Prosiaczek Delikatesy Mięsne Sklep nr 2 Halina Olszewska

Poznań

Opinie o Prosiaczek Delikatesy Mięsne Sklep nr 2 Halina Olszewska

anonim 2011-02-13 06:55:01
Trzeba być nienormalnym żeby chwalić sklep Prosiaczek nr2
5
workman 2011-03-23 09:19:30
Możecie napisać coś więcej o tym miejscu pracy? Stawki, atmosfera, coś o właścicielce? Jakie macie opinie? Będę wdzięczny za wszelkie informacje
anoniM 2013-02-11 09:29:19
umowa zlecenie i nie ma co liczyć na więcej ...
ogólna tragedia współpraca równa zeru zarobki hmm... długo by tu opowiadać PO PROSTU NIE CO CHWALIĆ
4
nowy 2015-04-11 12:45:29
Mam nadzieję,że piszesz prawdę i doprowadzisz sprawę dz końca.Powodzenia życzę i wytrwałości.
2
Ciawka 2015-09-22 16:52:31
ODRADZAM!!! Prostactwo!
1
Kub88 2015-10-07 10:43:52
obsługa kuleje fakt ale, produkty smaczne
2
Miłosz 2015-10-08 12:21:37
Prosiaczek dobre smacznie ale praca cieżka ale wiem chociaż za co pracuje , zarobki spoko
3
Pracowala_to_wiem 2015-10-09 10:30:21
Piszecie tu same kłamstwa, byłam kiedyś kasjerką na 2-jce
2
była pracownica 2015-10-14 23:28:23
Bardzo ciekawe, że ostatnie komentarze były pisane dzień po dniu. Czyżby właścicielka w końcu zauważyła to forum i postanowiła rozjaśnić swój wizerunek? Prawda jest jedna, nie polecam nikomu pracy w tej firmie. Jeśli chcecie mieć spokój psychiczny to nie idźcie tam!
3
Daniel z prosiaczek.com.pl 2015-10-19 09:07:27
Ktoś tu nielubi bardzo tej firmy, czyżby konkurencja? Dziwne że ostatni komentarz pojawił się od razu przy każdym wpisie, przedstaw się z nazwiska jeżeli tak bardzo było ci źle.
2
Ania 2015-11-06 16:54:45
Pracowałam w Prosiaczku kiedyś. Szefowa była nie do zniesienia, ciągle wyzywała od najgorszych, pensja najmniejsza plus trochę pod stołem... Mało jak na 6 dni pracy w tygodniu z nadgodzinami. Jakoś musiałam wytrzymać, bo potrzebowałam akurat pieniędzy. Gdyby nie to, to nigdy bym się nie zgodziła pracować w takich warunkach! Poniżanie, obrażanie i same obelgi, stres psychiczny. To nie jest warte tego marnego grosza. W chłodniach smród mięsa, które musieliśmy reanimować aby sprzedać klientom. Kiełbasy, które były już śliskie i musieliśmy je myć aby sprzedać. Ciągłe polecanie produktów klientom, szczególnie tych już psujących się... To wszystko ponad moją psychikę... Bo jak tu np. polecić już zepsutą kiełbasę jakiejś miłej staruszce? :( NIE POLECAM
10
gosiulka 2016-07-15 22:14:59
a teraz pani Halina ma restaurację Green city express i tam sprzedaje śmierdzące mięso
5
tomi@ 2016-09-17 12:04:25
to zła firma
lepiej ją omijać z daleka
as 2016-09-22 22:11:56
Trzeba byc nienormalnym by u tego pustaka pracowac...
Zostaw swoją opinię o Prosiaczek Delikatesy Mięsne Sklep nr 2 Halina Olszewska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prosiaczek Delikatesy Mięsne Sklep nr 2 Halina Olszewska