Wyrębski Ubojnia Drobiu Grzegorz Wyrębski

Wróblew

Opinie o Wyrębski Ubojnia Drobiu Grzegorz Wyrębski

ZDETERMINOWANY Z WŁASNYM ZDANIEM 2015-05-25 20:34:53
przestrzegam przed pracą u Wyrębskiego!!! totalny kołchoz - 12 godz pracy w nocy -cały tydzień, w tym 15 min przerwy -totalny wyzysk ludzi ,którzy są zdeterminowani by pracować! - biali MURZYNI. Państwowa inspekcja pracy i tyle!
13
d.....b 2015-07-07 21:56:06
wszyscy tylko narzekają a tak na prawde jakby nie mieli co do garnka włożyć i mieliby dodatkowo gęby do wyzywienia to by inaczej mówili....
7
senator 2015-08-29 13:40:36
niech ktoś wspomni o kierowcach tez pracuja za 8 zl robia po 10-15 godzin min.musza wyrabiac normy paliwowe bo jak nie to płacą za paliwo w miesiacu robią 240-300 godz maja po 8 punktow do rozwozu wszystko zaladuja wszystko rozladuja kto moze traktuje ta prace jako przejsciowke a kierownicy z logistyki barany jakich malo zero pojecia a reszta kierownikow maja sie za gosci z wyzszych sfer a tak naprawde to mechanicy sprzataczki murarze i idioci przedewszystkich przestrzegam przed ta firma!!!
2
szofer_kraj 2015-09-09 09:52:09
pracuje w tej firmie jako kierowca od paru lat i ja mam minimum 14 zł na godzine podstawy, jak sie oszczędza paliwo to mozna wyjsc 16-18 zł/h, takze nie wiem kto tam pracuje za 8 zł :) ładuja magazynierzy ja tylko towar licze na punktach jest roznie raz towar sciagam raz mi sciagaja. wiec nie wiem co za głupoty rozpowiadasz i codziennie jestem w domu nie spie po kabinach, nie sikam na dyszel i co najwazniejsze kasa na czas. Robota jak robota czasem trzeba zapie... ale chociaz placa za to
1
dr33 2015-09-14 22:22:58
Co ty powiesz , to chyba masz układ z pseudo kierowniczkami i dobrze kablujesz to tłumaczy że tak długo tam pracujesz
8
On 2015-09-15 11:13:39
Czy wypłaty poszły za miesiac sierpień? Mówię o nadgodzinach.
4
jery 2015-09-27 15:28:13
zabrac jednemu zlodziejowi a dac drugiemu madry jestes jak skurwysyn
1
Janek 2016-01-28 11:17:12
Może sie ktoś wypowiedzieć o pracy w hurtowni Wyrebski w Ksawerowie ? Chodzi głownie o kierowców. pozdrawiam
Urlich von Jungingen 2016-02-22 20:00:03
Załóż firmę jeden z drugim i zabijaj kury !! Nie wiem jak temu wyrębskiemu sie opłaca, ja bym zwolnił wszystkich i zatrudnił ukraińców. Sam zatrudniałem kiedys ludzi i wiem że jak człowiek zarabia 2 tys to kosztuje pracodawce 3 tyś. Teraz policz sobie ile kur trzeba za perdolić zeby jeden narzekający pracownik miał co jeść :) zabijajcie kury!
2
hujkio 2016-03-04 19:46:53
były sklepy w regionie,ale ze względu na zły stan towaru zostały wszystkie zlikwidowane
6
Poyeby 2016-03-08 13:06:46
Najwieksza menda w tej pracy to jest Andrew Miłek !!!! Zlodziej i Podpierdalacz
14
misiek 2016-03-17 15:05:26
Z tej Ubojni tylko wychodzą kury śmierdzące. Z tego co mi mówili pracownicy .Tam tylko wyzysk ludzi i bez szacunku........ Kury śmierdzące wypychają.... A weterynarz był zaprzyjaźniony z szefostwem i rano tylko a wieczorem dostaw nikt nie badał:P:P:P:P Teraz wreszcie wpadł Sanepid i to nie z Sieradza który wychodził z pełnymi torbami.... I podobno mieli zamknąć zakład na 3 miesiące:):) Ciekawe jak im się udało
16
Nauczycielka 2016-03-29 21:45:07
Jak ktoś nie ma wykształcenia to niech tam pracuje i nie narzeka, ja mam 4 tys na rękę, bo się uczyłam :)
4
Co za przekrety 2016-04-14 23:34:45
Miejmy nadzieje ze ktos posprzata ten burdel... Ciekawe skad weterynarz powiatowy ma porsche cayenne?? Pewnie z lapowek... Nastrzykuja wszystko co popadnie, nie deklaruja, mieso z salmonela tna i na sklepy.... Nastzryki nastrzyki nastrzyki! Trzeba do powiadomic media, niech zrobia jakis dobry wywiad z pracownikami, wyspiewaja wszystko! A wtedy kazdy zobaczy co tam sie dzieje w tej firmie! Banda oszustow
14
1234 2016-04-19 19:24:40
A TEN ZAKŁAD NA NIEDONIU LEPIEJ FUNKCJONUJE
5
Obywatel 2016-04-23 22:07:41
Niedon czy wroblew, ta sama banda oszustow... Aniolki z wroblewa!
10
Czekoladowe oko 2016-05-01 21:42:29
Nic tam im sie nie udalo! Powiatowy lekarz dostal kolejna reklamowke kapusty, posprzatali co nie co i tyle. Teraz udaja nie winnych, ale przekretow z ostatnich 3 lat sie nie da sie ukryc... 3 muszkieterow ktos kiedys dopadnie
12
driver 2016-05-07 19:52:26
Gdyby było tak tragicznie to nikt nie chciałby tam pracować! Moja opinia na temat warunków pracy i płacy jest bardzo pozytywna i zaznaczam, że nie jestem członkiem zarządu, a zwykłym pracownikiem, kierowcą. Dla osób, które chcą pracować, a nie udawać, że pracują, zakład jest przyjaznym miejscem. Przestańcie narzekać, jeśli nie pasuje, proszę zakładać własne ubojnie, wyjeżdżać zagranicę, malkontentów w Polsce nam dostatek.
6
pozytyw 2016-05-13 18:07:15
Ludzie zastanówcie się co wy mówicie. Gdzie znajdziecie takiego pracodawcę w regionie? Wypłata zawsze na czas, umowy o pracę a nie jakieś śmieciówki! Pracodawca godny polecenia!
Jeśli komuś nie pasuje, to nikt go na siłę nie trzyma, droga wolna- zachodni sąsiad czeka.
4
LOOO 2016-08-08 06:03:18
OGOLNIE BURDEL SMROD I WYZYSK CZŁOWIEKA PRZEZ CZŁOWIEKA
17
dziedzic1986 2016-11-06 13:46:13
Jeździłem tam 2 lata i średnia godzin 300/miesiąc. Załadunki zależy od zmiany ale przeważnie samemu,rozładunki na punktach również samemu.a punktów po 5-8.Logistyka do bani kierownictwo transportu również.brak im wykształcenia i pojęcia.ogólnie to jest się pracownikiem fizycznym z uprawnieniami do prowadzenia aut a nie kierowcą.tylko wypłata na czas.
9
franko 2016-12-08 15:32:44
wreszcie kolejni złodzieje co wyłudzali vat brawo cbś!!!!!!!
23
Ciekawy 2016-12-08 18:20:41
A co tam sie takiego stalo??
Vive Le Pen 2017-01-23 21:32:28
Najnizsza klasa spoleczna dorwala sie do komputera!! a ile wy byscie chcieli zarabiac?? niepelne podstawowe to 7 zl/h i 500 plus na kolejne niepelne podstawowe!!!! ogarnac sie debile i do roboty!!!
a ci co maja glowe niech zarzadzaja!!! skoro ktos ma firme co zatrudnia blisko 1000 osob to raczej ma leb na karku!!!!! trzeba Go podziwiac i bic brawo bo nic da gara byscie niewlozyli tylko zgnila kapuste i tyle co gmina da...

bon courage
2
Niedowiarka 2017-01-31 12:13:09
Żal czytać taka wypowiedź. Jak widać po wypowiedzi, wykształcenie nie idzie w parze z inteligencją. To, że ludzie pracują w miejscach nie związanych z ich wykształceniem wcale nie oznacza że owego nie posiadają. Wiele osób, które tam (i nie tylko tam) pracują posiada wyższe wykształcenie. A ci z niższym wcale nie są glupsi. Dziewczyno, zastanów się czasami zanim coś napiszesz.
7
Zostaw swoją opinię o Wyrębski Ubojnia Drobiu Grzegorz Wyrębski - Wróblew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wyrębski Ubojnia Drobiu Grzegorz Wyrębski