Rudaś Masarnia Sławomir Rudaś

Zalewo

Opinie o Rudaś Masarnia Sławomir Rudaś

wieslawa1957 2013-07-12 13:18:32
Sklep przy ulicy Czarnieckiego 20 - zieje nieprzyjemnym zapachem i nader nieuprzejmą obsługą.
Niezadowolony klient narażony jest na tekst ,,RAUS MI STĄD,,.
To jest hańba dla takiej firmy.Proszę zdyscyplinować swoją pracownicę, bo naraża swojego pracodawcę na niechlubną opinię.
Niedobra pracownica 2014-09-28 17:36:50
Po drugiej stronie lady stoi też człowiek a nie śmieć którym można miatać jak się chce i ile się chce. Niestety oprócz tego że klient ma pieniążki to sprzedawca ma swoją GODNOŚĆ. Fakt że sprzedawczyni była dużo młodsza od tej "niezadowolonej pani" nie oznacza że można nią szargać bo jest młodsza i twierdzieć że się nie zna na tym co robi. Niektórym ludziom przewraca się po prostu dobrze w głowach i ze sklepu mięsnego robią rewie mody. Zastanawiam się na czy miałoby polegać niezadowolenie tej pani z tego że nigdzie indziej nie dostanie świeższego i tak ładnego mięsa na całej Ostródzie???? Odnośnie nieprzyjemnego zapachu to niech ta "niezadowolaona pani" zmieni zapach swoich perfum bo jak wyszła ze sklepu to trzeba było wietrzyć po niej 2 godziny sklep. W opinii sanepidu nie ma czystszego sklepu mięsnego na Ostródzie i nie wiem czym jest spowodowana owa złośliwość tej pani. Może tym że przyszło się mieszkać ze wsi do miasta i udaję się wielką damę a słoma z butów wystaje.
2
klientka 2015-02-04 12:58:28
w elblagu na ul żeromskiego obsługa okropna nachalna jeśli chodzi o sprzedaż towaru w sklepie smród trzeba zainteresować odpowiednie służby np sanepid pih
jjjjj 2015-02-10 12:20:22
Też sie zgadzam z tym w 100%
klientak sklepu 2015-04-24 09:53:10
Jestem klientką tego sklepu odkąd pamiętam jeszcze kiedy był na ulicy Grunwaldzkiej i powiem szczerze że odkąd sięgam pamięcią to była tam zawsze miła obsługa i do tej pory tak jest a to że sprzedawczyni proponuje to bardzo dobrze taki powinien być prawdziwy sprzedawca a nie ustać za ladą i stać jak przysłowiowy wicheć i nie nazwałabym tego nachalnością. Sama prowadzę sklep i wiem jacy klienci potrafią być okropni........... ale nie zrozumie tego ten kto nigdy nie ustał z tamtej strony lady........ Co do czystości i zapachu w sklepie to jest to najczyściejszy sklep mięsny w całym Elblągu i jeśli według Pani tam śmierdzi to co według pani jest w innych sklepach mięsnych czysto tak?????? Do tego sklepu chodzę między innymi dlatego bo jest tam czysto. Śmieszą mnie po prostu takie opinie wystarczy iść na giełdę tam dopiero śmierdzi w każdym jednym sklepie mięsnym nie mówiąc już o działach mięsnych w marketach gdzie na wędlinach jest normalnie pleśń. Po prostu Polacy robią się coraz bardziej okropnym narodem kiedyś był jeden sklep mięsny jeden warzywniak i wszystkim odpowiadało a teraz przewraca się normalnie w głowach. Pozdrawiam
Ja 2015-06-15 18:08:35
Ten sklep to tragedia. Wciskaja na sile sa niemili
XXXXX 2016-02-20 13:41:31
witam w Kwidzynie zostały otwarte dwa sklepy mięsne .
Byłem w jednym i drugim ,

Obrzydliwe stare i smierdzące mięsa i wędliny
Nigdy więcej , tam nawet nie zajde.
Kupiłem szynke pieczoną ,......nie do zjedzenia , wogóle nic nie czuc smaku, jakbym jadł papier.
NIE POLECAM
XXXXXX 2016-02-20 13:42:49
ZGADZAM SIE
Wtk 2016-05-08 17:05:53
Oj widzę konkurencja jadem pluje. Pewnie... stare i śmierdzące wędliny... Pozwólcie ocenić klientom - jak źle, to nie wrócą. Proste. Ciekawe jak taki sklep funkcjonuje już kolejny miesiąc - bez kontroli, bez klientów. To się nie klei :]
Ted 2016-07-13 14:39:28
Czytałem powyższe opinie i zastanawia mnie skąd ludziom przychodzą takie pomysły szkalowania, może faktycznie konkurencja je tworzy, bo ja często robię zakupy w sklepach tej masarni tj. w Kwidzynie na ul. Warszawskiej i w Prabutach na ul. Warszawskiej i muszę powiedzieć, że towar jest pierwszej jakości, czystość w sklepie bez zastrzeżeń i żadnych nieprzyjemnych woni, a sprzedawcy są uprzejmi i wręcz pomagają w wyborze towaru. Proszę, tak trzymajcie.
2
suu 2016-07-14 20:43:04
Nie prawda, nikt tu nie szkaluje. Jestem zwykłym klientem w Prabutach i juz po raz trzeci kupiłem stare , śmierdzące mięso, ostatnio nawet kiełbasę, która kleiła się od starości. Obiecałem sobie po ostatnim razie , ze do trzech razy sztuka i moja noga więcej tam nie stanie ! Słyszałem juz naprawdę wiele złych opini o jakości mięsa w tym sklepie i potwierdzam. Konkurencji niestety nie ma w Prabutach, bo wszędzie jest to samo.
Magda 2016-11-19 12:19:49
W Prabutach totalna masakra !!!! Ekspedientka ordynarna i niesympatyczna !!! Jest do tego stopnia bezczelna ze nie można się jej nawet zapytać czy mięso jest świeże, dostaje białej gorączki i potrafi wtedy wyzwać klientów a najgorsze to zamknąć im drzwi przed nosem. W tych czasach powinno się dbać o klienta !! A gdzie szacunek do innej osoby ?
Magda 2016-11-19 12:23:08
W Prabutach też jest sklep tego "Pana" i ekspedienta potrafi wyzwać klientów od debili i powiedzieć im wynocha. Brak szacunku do ludzi ! Ja juz tam nie kupię !!
Klientka 2016-11-19 12:26:23
W Prabutach ??? Dziś miałam okazję widzieć Panią ekspedientkę w akcji, ja juz tam nie kupię i nie chodzi o jakość mięsa tylko o Panią, która tam sprzedaje. Ordynarna !
Zostaw swoją opinię o Rudaś Masarnia Sławomir Rudaś - Zalewo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rudaś Masarnia Sławomir Rudaś