Krzysztof Zieliński Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Wioska

Opinie o Krzysztof Zieliński Zakład Przetwórstwa Mięsnego

gość 2013-11-23 18:21:35
witam bardzo nie miła obsługa w sklepie w grodzisku wlkp w sklepie śmierdzi papierosami pracownicy zmieniają się jak rękawiczki aPani (usunięte przez administratora) pracuje chyba tam za kare ostatnio nawet jedna kiełbasa ma dwie ceny
4
Jolanta 2013-11-25 18:28:03
Ja niestety nie mogę zgodzić się z opinią wystawioną wcześniej, ponieważ jestem klientką sklepu od jego otwarcia i uważam, że obsługa sklepu jest naprawdę świetna, panie zawsze uśmiechnięte, zawsze skore do żartów i naprawdę znają się na tym co robią,a jeśli chodzi o zapach papierosów to ja nie palę i na pewno bym wyczuła, ale taki zapach nie był tam nigdy wyczuwalny. Moim zdaniem sklep na wysokim poziomie jeśli chodzi o obsługę oraz asortyment. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep.
gość 2013-11-28 12:02:42
Czytając opinie na temat sklepu firmowego państwa zielinskich, chce podzielić się opinia na temat sklepu w rakoniewicach. Jest to sklep którego standard jest na bardzo wysokim poziomie. Obsługa bez zarzutu, zawsze gotowa doradzić produkt który interesuje klienta. Przede wszystkim zwrócić trzeba uwagę na obszerna lade która jest wspaniałe przejrzysta i podzielona na gatunki produktów. Sklep bardzo czysty, zadbany i tutaj ukłon w stronę pracowników - czystość i jeszcze raz czystość!!!!!! Każdy klient który raz zrobi tam zakupy powraca z przyjemnością. Szacunek wielki za wzorowe prowadzenie sklepu dla pani grazynki i pani (chyba jak się nie mylę) kingi. Stała klientka.
xx 2015-02-07 17:08:25
Piszesz głupoty chyba nie pracowałeś nigdy w tej firmie
Praca dobra, wypłata na czas to co ty byś chciał otwórz własną firmę to nie będziesz musiał męczyć się z pisanie bzdur
00 2015-02-09 17:14:00
oj widze kogoś tam prawda zabolała fajnie aż miło poczytać
greg 2015-06-21 10:22:08
pracorwalem tu rok temu moja opinia o tym zakladzie to 0 nic sie nie nalezy polowa bez umowy tak jak tu jeden pisze sa dwie listy gdzie sie wpisuje godziny jedna do kontroli a druga normalna chodzi sie tu na 4 godz a pisze w liscie ze od 6 czemu tym sie nikt nie zainteresuje nie polecam tego zakladu nawet swojemu najgorszemu wrogowi
pracownica 2015-10-01 17:26:41
rowniez nie polecam ciagle inwentury nawet cotygodniowe a i tak wyjda zle byle by firma dobrze wyszla a pracownik musi sie cieszyc z golej podstawy.nie polecam o umowie nie ma nawet mowy zbywaja z miesiaca na miesiac a najgorsze to ze kazda sprzedawczyni przez szefa jest glajda i syfiara z plakietka zlodziejka.nie polecam tego zakladu.
byla pracownica 2015-10-04 13:19:14
bardzo cieszy mnie to ze ktos tu tak pieknie opisuje ta poroniona firme na zadupiu pracowalam na stanowisku wyzej niz sprzedawcy i rowniez nie polecam za duzo jest na gorze rzadzacych nikt nie ma ostatniego zdania a tej pieknej szefowej jak ktos sie nie spodoba to zwolni z dnia na dzien bez ale.traktuja ludzi jak smieci bez skrepowania szef wyzywa przy obcych te biedne sprzedawczynie od najgorszych pomiotel,to najgorsza praca jaka mialam nie polecam jak wszyscy wyzej
1
kasa 2015-10-06 20:40:38
moze podamy go do sadu pracy potrzebuje jeszcze jednej pani cetnej ja tez tu pracowalam u tych zlodziei
1
koleżanka z pracy 2015-10-07 17:49:00
Krysia jak coś potrzebowałaś to zaraz do szefowej leciałaś po pomoc nigdy ci nie odmówiła a pomogła a ty tak piszesz wstydź się i bój się Boga
1
grin 2015-10-08 20:27:11
a moze opiszemy go jakies gazecie co tu sie tak naprawde dzieje ze nie ma umowy do pracownikow i urlopu
1
Viola XD 2015-10-13 06:47:55
mogę się ustosunkować jedynie do do ostatniego " plakietki złodzieja" otóż podjęłam tam pracę i to współpracownica próbowała mi tę łatkę przykleić, niestety ale chyba źle z tym trafiła bo zamierzam pójść z tym do sądu, nie jestem gówniarą 15 letnią,żeby wydanie takiej opinii było dla mnie bez szwanku, a panna X powinna troszkę liczyć się z konsekwencjami tego co gada o innych, bo nie jestem jedna z tego co słyszę, a stosowanie mobbingu w pracy też jest karalne, jak to próbowała zrobić na innej dziewczynie, mówiąc innym współpracownikom by dbały o to aby dziewczyna sama się zwolniła.Chyba nawet nie zdając sobie sprawy z tego ,że może za to płacić odszkodowanie, radzę troszkę poczytać panno X paragraf 212 się kłania.Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
ktoś 2015-10-19 19:42:11
Czytając opinie jedno można zinterpretować! Negatywne opinie są pisane przez osoby które tak naprawdę nie mają nic ciekawego do roboty. Nie szanują pracy a potem mają żal. Jest tobie źle zawsze możesz zmienić rodzaj zajęcia. Mamy wolny kraj a nie jak jest napisane w jednym poście że jest to obóz... śmiać mi się chce.. pracujesz w zakładzie pracy to trzeba podporządkować się do obowiązków, odpowiedzialności oraz czynności zawodowych jakie są powierzone na danym stanowisku pracy. Tego wymaga każda umowa pomiędzy pracodawca a uslugobiorca. Żal czytać tak denne posty i w dodatku z błędami ort. Tyle na ten temat. Internet robi wiele złego. Zastanowić się trzeba nad tym zanim cos się napisze.
3
astaroth666 2015-10-20 20:02:47
hmmmmmm kto ci to napisał
Jozef 2015-12-23 13:24:58
A dlaczego nie ma w tej firmie kartek od wypłat ani bonów na święta lub tzw karpiowego? Czy pracownicy nie powinni być nagradzani?
2
nikt 00 2016-01-06 15:29:41
tu niema co czytać zapraszam do firmy popracujecie to zobaczycie jak niewiele może znaczyć człowiek a usuwanie tutaj niewygodnych opini nic nie zmieni
2
Osa 2016-03-18 11:52:11
Witam , sklep we Wolsztynie bardzo mi przypadł do gustu, wcześniej robiłam zakupy u konkurencji, tu pasuje mi to,że jest w najmniej uczęszczanej okolicy biedronki i jednocześnie jest popołudniami mniejszy ruch, obsługa miła i ludzka, kobietki umieją polecić i doradzić, martwi mnie tylko zmniejszający się asortyment, brakuje moich ulubionych szynek : pieczonej i gotowanej, ciągły brak jest też salami i bułczanki, rzeczy bez których mój mąż obejść się nie może, cała reszta jest ok, ale te braki odsyłają mnie niestety gdzie indziej, tam gdzie to jest, mam dobre wrażenie jak tam wchodzę, czysto, pachnąco i wspaniale, jeśli jest tak w każdym waszym sklepie to chylę czoła przed firmą i życzę dalszych sukcesów, pozdrawiam :)
klientka 2016-04-09 20:31:11
witam chciałabym się podzielić swoją opinią na temat sklepu w rakoniewicach . Sklep przepiękny jeden z najlepszych i najbardziej czystych sklepów w r akoniewichach. Robiąc tam zakupy aż z chęcią się powraca. Chylę czoła kierownictwu i szefostwo takich pracowników. Sama wiem co to znaczy ogarnąć taki duży sklep. Bywam tam często i zawsze przemiła obsługa zawsze uśmiechnięte panie a nie tak jak w innych sklepach. Towar zawsze świeży i pachnący ze na widok chce się jeść . Gratulacje państwu . Trzymać tak dalej . Pozdrawiam Panią Kingę i Panią Grazynke . Wasza stała klientka .
Justa 2016-06-01 04:29:17
hm..sklepy ładne, wszystko fajnie ale kiełbasy to wam się popsuły, zaczynacie lecieć na ilość a nie na jakość, i do tego te ceny.... poprawcie się, bądźcie nadal chlubą naszą
byla pracownica 2016-07-08 18:36:58
pracowałam i ta firma to jedna z najgorszych w moim zyciu zero poszanowania dla pracownika z góry zakladaja ze wszyscy to złodzieje nie polecam nikomu stale manka niewiadomo z kad się biora ale mam nadzieje ze kiedyś dostana nauczke od zycia i będą jeszcze gorzej traktowani
1
Luśka 2016-07-21 08:23:39
Jak tak czytam opinie pracowników sklepów to nie wiem czy płakać czy się śmiać, obóz pracy? zapraszam w takim razie na hurtownie Brico czy Mrówka, tam dopiero zobaczycie co to obóz pracy, ale....w każdej pracy odpowiadacie za kasę i towar, jeśli są manka to jak pilnujecie towaru? macie dostęp tylko wy ,bo jest za ladą, albo ktoś podżera albo źle towar przyjmuje, a jeśli nagminnie się braki powtarzają no to co innego myśleć? co do samego zakładu to nie wiem jak tam jest , więc się nie wypowiadam, ale sklep? Obudźcie się to od was zależy jak jest na sklepie, wszędzie widzicie coś nie tak ale nie u siebie, ktoś wyżej napisał,że szefowa komuś tam pomagała, więc chyba nie jest tak źle, skoro ma odruchy ludzkie , inny szef miałby głęboko cudze problemy. Jak w każdym mięsnym najwięcej zależy od pracowników, a nakazy i zakazy są w każdej pracy, rynek pracy nie jest ograniczony, pracę można zmienić, a człowiek który wiecznie narzeka , będzie narzekał wszędzie, taka prawda, nie każdy nadaje się do sklepu, a ci co wypowiadają się po kilku latach pracy, w tej firmie, to aż wstyd , bo jak dobrze to w firmie siedzą , ale jak coś nie tak to wrotki palą i szefostwo objadą bo tak najłatwiej i anonimowo i to nie tyczy się tylko tej firmy ale wszystkich, zapraszam do Sobkowiaka wszystkim , którym źle u Zielińskich, może oczy się otworzą, pozdrawiam nagminnie zdołowanych życiem
Jola 2016-07-23 10:42:28
hmmm, widzę,że zdania są podzielone, na temat tej firmy, więc i ja się wypowiem, pracowałam tam 6 lat, z powodów zdrowotnych musiałam odejść, a szkoda.Nigdy nie widziałam,żeby szef darł się na pracownice sklepu , nawet nie słyszałam by zrobił to gdzie indziej, szefowa to co innego, jak jej ktoś zalezie za skórę, mimo wszystko nie powinna tak robić , bo jak by nie było to z szefem podpisujesz umowę i jesteś jego pracownikiem a nie jego żony, cóż , ogólne wrażenie pracy- w porządku, być może po kilku latach już coś się pozmieniało, ale mi się tam podobało i chętnie bym tam wróciła gdybym mogła
Yooleck 2016-08-09 12:05:57
nie ma urlopów bo jak dostaniesz urlop to zabiorą ci premię, takie coś za coś, a prawnie premia należy się taka sama jakbyś był w pracy, niestety "góra" myśli chyba tylko o tym jak tu orżnąć pracownika, nawet z tego co mu się należy, , dziewczyna w ciąży robiła cały miesiąc i tez zabrali jej premię, mimo,że premie wypracowała
Kamila 2016-11-29 18:30:35
Witam , od dwóch miesięcy wisi ogłoszenie że potrzebują do pracy, składam podanie , dzwonie do pani , każe czekać na telefon bo jedzie i nie może rozmawiać , więc tydzień po dzwonie , to zapomniała i nie wie gdzie jest moje podanie , prosi by czekać aż się odzwie to czekam , czekam już ponad miesiąc i dochodzę do wniosku że mają gdzieś pracowników na samo dzień dobry, nawet gdy to ja dzwonie nie umieją prawdy powiedzieć nie wiem kogo oni szukają ale po co im tyle podań? Dane zbierają czy co?
Zostaw swoją opinię o Krzysztof Zieliński Zakład Przetwórstwa Mięsnego - Wioska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krzysztof Zieliński Zakład Przetwórstwa Mięsnego