Demeter Sp.j. PPHU Czesław Góra Robert Ostrowski

Kamieńsk

Opinie o Demeter Sp.j. PPHU Czesław Góra Robert Ostrowski

Johnn 28 2012-07-10 15:39:21
Witam,to co napisał mój poprzednik to bzdury.Ja juz tam pracuje 1,5 roku i musze napisac ze nie ma gorszych pracodawcow niż w Demeter.Bardzo słabo płaca a szczegolnie na tzw. WYDAWCE
Krzychu 31 2012-11-08 15:24:10
Nie ma gorszych pracodawcow jak w demeter , nie dosc ze zapiernicz jest taki ze hej to jeszcze wyplacaja pieniadze jak chca . To sa zlodzieje!!!! za nic maja ludzi ktorzy tam pracuja jak nie bedzie wyplaty jutro kto ktos zginie
1
ktoś 2014-05-08 17:13:06
pracowałam w firmie 7 lat i było OK kiedy robiłam wszystko co kazała mi kierowniczka (usunięte przez administratora)
ktosik 2014-09-23 17:47:52
Dziwnie czytać mi to co piszecie... Jestem pracownikiem od ponad roku i na razie jest ok. Szefostwo ok musi być wymagające ale nie zdarzyło mi się mieć jakiejś sprzeczki. Fakt czasami trzeba pewne problemy i sprawy zgłaszać kilka razy ale jest realizacja. Pieniądze jak wszędzie każdemu jest mało mogli by troszkę inaczej rozliczać ale ja jestem przez ten rok pracy jak najbardziej zadowolona, w porównaniu do wcześniejszego pracodawcy o wiele przystępniejsi i przychylniejsi:)
Rodion 2014-11-20 19:00:40
Wybaczcie moi (nie)drodzy pachołkowie, ale nie siejcie propagandy! Jest wam dobrze? Zlecono wam pisanie pochlebnych opinii, normalny pracownik by tego nie zrobił... Chyba, że ma swojaka wśród góry, lecz ten fakt dyskwalifikuje go jako zwykłego pracownika! @pracownik, @dobrypracownik oraz @ktosik jeśli jesteście zadowoleni z płacy to śmiem stwierdzić, że bezczelnie poświadczacie nieprawdę. Jesteście naiwni, ludzie to czytają. A to co napisaliście wywołuje wśród nich politowanie oraz salwy śmiechu. Ogarnijcie się, nie bogaćcie się wyzyskując ludzi. Karma istnieje, oby to do was wróciło.
1
Pigi 2015-12-15 19:06:19
Pracuje w demeterze od dłuższego czasu. Na plus jest to ze wypłata zawsze na czas i za każdą przepracowane godzinę, a także darmowe posiłki. Dużym minusem jest praca na ekspedycji, w miesiącu można mieć przepracowanych około 200 godz, w okresie świątecznym jest ich dużo więcej. Kierownictwo beznadziejne, grubas tylko sciemnia ze coś robi i siedzi na internecie, w dodatku chamski i myśli ze jak będzie pozwalał palić to go będą lubić.w dodatku sam porządku nie potrafi upilnowac tylko straszy drugim kierownikiem.starszy kierownik jest czepialski ale potrafi zorganizować prace, przypilnowac porządku i jest uczciwy czego nie można powiedzieć o "dużym " który nie wie co to kultura
1
były pracownik 2016-03-08 14:57:32
szkoda że to opinia starej zdziwaczałej panny. a temu starszemu kierownikowi piecze się ciasta to i ma się chody...
4
pigi iii 2016-05-25 09:21:00
Dobrze u nas być nie może skoro największy BUC na zakładzie chce uczyć kogoś kultury.Ta stara zdziwaczała panna nadaje się tylko do jednego do czego ? wszyscy byli i obecni pracownicy wiedzą.
3
Zostaw swoją opinię o Demeter Sp.j. PPHU Czesław Góra Robert Ostrowski - Kamieńsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demeter Sp.j. PPHU Czesław Góra Robert Ostrowski