Sokołów S.A. Oddział Zakłady Mięsne Jarosław Filia Tarnów

Tarnów

Opinie o Sokołów S.A. Oddział Zakłady Mięsne Jarosław Filia Tarnów

Tomasz Wasilewski 2013-01-17 12:50:07
Witam, mam zamiar się przyjąć w Tarnowie do pracy w Sokołowie.

Czy może ktoś napisać jaka atmosfera tam panuje ??

Jacy są ludzie ??

Ci którzy rządzą są na odpowiednim stanowisku??

Czy są jakieś przegięcia?? Typu chamskie zachowanie w stosunku do paracownika??

Jakie jest jedzenie na stołówce ??

Jak wygląda higiena ??

Nigdzie nic nie mogę znaleźć o tej firmie. Nie ma forum.

Tak wygląda jakby było tam wszystko ok. Skoro nikt nic nie pisze.

Proszę o odpowiedzi.
3
były pracownik 2014-01-19 04:18:04
Daj sobie spokój chłopie z pracą tam.. Zero atmosfery, cały czas musisz coś robić (nawet jak nie ma co robić), bo na Ciebie patrzą, każdy tam tylko o sobie myśli.. Dobrze, że tam już nie robię..!
Edi 2014-06-27 09:14:42
Dokładnie, odpuść sobie. Pracuje tam parę lat na rozbiorze i widzę co się dzieje, co miesiąc zatrudniają 10 osób, z czego 7 odchodzi jak widzi co się dzieje, a po zakończeniu umowy(usunięte przez administratora)
1
smerf 2014-06-30 17:30:59
Jedzenie na stołówce marne,płaca tez w stosunku do wykonywanej pracy.Jak kierownictwo patrzy to higiena musi być i wszystko inne wszystko super..,szkoda pisać co się dzieje jak nikt nie widzi(usunięte przez administratora)
3
ziom 2014-11-25 16:44:08
takiego chamstwa jak tam to jeszcze nigdzie nie widziałem , szkoda tracić zdrowie nie polecam nikomu tam się zatrudnić , omijajcie szerokim łukiem tą firmę .
1
pepi 2015-05-01 01:04:05
Komentarze wcześniejsze są negatywne , pisane przez osoby które chciałyby pracować tak jak na budowie "czy się stoi czy się leży 5 tys.... się należy.
Niestety są firmy, między innymi SOKOŁÓW które płacą za dobrze wykonaną pracę. Trzeba się wykazać umiejętnościami i w perspektywie czasu można mieć dobrą stawkę jak na warunki tarnowskie. Co do stołówki to pewnie wszyscy krytykanci jedzą na co dzień w domu kotlety schabowe lub polędwicę z rusztu i zupa pomidorowa bądź bigos kole w zęby. Piszę to jako 26 letni pracownik który wiele dobrego i złego przeżył w tej firmie.
Pozdrawiam i zapraszam. Naprawdę są duże możliwości dla ludzi ambitnych.
P. 2015-05-13 19:10:59
Zdecydowanie odradzam tą pseudo-rzeźnie,niby wszystko piekne, ładne-reklamy w Tv,przejrzyste logo a pracowników na produkcji wyciskają jak cytryny.Czlowiek wraca po 8 godz z pracy jakby 12 godzin przerobil a kasa zupelnie nie adekwatna do wykonywanej pracy,praca w zimnie a posilki ktore na jadalni takie ze psu można dać a i jemu by mogło nei smakować.Wszystko ucięte po kosztach,brygadziści gonią jak psów i wszędzie pełno lizusów,atmosfera sztywna i wszędzie pełno chamstwa,nie mówiąć o częstych wizytacjach kiedy podłoga ma lśnić ale tony i tak mają być zrobione.Jest coraz gorzej,na 1,5 roku które robię 3x okantowaliby mnie na kasie,dlatego trzeba byc czujnym licząc godziny.Syf,kiła i mogiła.Z racji że niestety w Trn ciężko o jakąkolwiek sensowną robotę muszę tam tkwić.Aha,jedyne plusy to umowa o prace + socjale i to w zasadzie tyle.A no i jeszcze śmieszne bony które można wybrać tylko w sklepiku firmowym a ceny i tak wtedy idą w góre ;} nie polecam tego zakładziku
8
cytryna wyssana 2015-06-21 21:58:17
Kolega ma 100/ racji.t
3
pracownik 2015-08-15 09:21:52
Na pierwszej zmianie z dziadkami nie opłaca się robić, bo chociaż przerobi się tyle ton co na drugiej zmianie, gdzie jest dwa razy więcej osób zarabia się tyle samo. Zwykły młody dostanie ledwo ponad 1800 zł a starsi paro krotność tego za taką samą pracę, bo tylko oni mają lepsze umowy, a cała premia z przekroczonego o 100% akordu idzie dla brygadzistów. Najlepiej pracować spokojnie na drugiej zmianie z młodymi i zarabiać na siebie a nie na starych i brygadzistów. Nie można chorować, bo traci się premię akordową i premię na 3 miesiące, dlatego przy chorobie ludzie ledwo żywi, kaszlący i rzygający tyrają nafaszerowani lekami żeby przetrwać 8 godzin. Z wynagrodzenia da się przeżyć, bo jest umowa, ale żeby rodzine utrzymać to bardzo ciężko. Najgorszy jest mobing, człowiek zarobiony, pot się leje po plecach, a brygadzistka przyleci i na cały zakład tak zwyzywa, grozi i zjedzie kogoś że żyć się nie chce, dlatego widać ze na pierwszej zmianie niema połowy ludzi. Oczywiście starzy są nietykalni, dobre umowy i układy dlatego jak robić to tylko na zmianie z samymi młodymi, myle się?
4
ł 2016-09-04 22:01:05
super praca polecam jeśli się nie boisz pracować zarobki są w porządku
Zostaw swoją opinię o Sokołów S.A. Oddział Zakłady Mięsne Jarosław Filia Tarnów - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sokołów S.A. Oddział Zakłady Mięsne Jarosław Filia Tarnów