Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne Viola Marian Meyer Sp.j. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-12-18 06:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poznałeś opinie ludzi pracujących w tej spółce na temat swojego pracodawcy? Opowiedz innym pracownikom o zajęciach w spółce Zakłady Mięsne Viola Marian Meyer Sp.j., której siedzibą jest Lniano . Obecna sytuacja na rynku roboty nie jest lekka. A jak prezentuje się w tej firmie? Pomóż innym ludziom podjąć prawidłową decyzję i doskonale dobrać pracodawcę do indywidualnych oczekiwań.
zdjecie uzytkownika
Dead4Me - 2011-10-05 12:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakład bez przyszłości, pracownik nie szanowany zarobki jak by ich nie było...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-05 09:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coraz gorzej w tym zakładzie, brak szacunku między pracownikami brak szacunku ze strony kierowniczej. O zarobkach lepiej w ogóle nie mówić bo tego nie można nazwać zarobkami. Szczerze nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-05-02 21:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie jesli ktoś ma zamiar tam pracować to niech się zastanowi 2 nie 10 razy czy warto.[usunięte przez moderatora] Gdzie zwolniłem się z innej firmy jako przedstawiciel ,auto dostałem takie ze wstyd było jeździć tylne drzwi były zamykane na kłódkę patologia naprawdę nie polecam za 1100 zł jako PH bez możliwości większych pieniędzy bo koleś PH z 6 letnim stażem i praca dzień w tygodniu w nocy na magazynie jak ma 2000 to się cieszy
zdjecie uzytkownika
nina - 2012-10-22 08:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy więcej nie chcę pracować w tej firmie dośc poniżania
zdjecie uzytkownika
steff - 2013-03-08 11:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wpisz nazwę w google, wyskoczy Ci, KRS ze wszystkimi danymi spółki i zarządu...
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2013-03-08 21:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radzę nie gardłować i wstrzymać się z oskarżeniami, bo po wyjaśnieniu sprawy odpowiecie za te obelgi. To jest tylko telewizja i wizja jednej strony, więc zachować spokój.
zdjecie uzytkownika
niki - 2013-03-09 11:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Ty co na etacie w Violi????
zdjecie uzytkownika
auraton - 2013-03-12 09:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
VIPER jest pytanie: gdzie byłeś ze swoja oceną i spostrzeżeniami przed marcem 2013 r.? Przymykałeś oko? Pochwalałes ten proceder?
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2013-05-23 14:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanki i koledzy a jak wygląda tam praca na stanowisku przedstawiciela handlowego ? Ogłoszenie "wisi" już trochę czasu, zastanawia mnie to. Mam 13 letnie doświadczenie jako PH, jestem zaangażowany w wykonywana pracę. Warto iść i złożyć podanie do Violi? Ile można zarobić, jaka jest atmosfera ? Czy po tej aferze klienci kupują jeszcze te produkty? Pytam konkretnie o stanowisko ph. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2013-05-26 18:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że pracownicy Violi są tak zastraszeni, że nawet boją się udzielić odpowiedzi koledze. Hi hi hi. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-06-07 22:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku, Violę omijaj z daleka.
zdjecie uzytkownika
człowiek z branży - 2013-08-06 22:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwi mnie że firma dalej działa myślę jednak że świadomość konsumentów zrobi to co dawno powinno nastąpić.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-11 15:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowa oferta dla rzeznikow na wieprzowine. 360 Recruitment oferuje zwrot czesci kosztow dojazdu albo zorganizowanie busa, którego 70% ceny pokryje pracodawca.

Stawka godzinowa dla rzeznikow wynosi £8.40/h
nadgodziny platne £10.08/h
Minimum 38h/tydz. gwarantowane.
czyli po miesiacu pracy minimalna wyplata to £1175 (na czysto, juz po potraceniu podatkow)

Rozne zmiany dostepne.

Wymagamy umiejetnosci wykrawania szynki lub/i lopatki na tasmie, test nie jest trudny jeżeli osoba oczywiscie ma doswiadczenie na wykrawaniu kosci z szynki lub lopatki.

Osoby chetne musza być gotowe do podjecia pracy w ciagu najblizszych 3 tygodni.
Kontakt pod numerem tel. (0044) 115923 3366
lub przeslanie smsa z imieniem, nazwiskiem i dopiskiem "rzeznik wieprzowina" na nr 00447930189363 - oddzwonimy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
8 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Viola Marian Meyer Sp.j.
x