Polfex Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe

Kalisz

Opinie o Polfex Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe

ktoś 2014-02-22 13:03:04
Beznadziejna firma mówię o zakładzie produkcyjnym w Borowcu. Takie płace jakie dajecie ludziom możecie sobie wsadzić!!!! W sezonie praca po 16godz dziennie masakra kto to wytrzymuje !!!! mając 300 godz miesięcznie wypłaty jest 1700 zł żenada !!!!!
5
ktoStam 2014-12-17 23:35:37
Najgorszy zakład w całym województwie!!za 5,80 na godzinę ludzie pracują w sezonie nawet 17 godz dziennie.Wracają do domu nieraz o 1 w nocy i na 6 z powrotem to pracy!!
3
julek 2014-12-29 10:52:12
Bardzo porządny zakład, może płaca nie jest najwyższa na produkcji ale przynajmniej jest porządek, czysto, rękawice, ubrania, procedury itp., z wypłatą się nikt nigdy nie spóźnił i to się też liczy.
4
BYŁY PRACOWNIK 2014-12-30 19:32:55
Chyba żartujesz. Polfex to największa melina, izba wytrzeźwień.
1
ania 2015-03-03 13:13:00
a co powiecie o siedzicie w ostrowie wielkopolskim?
2
PRACOWNIK 2015-04-24 15:30:23
POLFEX TO NIE ZAKŁAD PRACY TO OBÓZ PRACY. BRAK SZANOWANIA PRACOWNIKÓW, NISKA PŁACA, ŁAMANIE PRAW CZŁOWIEKA. LUDZIE PRACUJĄ NIE MNIEJ NIŻ 12 GODZIN KAŻDEGO DNIA, A W SEZONIE NAWET 19 A GDZIE TU CZAS NA ODPOCZYNEK? PRAWDA JEST TAKA, ŻE WIEKSZOŚC PRACOWNIKÓW TO OSOBY W WIEKU 45-55 LAT KTÓRYM CIĘŻKO O ZNALEZIENIE INNEJ PRACY. PRZEŁOŻENI TOLERUJĄ ALKOHOLIZM I BRAK HIGIENY NIEKTÓRYCH PRACOWNIKÓW. POZA TYM ZAKŁAD NA SWOJEJ STRONIE INTERNETOWEJ PISZE "Firma działa w oparciu o nowoczesną infrastrukturę umożliwiającą dostarczenie wysokiej jakości wyrobów drobiarskich." CO NAWET W 2 % NIE JEST PRAWDĄ. STARE MASZYNY, KTÓRE CIĄGLE SIĘ PSUJĄ ZA CO PREZESOWA CZĘSTO OBWINIA PRACOWNIKÓW ( NIE MUSZĘ CHYBA NIKOMU TŁUMACZYĆ, ŻE SPRZĘT KTÓRY MA PO 15 LAT MA PRAWO SIĘ PSUĆ I WCALE TO NIE JEST WINA PRACOWNIKÓW). PORUSZAJĄC JESZCZE ZAROBKI TO JESZCZE NIE BYŁO TAK ABY JAKIEMUŚ PRACOWNIKOWI W PEŁNI ZGADZAŁA SIĘ WYPŁATA, PO PRÓBACH WYJAŚNIENIA PRACOWNICY ZOSTAJĄ ODRZUCANI BO KADROWYM ZAWSZE WSZYSTKO SIĘ ZGADZA. A CO DO CZYSTOŚCI W ZAKŁADZIE TO JEST BRUD, BRAK HIGIENY, A NAWET ZDARZAJĄ SIĘ PRZYPADKI, ŻE PO HALACH BIEGAJĄ SZCZURY. WSZYSTKO TO JEST WYNIKIEM CIĘCIA KOSZTÓW. Z CZYSTYM SUMIENIEM MOGĘ POWIEDZIEĆ, ŻE JESZCZE TAK PASKUDNEGO ZAKŁADU PRACY NIE WIDZIAŁEM.
3
BYŁY PRACOWNIK 2015-04-28 18:09:59
ZGADZAM SIĘ W 100 PROCENTACH Z POWYŻSZĄ OPINIĄ !!!!!!!!!!!!!!
lans 2015-05-07 17:00:28
Gdy pracowałaś tam to ci alkoholizm i brud nie przeszkadzał bo sam piłeś lepiej napisz za co zostałeś zwolniony gdybyś był uczciwy i nie kradł pracował byś dalej i wtedy wypłata ci się podobała kolego pani prezes jest w porządku a higiena i czystość jest bo by zakład komisji AUDI nie przeszedł
1
kogut 2015-05-10 09:25:08
zakład jak każdy inny jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas niema część prawdy w tym wpisie jest ale trzeba przyznać ze płaca była na czas a komu się nie zgadzała to już jego wina bo nikt nie pilnował godzin i w jaki sposub udowodnić ze jest się oszukanym
3
lansik 2015-05-27 19:00:51
Praca jak każda inna tylko brygadzistki nie normalne zwłaszcza jedna z borowca krzyczy na wszystkich jak by prezesowa tam była po za tym idzie wytrzymać nie można pracować wszędzie gdzie sie szanuje pracownika a tam tylko krzyk i szybkość sie liczy ale niech panie zauwarzą ze zamiast stać i krzyczeć niech troche głową pomyśli czasami pozdrawiam panią
2
Gość 2015-09-24 17:59:02
Praca super fajna, miłe Kobiety, fajni ludzie tam pracują, tylko jest tam jeden gość co mnie bardzo wkurwiał cwaniaczek z wysocka ze tacy jeszcze żyją a
inspekcja pracy ni huja nie przyjeżdżała, bo zawsze jak jakaś kontrola była to biuro na szybko przygotowywało papiery by być czystym
4
BYŁYJUŻPRACOWNIK 2015-12-23 22:00:25
Praca w zakładzie polega na wykorzystywaniu człowieka przez człowieka. Alkoholizm jest powszechny gdyż w bezpośrednim sąsiedztwie w bloku mieszkalnym znajduje się sklep i właściecielka na domiar złego sprzedaje alkohol czasami nietrzeźwym już pracownikom. Wypłaty bardzo niskie. Czasami w sezonie trzeba pracować po ponad 12 godzin dziennie
3
Pracownik 2015-12-23 22:04:21
Niskie płace,ciężka praca, czasami trzeba pracować po 12 godzin dziennie albo więcej, atmosfera zależy gdzie czasami fajna a czasami do du*py np. panie sprzątające które są chyba z borowca zachowują się jak jakieś prezesowe. ALe przykładów jest więcej.
8
Tajniak 2015-12-29 04:43:16
Wszystkie opinie będą sprawdzone przez mnie i dam do biura wszystkie adresy ip komputera właśnie zaczołem nad tym pracować! I Proszę mojej Firmy nie obrażać bez podstawnie! Pracownik POLFEKSU
3
TAJNIAK2 2015-12-30 19:50:11
Nie wiem jak to zrobisz ale życzę powodzenia ;]TAJNIAKU ;]Boli Cię,że ludzie prawdę piszą;) Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie po to jest ta strona.
3
co za syf 2016-02-06 21:10:42
ta firme mozna nazwac jednym slowem SYF pracowalem tam i ten czas wspominam jako najgorszy w moim zyciu a ty tajniak pamietaj do celu nie dochodzi sie kapowaniem i lizaniem du.. bo normalny czlowiek pacujacy tam niebronil by tego zakladu sami alkoholicy przepraszam prawie wszyscy a ta brygadziska z borowca zachowuje sie jakby studia ukonczyla a tak naprawde to chyba podstawowki nieskonczyla a najlepsze jest to ze gonila ludzi za picie a jak jej maz robil i pil t tego niewidzial naprawde to trzeba byc ...
romek 2016-02-08 17:29:51
Widzisz co ci przyszło sam sobie odpisujesz
2
typ 2016-02-14 16:58:43
Ogolnie wszyscy co tu sie wpisuja to jedne wielkie debi... i marginesy spoleczne bo pisza a sami tam pracowali cieniasy madrzy na forum
co za typ 2016-03-08 19:08:27
ty gosciu ty jestes normalny wiesz na jakiej stronie jestes ??? jak nie to ci napisze jezeli to jest takie trudne do zrozumienia dla ciebie tj strona na ktorej ludzie maja pisac opinie o firmach zeby uchronic innych i ide o zaklad ze sam tam pracowales i do tego palec w dupie trzymales kierowniczkowi a tak na MARGINESIE jak jestes taki madry to sie podpisz imieniem i nazwiskiem!! A tak wogule to logiczne ze ludzie co tam pracowali to sie tu wypowiadaja bo kto tam niebyl to skąd moze wiedziec jak tam jest ale wydaje mi sie ze dla twojego mlautkiego orzeszka co nazywasz mozgiem tj trudne do zrozumienia co za baran ja niemoge polfex jest dla takich jak ty hahahahahah
1
xxx 2016-03-30 20:41:37
Widac Zenek bardzo zazdrosny że ktoś ma wiecej informacji niż on pewnie kierowca też lepiej jezdzi a sexoholik ma lepsze dziewczyny niż on Zenek weź się w garść będzie dobrze
3
Kacper1 2016-03-31 20:26:33
I pisze to największa w dupie Pani z Grudzielca co nie ma zębów a sama do niedawna pracowała w Polfexie i sie gziła...
3
))) 2016-04-01 07:55:49
Pani z Grudzielca ma was w dupie i wasz zakład heh
1
))) 2016-04-01 15:26:43
Zapomniałam wam dopisać Rafał i Sebastian że są plusy nie mieć zębów ponieważ gdy robię lody nikogo nie ugryze a dupa gruba super przynajmniej po kościach dydka sobie nie poobdzieraja pozdrawiam chłopcy i weźcie się za człowieka który was opisał macie prawo to sprawdzić
3
Zostaw swoją opinię o Polfex Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polfex Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe