Alberten Work-Group Sp. z o.o.

Dąbrowa

Opinie o Alberten Work-Group Sp. z o.o.

xx 2014-08-01 11:39:48
ludzie uważajcie na nich nie wypłacają wypłat kłamią oszukują a cała koordynatorka (usunięte przez administratora) im w tym pomaga ten hazardzista przegrywa ludzi kasę na kasynie i twierdzi że przelewu nie dostał ja właśnie zakładam sprawę w sądzie nie popuszczę tym złodziejom na ludziach się nie będą dorabiać uważajcie na tych złodziei
kasia 2014-09-15 12:12:02
Witam czy ktoś pracuje przez firmę Alberten? Praca przy pakowaniu mięsa. Proszę o opinie
XXX 2014-10-02 20:30:14
Pracuje od grudnia 2013r. i jestem zadowolona. Namiary dostalam od koleżanki ktora pracowała na pakowaniu. Praca jest dobra, ludzie w pracy wiadomo bywają różni ale jest ok. wypłata na czas (2dni poślizguu to nie problem. razsię tak zdarzyło od kiedy pracuje). hotel jest zapłacony przez szefa ,dla mnie jest dobrze. pozdrawiam
....OOO.... 2014-11-02 14:04:26
CALA TA FIRMA TO JEDNA WIELKA PORAZKA...PRACA NIE JEST ZLA ALE ATMOSFERA JAKA FUNDUJE MARTA B JEST DO BANI....WLASNIE STAMSTAD ZJECHALEM BO NIE LUBIE PRZEBYWAC W GRONIE KONFIDENTOW... POZDRAWIAM IODRADZAM CHYBA ZE JESTES KONFIDENTEM...:d
;] 2015-01-20 00:17:36
fajnie przeczytac takie mile opinie tylko dlaczego nikt z Was nie potrafi sie podpisac ;] co do pieniedzy to akurat nie moja sprawa bo to nie ja wyplacam pieniadze ludzia ... no i jaka atmosfere niby funduje co ??? ja wiem ze jesli cos nie idzie po "Waszej"mysli to macie z tym problem...ps: nie jestem zadna koordynatorka ;] a to ze dostarczam Wam papierki to tylko z dobrej woli zebyscie mieli je na czas...ale tak to jest jak cos zalatwic to "cacy"jak cos nie po mysli to "ble";] ZAMIENCIE SIE CHOCIAZ NA MIESIAC ;] i wtedy ja bede przychodzic z kazda "pierdola" prywatna i zycze powodzenia zebyscie nie zwariowali ;] pozdrawiam tych ktorym sie wydaje ze praca to bajka a ludzie to krolewny i krolewicze ;]
martyna86 2015-01-26 18:44:34
Witam! Czy są przyjęcia do pracy w Niemczech przez firmę Alberten? Jakie są zarobki? Jak można się tam dostać. Mam doświadczenie w pracy przy mięsie- rzeznia.
asdf 2015-05-15 10:16:14
Spróbuj przez ich stronę internetową. Pozdrawiam
Zuza 2015-05-24 18:07:34
asdf na razie nie ma pracy w firmie Alberten. Postój w firmie, ale zawsze możesz dzwonić do firmy bo w każdej chwili może się to zmienić, zapiszą cię i jak będzie potrzeba to zadzwonią. a tak od siebie to czytam te wpisy ludzi którzy krytykują i żenada normalnie. jeżeli się pracuje chodzi codziennie do pracy i robi się wszystko jak być powinno tak jak wszędzie, to nikt nie robi nikomu problemu. Zastanawiam się dlaczego ci ludzie nie piszą o braniu zaliczek i przepijaniu ich a potem do pracy się nie idzie, bo kac no i kasy brak na dojazd. Ludzie sami sobie szkodzą, ale narzekać najlepiej na innych.
pracownik 2015-10-29 10:10:18
Jestem pracownikiem w tej firmie od ponad dwóch lat. Jeszcze nigdy nie zdarzyło się , aby firma zalegała z płatnościami.Z szefostwem zawsze można się dogadać, zawsze idą na rękę jeśli ktoś ma problem. Jeżeli komuś nie chce się pracować to zawsze znajdzie jakiś powód żeby innych oczerniać.
1
adam 2015-12-21 17:26:34
wybiera ktos sie na pakowanie miesa hamburg
ja 2016-01-27 18:41:08
Witam czy tam w Hamburgu jest stanowisko wieszania kaczek czy też kur
Pracownik 2016-06-07 09:12:13
Jest to prawda że ta firma to porażka oszukują, w Hamburgu jest fajna atmosfera ale sam Pan Albert to kłamczuch
Pracownik 2016-06-08 09:39:25
Ja pracuje już długi czas i nie mogę złego słowa powiedzieć na tą firme czy też szefa, a jak sie ma jakiś problem to sie wyjasnia bezpośrednio a nie bzdury opisuje na stronkach!! Ci co piszą negatywnie to chyba chcieli by lezec i za to dostawać pieniądzę, a żeby zarobić to trzeba pracować nikt za darmo nic nie da
2
Jacek 2016-09-16 14:56:39
;] to dlaczego ty się nie przedstawisz ,a każesz innym się ujawnic. Czyżbyś się czegoś bał/ła? Więc nie dooopc ciooolstw jak sam/ma nie jesteś kompetentną osobą.
adam 2016-10-11 16:50:10
pracowalem w firmie ponad rok czasu. pieniadze przewaznie na czas, praca lekka nie jest, ale jest w porzadku. najgorzej jak ci przydziela jakiegos pijusa do pokoju, ludzie chleja na umur, nie chodza do pracy a pozniej sie skarza i chca po sadach chodzic. szlachta wielka mysli ze wyjechala za granice i zwojuje swiat hehe
leon 2016-11-16 18:31:25
dostalismy z zona oferte pracy do sortowania w hamburgu jak tam jest
Zostaw swoją opinię o Alberten Work-Group Sp. z o.o. - Dąbrowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alberten Work-Group Sp. z o.o.