke myje!nikt cię do tego wodopoju nie dopuści!poza tym bielmar sie powoli kruszy i pewnego ladnego dnia będzie rach ciach i po zakladzie!skąd to wiem?pracuje tam juz 37lat i sam jestem udzialowcem
9
/// 2015-01-17 07:18:43
Szukali PH na lubelskie i podkarpackie. Zatrudnili kogoś?
Mariusz_Dyrda 2015-12-26 21:03:21
Najgorsza margaryna i olej, nie radzę kupować.
8
xxxxxxxxxxx 2016-02-03 14:04:38
i kierownik w magazynie wyrobów finalnych...
2
Mati 2016-02-03 20:18:44
Jutro z okazji tłustego czwartku prezes Bielmaru będzie rozdawał pączki przed portiernią żeby utrzymać stołek.
6
Roman K. 2016-02-03 21:23:47
Zarząd i Rada Nadzorcza to rączka rączke myje, po wielu latach pracy nie potrafią docenić pracownika, i tak zakład pomału upada.
7
yyy 2016-02-12 21:56:09
aż w końcu upadnie.. Panie Romku k.
4
Popek 2016-02-25 19:14:07
Nasz Prezes "Złote słońce bielmaru"
4
Radek 2016-03-24 20:10:54
Z okazji Wielkiej Nocy zapakujmy naszego prezesa w jajko najlepiej "KINDER", lub w "złote opakowanie z murzynkiem"
1
Tola 2016-03-25 16:06:14
Najgorszy ptak co swoje gniazdo kala!!!!!!!!!
1
Wojtek 2016-03-25 16:11:50
jak pracowałeś to Ci margaryna smakowała! a po zwolnieniu z pracy gusta kulinarne Ci się zmieniły?
4
Maryla 2016-03-25 16:16:55
Trzeba być kompetentnym i pracowitym.
4
Roman K 2016-03-25 16:19:55
Jak piszesz opinie to miej odwagę się podpisać a nie pisz w czyimś imieniu !!
8
Dominika 2016-08-27 20:23:11
Praca w Bielmarze jest świetna,zarobki wspaniałe..a przełożeni....marzenie
3
anka 2016-08-27 20:25:02
jaja sobie robisz
6
Adaś 2016-09-09 22:03:44
Pani Dominiko chyba masz nierówno pod czapką !!! proponuję konsultację z psychiatrą po takim praniu mózgu
4
Zostaw swoją opinię o Bielmar Sp. z o.o. Zakłady Tłuszczowe - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bielmar Sp. z o.o. Zakłady Tłuszczowe