Niewieścin Sp. z o.o.

Niewieścin

Opinie o Niewieścin Sp. z o.o.

Ala 2015-06-10 23:04:34
Oby pracodawcy sami stanęli za kasami,przyjmowali ponad tonę towaru na sklep i użerali się z klientami.... i dostali najniższą krajową to jest minimum co w tej firmie się dzieje... ale właścicielom tego życzę.. :)
4
nick 2015-06-23 11:36:49
Najniższą krajową? A potrącenia z wypłaty? Za towar przeceniony? Jaka płaca taka praca... Ale niech przyjadą i zobaczą jak jest fajnie w sobotę rano, przyjść przeważyć towar, wyłożyć go i słuchać głupich komentarzy od klientów! Ale ciągle to sprzedawca jest ten zły!
1
nick 2015-06-24 23:09:39
Podzielam opinie poprzedniczek. Praca w tej firmie niewdzięczna. Musisz przychodzić do pracy na skinienie koordynatora- grafik nie obowiązuje. Za wszystko potrącenia z wypłat. Nadgodziny do wybrania -tylko ciekawe kiedy?Średnie zarobki ok 900zł. Umowa zlecenie niby na trzy miesiące - a w praktyce tonie można doprosić się umowy o pracę. Koszmar. Obóz pracy- który łamie wszystkie przepisy. Stare mięso ekspedientki muszą nabijać na siebie a później kombinować gdzie je wyrzucić- bo zakład nie posiada utylizacji- to jest niedopuszczalne w branży mięsnej. Mimo braków w kadrze nie szanują osób które zostały i się starają. Jak nie dołożysz towaru do lady - bo jesteś sama na sklepie- to musisz zostać w pracy tak długo aż wszystko będzie ok - za darmo. Brak przerwy śniadaniowej, nawet na siusiu ciężko wyjść. Szczerze odradzam prace w tej firmie.
8
Pracuś 2015-06-29 17:26:57
Pracowałam ... i wiem ,że do końca to nie jest wina pracodawcy. Ekspedientki mają w nosie to co od nich się wymaga. Wiecznie wiszą na telefonach, biegają po zakupy, a co do przerwy na śniadanie to zawsze jest chwila żeby zjeść , napić się, chyba że się jara fajory, to wtedy nie ma czasu na śniadanie...i ploteczki. A stare mięso to skąd . Na mojej zmianie nie było nic starego bo było mięso przeceniane.Ale tego trzeba pilnować. Szkoda ,że zmieniłam miejsce zamieszkania , bo trafiłam na wiele gorszą pracę.Pozdrawiam tych co zostali. W.
2
Byly Pracownik 2015-06-30 23:53:42
Witam,
Potwierdzam opinie poprzedniczki.Masakra jezeli chodzi o wynagrodzenie.Zero docenienia.Na zebrania jeździsz na własny koszt wypłaty dostaniesz 1360 zl z tego zabiorą Ci bo inwentaryzacja nie taka i na podróż stracisz 100 zl. Licząc 12 miesięcy daje nam 1200 zl miesiąc pracy idzie na firmę. Oddajesz swój czas pracujesz sumiennie ,przechodzisz tajemniczego klienta a i tak do wypłaty nie dostaniesz. Nie cenią ludzi uczciwych i pracowitych a szkoda bo by mogli wiecej osiągnąć. Za czasów poprzedniego właściciela było lepiej ,szacunek dla ludzi byl na pierwszym miejscu . Szkoda ,ze młody P. Właściciel słucha swego Doradcy Pani Dyrektor bo firma byla solidna i tez mogl taka renomę utrzymać ,ale tak to jest jak cyferki są ważniejsze niż ludzie. Czas pokaze kto tam bedzie pracowal
.Szkoda sklepów,które prosperują i mogą przestać przez Doradców prosperować.
1
xxx 2015-07-19 21:57:06
witam osoby ktore pisza takie bzdury ja pracuje w tej firmie zaraz bedzie trzy lata i nie dam złego słowa powiedzieć wypłata ładna bo ponad 2500 no chyba ze pracujesz z osobami ktore maja lepkie rece i trzeba za ie płacić bądż nie przestrzegasz procedury sprzedaży to tak wtedy zarobisz najniższą krajową albo i mniej ale jak jesteś sumiennym pracownikiem to nie narzekaż pracownik ktory pracuje od marca dostaje pesje 1900 to zle ?????chyba nie ???wiec ie wiem o co chodzi ???pani koordynator czy pani prezes czy sam szef tez musza wymagac bo jak by nie patrzeć za coś muszą wam pesje płacić
pozdrawiam
3
xoxo 2015-10-23 17:06:02
Nie polecam, niskie wypłaty, jesteś za wszystko odpowiedzialny, ktoś wynosi towar ale to ty musisz za niego płacić. Ogolnie nie miła atmosfera, obiecywanie ze podniesiecie utarg, bedzie lepsza wypłata! Kłamstwo!
5
Sprzedawca 2015-10-24 00:44:57
Ktoś wynosi towar? Wlasnie zastanow się kto. Jestem na sklepie 3lata i nie placilam ani razu ale wszystkie tego pilnujemy. Jezeli ktos jest nie utczciwy to dlaczego pracodawca ma za to płacic. A poza tym 3 lata temu zarabialam 1200 a teraz po podniesieniu obrotow i naszym staraniu 1700-1800 na reke. To chyba róznica. Z tego co wiem to wszystkie sklepy są na prowizji tylko zależy jak sie staramy. Jak Ci za mało to poprostu zmien prace a nie narzekasz. Ja jestem zadowolona .
t 2016-03-12 22:15:26
Nie pracowałam długo na sklepie. Ale mogę stwierdzić że nie warto pracować za takie wynagrodzenie. Brak szacunku do pracownika, a klient nasz Pan.
ByłamTam 2016-08-23 09:33:32
Pracowałam tam i ogólnie nie jest najgorzej. Jedynie co można byłoby zmienić to wypłaty. Jest umowa o pracę, jest cały etat. Jest wypłata na czas. Są wczasy pod gruszą.
Fakt, co chwila dochodzą nowe obowiązki a płaca nie rośnie. Proszenie się o nowe buty aż wkoncu trzeba je samemu kupić.
Kilka razy obiecano że jak wzrosną utargi to wzrośnie pensja. Niestety tak się nie stało. Trafiłam na bardzo fajny zespół i dobrze mi się tam pracowało.
1
Zainteresowana 2016-09-25 13:01:40
Jak praca na terenie Bydgoszczy ? Ile się zarabia, czy są jakieś deputaty, bony na święta ? :)
olalola 2016-11-24 11:28:00
deputaty ??? hahahaha, na świeta dostaniesz z 2-3kg różnych wędlin i to wszystko :)
ktosiowa 2016-11-25 21:55:55
Ja pracuje ok 2 lat i nie dam złego słowa powiedzieć na ta firme.Pracowałam naprawde w o wiele gorszej firmie.Przeceny na wszystko.inwentaryzacje wychodza dobrze.wyplata na czas.wczasy pod gruszą....Polecam prace w tej firmie.
1
Zostaw swoją opinię o Niewieścin Sp. z o.o. - Niewieścin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niewieścin Sp. z o.o.