Getmor Zakład Przetwórstwa Mięsnego Tadeusz Mroczkowski

Chrzanowo

Opinie o Getmor Zakład Przetwórstwa Mięsnego Tadeusz Mroczkowski

byly pracownik 2015-11-21 17:23:03
Boże broń i ratuj przed pracą w tej firmie.(usunięte przez administratora)
8
pracownik 2016-02-10 12:19:02
Poproszę o telefon do tego właściciela i niech się dowie
1
klient 2016-02-12 20:16:12
ha ha ha
Marta 2016-02-16 17:17:04
Tak szczerze to coś takiego pisze tylko ktoś kto się mści Bóg wie za co. Pracuję w tej firmie już 5 lat i jestem zadowolona, często przychodzą takie dni że któraś z dziewczyn zachoruje i jest na zwolnieniu a Pani (usunięte przez administratora)pracuje razem z nami i stara się ogarnąć cały temat, więc nie sądzę aby te oskarżenia były prawdziwe. Osoba która to napisała jest po prostu zgorzkniała.
3
xxx 2016-02-24 12:42:54
Ta Pani dobrze wie bo już zna system jak to wyglobda i każdy pracownik mówił jej to w twarz .podajcie mi numer do tego właściciela firmy.
pracownik 2016-02-26 12:01:15
Poda ktoś mi numer do tego właściciela
1
lala 2016-03-03 16:42:42
Pracuje w tej firmie od ponad czterech lat i nigdy nie miałam problemu z AŻ .Jestem ciekawa za co została zwolniona osoba która pisze takie brednie i oczernia wizerunek całego zakładu.Myślę że pan prezes ma zaufanie do swoich kierowników i nie uwierzy w wymysły kogoś kto chce się zemścić niewiadomo za co.
5
pracownik 2016-03-06 14:10:28
Piszą tu osoby które nie zostały zwolnione^^pracują dalej bo muszą lub nie mają za bardzo wyboru. To nie jest opinia osoby zwolnionej. (usunięte przez administratora)
4
Pracownica 2016-03-09 17:13:27
Co wy za głupoty wypisujecie!Jak wam praca nie pasuje to ją zmieńcie. Na wasze miejsce jest dużo chętnych. A nie wypisujecie jakieś brednie.Tu piszą osoby,które pracują w firmie a nie mają numeru telefonu do prezesa?W każdym sklepie getmor jest taki numer.(usunięte przez administratora). Wręcz przeciwnie,zawsze miła i pomocna.(usunięte przez administratora)
3
YYYY 2016-03-10 17:56:23
Prosze nie pisac ze zamawiajcie tyle zeby sie sprzedalo .Zamowienie to jedno a dostawa to drugie ,niewiele maja sie do siebie .Zawsze dowalano towaru az rece opadaly .Tylko po co kazali skladac zamowienia .Zamowienie 10 kg dostawa 20.A potem co?????(usunięte przez administratora)
3
pracownik 2016-05-05 13:15:23
Oj nie ładnie usuwać opinie :) ale kto widział to widział. Firma musiała chyba podsypac aby usunac nieprzychylne komentarze.
3
yyyy 2016-06-08 15:04:49
Oj bardzo nieładnie i to sporo opinii jest usunietych.
1
zorientowana 2016-06-10 17:38:31
popieram "yyy"!!!
zdziwiona 2016-06-10 18:01:48
AŻ została zwolniona????????
była pracownica 2016-06-10 21:04:41
Czyzby AŻ wreszcie się doigrała? Wcale bym się nie zdziwiła gdyby faktycznie ją zwolnili.
1
Anka 2016-06-24 16:55:56
Jeśli to faktycznie prawda ze AŻ zwolnili...to brawo dla firmy że pozbyli się wreszcie pasożyta. Najzabawniejsze jest to ze ona czyta nasze komentarze na swój temat. Bo nawet na jej fejsie mozna zobaczyć że ją to wkurza. Przezabawne jak role się czasem odmieniają. Już nie będziesz A. podżerała i okradała firmy. Ojej tak mi przykro...chociaż nie wcale mi nie jest przykro. Nalezy ci się za to jak traktujesz ludzi.
4
yy 2016-06-25 20:35:08
Podobno AZ pracuje nadal ale juz nie jako kierowniczka, tylko w sklepie.
1
Lola 2016-07-13 09:45:11
Pracuje w Getmor wiele lat i jestem bardzo zadowolona. Super atmosfera i wynagrodzenie adekwatne do pracy. Moje kolezanki tez nie narzekaja!,
Te oszczerstw to chyba pisza panie zwolnione za zlodziejstwo albo zasilkowe lenie!,
6
Ana 2016-07-15 12:53:49
Nie pisz głupot. wiele opinii zostało usuniętych a dlaczego? Bo co prawda w oczy kole? Firma musiała zapłacić aby tyle opinii usunac, to źle świadczy o samej firmie. Zasiłkowe lenie? O kim Ty mówisz? Może parę osób pracujących tam nie narzeka bo i gdzie ma iść ? albo nie mają wykształcenia albo już wiek nie ten to siedzą w Getmorze. Zarobi są smiesznie małe w porównaniu do firm z konkurencji. Ta sama praca a jednak pieniążki są większe. Tu było naprawdę sporo opinii nie przychylnych i pisali to nawet ludzie jeszcze pracujący tam. Ludzie uciekają z tej pracy...a ktoś spytał dlaczego? No właśnie. Dobra firma ,która ceni ludzi da zarobić i jest przychylna na opinie ludzi pracujących w sklepie. Słucha pracowników i wyciąga wnioski a Getmor? Co z tego że pracownice zgłaszają za dużo towaru i tak dowalą więcej. Atmosfera może i dobra. Zalezy gdzie i z kim się pracuje. Nie ma co uogólniać wszystkiego. Bez powodu te opinie sie nie pojawiły. Może jedna dwie to opinie ludzi złośliwych ale wszystkie? Nie wydaje mi się. Duzo się słyszy co się wyrabia na innych sklepach i dużo jest uciszane. Ci co mają dość odchodzą. A to że ktoś pójdzie na zasiłek ?Co w tym złego? Nie rozumiem ludzi...
8
stary klijet 2016-10-22 21:57:26
ojej Co się stało ze sklepem getmor w Radzyminie brud! Smrud! Stare mięso smierdzi w sklepie! Gdzie jest kierownik?! Czy on nie widzi jak personel rujnuje mu reputacje? Jeszcze do .lniedawna przychodziłam do tego sklepu i stalam w kolejkach po super mięso. A teraz nie ma ani jednej rzeczy świeżej wszystko stare panie stoją przed sklepem i pala papierosy tylko im zrobić zdjęcie i wysłać do pana prezesa niech zobaczy jak personel pracuje jak tak dalej pójdzie to sklep długo nie pociągnie ☺
były klient 2016-10-27 10:42:46
Nie dziwi mnie to wcale że sklepy upadają. W Legionowie też zamkneli ten przybytek smrodu. Byłam stałym klientem...do czasu aż kilka razy panie nie wcisneły mi starocia do mięsa lub wędliny. Zdecydowanie wolę kupic w markecie mięso bo wiem że będzie chociaz świeże .
2
Zostaw swoją opinię o Getmor Zakład Przetwórstwa Mięsnego Tadeusz Mroczkowski - Chrzanowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Getmor Zakład Przetwórstwa Mięsnego Tadeusz Mroczkowski