Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-12-27 11:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jesteś zatrudniony w tej firmie i masz już wyrobione własne zdanie na jej temat? Święciechowa to miejscowość ludzi pracy, wyraź swoją opinię o firmie Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski. Inni obywatele ze stuprocentową pewnością będą Ci za to bardzo wdzięczni. Potencjalnemu pracownikowi ogromnie zależy na poznaniu opinii byłych pracowników na temat potencjalnego chlebodawcy. Od kiedy tam pracujesz? Czy można tam zarobić?
zdjecie uzytkownika
Niko - 2012-11-07 21:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chcesz sobie zmarnować życie, nabyć kompleksów i poznać swoją wartość tzn. mniej niż zero... koniecznie musisz zatrudnić się w TEJ firmie. Jak sobie tylko przypomnę o tej firmie to jeszcze mnie skręca.
zdjecie uzytkownika
artur - 2012-11-07 22:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz rację!!!!!!!!!!!!
Praca tam, to KOSZMAR !!!!!!!!
Cały personel to szpicle upiornego Wielkiego Kierownika, który wszystkich terroryzuje na wszelaki sposób.
Szkoda zdrowia na pracę w tym [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-04-20 19:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z poprzednikami, to jest najgorsza firma jaka mogła mi się trafić. Nie polecam nikomu! gdy podczas przerwy wykorzystasz czas 30 min to później nawet do toalety nie możesz wyjść bo już ci odliczą czas od wypłaty.
zdjecie uzytkownika
Nieważne - 2013-04-26 18:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na niektórych stanowiskach bywa bardzo ciężka, od pracownika wymagają dużo pracy za niskie stawki np minimalna krajowa pracownicy ze stażem ok 1500 netto + liczne nadgodziny 50% więcej dodatkowe dni pracy 100% więcej można mieć wpożądku wypłatę jednak oddajesz firmie sporo swojego czasu i wysiłku. na niektórych stanowiskach praca po 12 h dziennie to norma, na innych np 8-10.
zdjecie uzytkownika
pitro - 2013-07-14 16:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACA JAK PRACA NIE JEST AZ TAK ZLE OSTATNIO NAWET WSZYSCY PRACOWNICY MIELI PRZYDZIELONA PREMIE ZA PRACE
zdjecie uzytkownika
boczuś - 2013-08-21 19:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten zakład to [usunięte przez moderatora] w 100%. Kierownik to sadysta i jeszcze sobie rodzinkę utyka. Synuś osobno robi i nikt do niego się nie odzywa. Powymyślali jakieś nagany i upomnienia za gówna. Tylko rygor i podkręcanie maszyn by jebać szybciej. Rotacja niesamowita bo wiara nie wytrzymuje, a ten kto wytrzymuje to przeklina po cichu.By się coś zmieniło polecam zdjąć ze stołka samego kierownika ( już teraz dyrektora ) oraz pościągać niektóre wazyliniary zwłaszcza [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
boczuś - 2013-08-21 19:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sorry , a co do pracy to co z tego, ze zarabiasz w miarę jak [usunięte przez moderatora] od 8 do 12 h ( 11 wycwanili się by ci nie dać drugiej przerwy ) , każdą sobotę i w sezonach ( letnie lub święta ) niedziele. A co do wątku o premii to sorry ale robię ileś lat i dostałam jakąś stówkę raz czy dwa i jak było lecie to więcej. Jeszcze się odezwę > NIE POLECAM TEJ FIRMY <
zdjecie uzytkownika
boczuś - 2013-08-21 19:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mogę się powstrzymać by nie pisać więcej. Na temat tej firmy to bym mogła książkę napisać. Jeszcze coś tak ogólnie to przez tą firmę straciłam zdrowie w sensie psychicznym i fizycznym. A chorowanie nie jest tu mile widziane.Jeśli ma ktoś jakieś pytania to proszę . Ta strona jest dla mnie lekarstwem lepiej się czuje, i bym sobie życzyła by się za tą firmę wzięli bo tu już można mówić o znęcaniu się słownym ........
zdjecie uzytkownika
wanda - 2013-08-27 19:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcała bym sie tam przyjąc do pracy ale napiszcie na jakim dziale jest najlepiej. rozmawiałam z dziewczynami co są na urlopach wychowawczych i polecają boczki i najlepiej zmiane pani [usunięte przez moderatora] mówią ze ta zmiana to super.pracuje sie tam razem a nie tak jak na tej drugiej zmianie krzywo spojrzysz i już kabluja na ciebie na tej zmianie są ruwni i ruwniejsi
zdjecie uzytkownika
xxl - 2013-08-27 22:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem na konfekcji, praca ogólnie jest ok. nie narzekam.
wypłata zawsze na czas przez 2 lata co tam jestem
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-08-28 23:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę dziwne niektóre wasze opinie -moje podanie leżało od lipca i teraz mam przyjść na rozmowe.
Boczuś ta [usunięte przez moderatora] to twoja przełożona? a na jakim jesteś dziale że masz wypisane takie negatywy ? bo z jednego postu wyczytałem, że na boczkach jest fajna zmiana.Słyszałem też, że faceci to raczej są na innych działach - napiszcie jak to wygląda
Mam nadzieję, że zostanę przyjęty -jakoś nie robią na mnie wielkiego wrażenia te wasze opinie.
Zresztą przecież nikt nikogo nie zmusza do pracy.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2013-08-29 19:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na boczkach jest ciezko ale pracowac trzeba wszedzie polecam zmiane tak jak moja poprzedniczka tej drugiej zmiany nie polecam bo tam kiedys pracowałam . zwolniłam sie bo znalazłam inna prace na tej zmianie nerwowo wysiadziesz nic sam nie mozesz zrobic bo tam oprucz brygadzisty [usunięte przez moderatora] i wszytko donosi tam gdzi nie powinna pozdrawiam dziewczyny ze zmiany [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
h2o - 2013-09-01 21:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w tej firmie dobre pare lat...w kazdej firmie komuś zawsze coś będzie przeszkadzac,jak nie kierownictwo to zarobki.Jak ktoś chce iśc na kawke ,pogadac to takie miejsca nazywają się np.kawiarenki.....tam można siedziec ,gadac....i nie trzeba pracowac.Firma płaci na czas,praca jest fizyczna już z samej nazwy...także jak ktoś chce bąki zbijac to nawet podania niech nie składa bo szkoda nerwów starych pracowników...pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
boczuś - 2013-09-05 11:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Widzę zainteresowanie ta firmą. Ja już tam nie pracuje. pracowałam na konfekcjonowaniu. Praca idzie się przyzwyczaić lecz atmosfera. A co do wyższych wypowiedzi to nie ma co wybierać działu bo i tak wylądujesz tam gdzie ci dyrektor powie. A tak ogólnie to chłopacy mają chyba lepiej. Wydaje mi się, że na konfekcjonowaniu jest najgorzej. Tu najwięcej ingeruje dyrektor no i przydupice jego ( K to imię ona wszędzie się wpierdala, choć rządzi wydawką ). A co do rządzących konfekcjonowaniem to właśnie odchodzi była brygadzistka, a ta co ma zostać to już się jej boją. Tak apropo to brygadzistka była odchodzi bo przejrzała na oczy.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2013-09-13 19:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIBY NIE PRACUJESZ A TAK DUZO WIESZ CO SIE DZIEJE W TEJ FIRMIE. CIEKAWY JESTEM SKAD PRACA JEST CIEZKA ALE MOZNA SIE PRZYZWYCZAIC, KTO CHCE PRACOWAC TO BEDZIE PRACOWAŁ
zdjecie uzytkownika
TP - 2013-12-10 22:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM [usunięte przez moderatora] MARNE PIENIĄDZE ,A PRZY ROZLICZENIU POTRĄCAJĄ I NIE MAJĄ NIC NA WZGLEDZIE ,ŻE CZŁOWIEK CHAROWAŁ JAK WÓŁ ROBOCZY.
BRAK KOMPETENCJI ZE STRONY PSEUDO KIEROWNJIKA(OD NIEDAWNA DYREKTORKA PRODUKCJI - JAK WYŻEJ PISALI ,ŻLE O FIRMIE PRACOWNICY ZGADZAM SIĘ Z NIMI
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2013-12-31 18:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie sa tam niszczeni psychicznie
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-01-10 20:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koszmar... inaczej nie idzie tego nazwać. Tam się nie da pracować... tam Cię wyniszczą psychicznie. Starzy pracownicy traktowani są inaczej, im się pracuje lepiej... dobrze. młodsi nie dadzą sobie rady... psychika im siądzie. Tą firmą powinien zająć się (usunięte przez administratora)...
zdjecie uzytkownika
kkkkk - 2014-02-07 20:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok jest zapieprz ale ujdzie wszedzie trzeba robic szkoda tylko taka atmosfera do nikogo nie mozna sie odezwac kazdy chodzi tam z mina jak przed scieciem boi sie cos powiedziec (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gogo - 2014-04-07 21:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracuje i jak w każdej firmie są dni lepsze i dni gorsze ale Najważniejsze jest to że mam tą pracę, pieniądze zawsze są na czas!!
A wypłata jest indywidualna dla każdego, ile godzin przepracujesz za tyle ci zapłacą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
11 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski
x