Proelite Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Andrzej Długosz

Łask

Opinie o Proelite Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Andrzej Długosz

Nick 2016-07-01 11:50:25
Witam,
szukam opinii o tej firmie, jakie warunki na stanowisku kierowca/dostawca, jaka umowa, jaka podstawa netto, jaki samochód, czy jest premia, ile km dziennie, czy jest jakiś socjal?
Kostek 2016-07-20 17:14:12
Po rozmowie rekrutacyjnej obiecali oddzwonić z odpowiedzią na tak lub nie..nie zadzwonili..słabo
Oto ja :) 2016-07-28 19:24:27
Jak slysze "oddzwonimy" to od razu mam w dupie taka firme! Szukam lepszej posady!
No ale co sie dziwic jak tylko znajomosci pomagaja.
Kierownik produkcji R.B (chyba pracuje jeszcze) przystojniak :D
To moja opinia...
tir 2016-08-02 22:05:43
Coś cieniutkie warunki chyba, za 2 kzł nie ma chętnych, przynajmniej na wlkp
1
one two 2016-09-12 15:48:44
Witam,
ja aplikowałem na to stanowisko i zawsze (na kazdym etapie) otrzymywałem odpowiedz, czy to tel. czy mail. Może sprawdz maila Kostek..
Aha, i nie mowia, że oddzwonia tak sobie, żeby cie zbyć, tylko po coś. Do mnie oddzwonili z odpowiedzią czy sie dostałem czy nie..proste. Ile firm Wam obiecało i oddzwoniło? Zapewne niewiele..tu nie było problemu, jak mowili tak zrobili.

Dają umowę o pracę na pewno.

BrutalnaPrawda 2016-11-01 01:06:00
Moim zdaniem chodzi wyłącznie o wyłudzenie CV. Co za pierdoły opowiadacie, jaka rekrutacja, jakie oddzwonimy. Bezrobocie ogromne, chętnych co nie miara a tu talko rekrutacja na okrągło jak kasting dla dziewcząt do playboya. To co chętnych nie ma ?!
4
Obiektywny 2016-11-01 01:09:34
Heniu, to ile razy kandydowałeś, 3,8 a może 10 ? Nie znudziło Ci się ? Brednie wypisujesz a jesteś pewnie jakimś czopkiem prezesa, żenada !!!
1
Sx02 2017-06-26 17:27:21
Aplikujecie na stanowisko Kierowca/Dostawca i tego dotyczy rozmowa kwalifikacyjna.Następnie jest wizyta w firmie i płynne przejście na stanowisko Przedstawiciela Handlowego(podobno tańsze są badania na stanowisko Przedstawiciela), ale już bez renegocjacji warunków.Wykonujesz zadania Przedstawiciela z pensją Kierowcy i bez prowizji od sprzedaży.
Bez przeszkolenia produktowego i z obsługi programu.

Tak to to w skrócie wygląda....
Nie polecam.
5
Polak 2017-06-27 08:13:23
Byłoby sprawiedliwie gdyby to o beznadziejnym pracowniku można było napisać też jakąś opinię, żeby uchronić pracodawcę przed partactwem ludzi, którym się po prostu nie chce, albo którzy są oszustami.

Jak ktoś jest beznadziejny w pracy i go zwolnią bo więcej problemów z niego/niej niż pożytku to od razu smarują tacy ludzie opnie na portalach, że pracodawca jest "be". Żenada.

Ci mądrzejsi to raczej pokierują się własnym rozumem, niż opiniami nieudaczników.
5
Zostaw swoją opinię o Proelite Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Andrzej Długosz - Łask
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Proelite Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Andrzej Długosz