Lodmor S.A. Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego

Gdańsk

Opinie o Lodmor S.A. Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego

admin 2015-09-13 11:27:08
Wiesz coś na temat firmy Lodmor S.A. Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego czego kandydaci nie dowiedzą się na rozmowie kwalifikacyjnej. Czekamy na opinie z pierwszej ręki.
kierowca bombowca 2016-10-03 15:29:14
Raczej nie ma co pisać o Lodmorze, nikt nie chce tu pracować za nędzne stawki.Samochody stoją na placu bo brak chetnych.Może jeszcze rok wytrzymają ale z firmą jest już pozamiatane.
1
vin 2017-02-04 10:37:03
Właśnie poszukują kierowców B+C, ktoś coś powie ile płacą?
dawny pracownik 2017-02-23 13:49:28
lepiej nie pytaj :) płacą nędznie - nawet nie ma po co składać papierów
2
farel 2017-02-25 15:09:43
2000 na reke ...chyba coś koło tego ,ale mozesz coś wywalczyć :)
Xxx 2017-02-25 15:13:50
Kierownik magazynów chłodni to zwykły cham i ch.j , jeździ KIA ,ale buc jakich mało ,nie wiem jak wytrzymują z nim jego pracownicy , ale w końcu to koleżka właściciela firmy .....może robić co chce ,lubisz być wyzywany i traktowany po chamsku to idź tam za pracownika ...polecam :))))))))))
2
zielony groszek 2017-02-28 15:08:53
tak trochę DZIWNY gość - najwyrażniej niskie temepratury odbijają się na jego głowie, widziałem pare akcji Eug zwanego "ZIMNĄ LUFĄ".
3
calypso 2017-03-16 11:37:16
to nie tylko cham ale i totalny prostak.
2
DRAJWER 2017-04-06 13:33:54
Kierowca ma pełno obowiązków i dostaje pendje w granicach najnizszej krajowej przez 9 miesięcy w roku. Odpowiedzialność finansowa za towar mimo braku takiego zapisu w umowie. A stawka na umowie to też kosmos i ciągle humory i inne P.S. i Warszawiaka. Auta to szroty i trupy po prawie 20 lat na karku.
1
Mozliwy pracownik 2017-06-07 13:31:01
Witam pracował ktoś tu może jako kierowca i moze cos wiecej mi napisac na e-mail ? Pozdrawiam

E-Mail: Mazai@o2.pl
Zostaw swoją opinię o Lodmor S.A. Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lodmor S.A. Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego