Maciejek R. Ubojnia Trzody

Tychów

Opinie o Maciejek R. Ubojnia Trzody

życzliwy 2015-05-06 21:40:24
Skończcie pisać bzdury na temat tej firmy.
Pracować trzeba, kasa jak wszędzie, troche nerwowa atmosfera od czasu do czasu ale idzie żyć.
Z tym szoiegowaniem to oczywiście żart, mlody nie raz sie chwalił że ma ubojnie w rodzinie. Jak tam było z jego pracą to nie wiem.
A pan Ramzes jest zastępcą kierownika na tyłach i musi mieć wladze.
Ktoś 2015-05-08 06:35:05
Jak dla mnie ten młody chłopak został zle potraktowany z tym zwolnieniem .. Moim zdaniem to podwórkowi powinni myć naczepy albo kierowcy ani rzeznicy ..
??? 2015-05-08 10:19:22
No i właśnie on był takim podworkowym bo kim innym niby? Zgłoś sie po pieniądze jesli ich nie dostałeś! Do roboty sie nie nadajesz tylko do żelowania włosów! Pozdrawiam
Wachu 2015-05-08 17:50:55
Lukniemy ;)
1
klockostawiacz 2015-05-11 21:43:59
jutro idę do roboty z nocnikiem
pozamykali kible na klucz i nie można w czasie pracy zrobić kupy
ktoś 2015-05-12 19:59:28
hahahah serio ?? :D
klockostawiacz 2015-06-04 12:55:33
za pare dni urlop, nareszcie
a po urlopie czeka nas praca w całkowicie odmienionej ubojni
mam nadzieję że warunki finansowe też się poprawią bo na razie to o wyjeździe dalej niż do Sielpi nie ma co marzyć
miłego odpoczynku życzę wszystkim , szefostwu też
pozdrawiam
Pracownik 2015-06-08 19:00:04
Na pewno nie macie takiej ubojni jak w Ubojni ZBYSZKO :D Przed świętami to bijemy dziennie prawie 1 tyś trzody :D
1
mik 2015-10-20 12:56:32
piszesz opinie i jak jesr niezgodna z wizja Pana Romana bto znika.... dobre..;)
1
Nowy 2015-11-22 20:00:45
jakie zarobki ?? ile dziennie sztuk schodzi ??
jj 2016-01-23 13:36:15
zakład ubijający i rozbierający 300 sztuk trzody dziennie poszukuje technologa uboju rozbioru, cv na maila proszę n.santoro@o2.pl
Andrzej 2016-04-07 09:07:00
nie polecam. Firma w ch..nie poważna. Szkoda czasu, nawet na rozmowę kwalifikacyjną.
4
??? 2016-04-08 22:23:23
tu się przychodzi pracować a nie siedzieć na facebooku,niestety
Andrzej 2016-04-18 11:10:40
??? jeżeli do mnie piłeś to ja nie siedziałem na fejscweluchu bo takiego nie posiadam ani życie w sieci mnie nie jara jak widocznie ciebie. Wyraziłem opinię jak ktoś będzie zainteresowany mogę opisać więcej. Ale po co? kumoterstwo i syf z gilem tyle w tej firmie. Ale potencjalnych kandydatów zapraszam wszczególności z ukrainy bo swojemu odradzam.
kierowca tira 2016-04-18 22:29:35
andrzej , może orientujesz sie jak wygląda tam praca kierowcy ?
będe wdzięczny
Andrzej 2016-04-19 21:38:31
z punktu widzenia kierowcy bajka, mają własną stacje, brak ewidencji tankowania i zużycia paliwa, brak gps, płacą średnio ale masz wszytko w dupie jak cos sie spierdoli po piździe ma logistyk który z telefonem chodzi przy dupie 7 dni w tygodniu co jest absolutnym poronionym pomysłem. Oczywiście jak coś sie zjebie to logistyk odpowiada nie ty.Brakuje jeszcze aby mył kabiny i samochody bo części wymienia :D Kierowca nie musi być z magazynierem przy ładowaniu towaru.Jedziesz i pierdolisz na miejscu się okaże co i jak :D
??? 2016-04-19 22:11:43
masz kolego nie aktualne dane, albo dawno nie pracujesz ,albo ktoś cie wprowadza w błąd
kraska już nie pracuje
Andrzej 2016-04-20 11:03:11
do ??? - widać boli bo nie zaprzeczasz tym faktom, widać że tam pracujesz?ktoś z rodziny kumoterstwa? :D Jeżeli już wymieniasz czyjeś nazwisko, ksywkę to chętnie sam się przedstaw bo widać powiadomienie przychodzi na telefonik o dodanym poście w temacie. Tak jak pisałem w pierwszym poście nie polecam jeżeli szukasz normalnej pracy. Chcesz się "kopać z koniem" zapraszam.
ktos 2016-04-20 16:15:35
za siedzienie przed komputerem w byle jakim logistiku i przesylanie zlecenia do magazyniera pewnie płaca więcej.
!!! 2016-04-25 18:12:05
Współpracowałam tam kiedyś z kimś, był fajny i miły chłopak, handlował, ogólnie ogarniał temat. Jestem zszokowana, że ta firma tak spadła z poziomem. Chciałabym tam pracować, bo są wypłacalni, więc pytam, czy to opinie na serio czy po złości. Proszę o odpowiedź.
Andrzej 2016-04-25 19:02:16
!!! - opinie masz na serio, pracować zawsze możesz przyjść.
Kris 2016-05-02 10:40:24
Zakład pracy gdzie pracownik jest nikim,ciągle traktowany jak śmieć, godziny pracy od świtu do nocy, każda sobota. Wykączalnia ludzi...
1
kierowca tira 2016-05-02 19:20:52
mam teraz dylemat
miałem starać się tam o prace jako kierowca gdyż slyszałem wiele dobrego na temat firmy od kierowców którzy tam pracują obecnie
muszę jednak się wstrzymać i dopytać szczegółów żeby nie wpakować się w bagno
może jeszcze ktoś pomoże w wyrobieniu sobie zdania ?
??? 2016-05-21 22:42:02
tego chłopaka już dawno nie ma, podobnie jak wielu innych fajnych chłopaków, którzy nie wytrzymali wymagań państwa właścicieli,
teraz 50 procent załogi to obywatele Ukrainy
xxx 2016-08-30 22:10:16
Roman dalej taki nie słowny ?
5
Zostaw swoją opinię o Maciejek R. Ubojnia Trzody - Tychów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maciejek R. Ubojnia Trzody