Ovopol Sp. z o.o. Zakłady Jajczarskie

Nowa Sól

Opinie o Ovopol Sp. z o.o. Zakłady Jajczarskie

Niezadowolona 2017-03-09 09:56:04
Pani Prezez coraz częściej zabiera dodatkowe premie. Za system 4 brygadowy nawet złotówki sie bie otrzymuje. Jeszcze parę.miesięcy i najniższa płaca w Nowej Soli. Pani prezes bierze dla siebie wszystko, a pracownikowi chyba.nie zamierza nigdy dac. Zaraz jak cala młodzież ucieknie to dopiero zacznie doceniać pracowników jak na wszystkich stanowiskach zAbraknie osób. starsi pracownicy nie zwalniają się bo zaraz a emeryturę, a młodzież niestety dla firmy trzyma sie razem i wiem ze zaraz cała odejdzie.Kiedyś.bym polecił, teraz po prostu tragedia !!
11
Pracownik 2017-04-08 23:23:12
Myślę o odejściu z tej firmy.
Jest coraz gorzej.
Nie ma tutaj za grosz szacunku dla pracownika.
Traktują nas jak maszyny !!a czasami nawet gorzej
Podwyżki i premie dostają "pupile" i Ci którzy uprzejmie donoszą na innych kolegów,Koleżanki
Ludzie stad uciekają.
Pytam...Co się dzieje z ta firma?
Coraz większy chaos,mobbing.
Ludzie zaczynają ze sobą rywalizować.
Przyjmują nowych pracowników,a starych mają"gdzieś".
Nie liczy tu się zdanie pracownika, tylko tak jak góra sobie wymyśli tak ma być,a Ty sobie radź człowieku!!!!
14
Donosiciel 2017-05-03 11:52:24
A ja biegam do biura i donoszę na wszystkich. Pracowników fizycznych, umysłowych, liderów i portierów. Choć jestem zwykłym fizycznym nigdy nie zarabiam mniej jak kadra liderów. I co? Nie opłaca się???
3
Wkurzony 2017-05-11 16:33:55
Chcialem zauwazyc ze pani prezes ovopolu,ktora de facto zostala wybrana na to stanowisko przez pracownikow,traktuje ich przez ostatnie miesiace jak jakis kretynow.Szanowna pani prezes inwestycje ktore finansuje w zakladzie stara sie placic z wyplat pracownikow,systematycznie obnizajac zarobki.niektorzy obecnie zarabiaja mniej o 1000 zl.w porownaniu z wyplayamo z przed paru miesiecy.wspomne jeszcze tylko ze pracy jest coraz wiecej.jak tak dalej pojdzie to na kuroniowce bedzie wiecej.zenada i wstyd.nie trzeba szukac obozow pracy,takowy sie robi na miejscu
9
Niezadowoleni 2017-05-12 10:33:04
Jak ktoś chce zarabiać 2 tysiące na 4 brygadach to serdecznie polecam i oczywiście być za wszystko odpowiedzialnym.
8
Zdenerwowany 2017-05-12 15:20:36
Pani prezes chyba na głowę spadła paleta z jajkami. Pracownicy pracują nie tylko dla siebie, ale także na wypłatę dla "góry". I jak się ich docenia? Zabierając 20 czy tam 25% premii. Jaki powód? A kto to wie. Żadnego zebrania z pracownikami, nic. Kierownik, jak i liderzy, boją się cokolwiek powiedzieć a to przecież oni są łącznikiem na linii pracownik-prezeska. Do kolegi "Wkurzony" - "traktuje ich przez ostatnie miesiace jak jakis kretynow" to zaczęło się już w tamtym roku, bodajże w maju, gdy powiedziała, że na strefę poszli udacznicy a tutaj zostali nieudacznicy. Szczyt chamstwa. Potem w październiku został zabrany dodatek do 4-brygadówki, który się okazał dodatkiem letnim, ponieważ było więcej pracy. Jakby w grudniu czy w listopadzie było mniej roboty. Chciałbym, żeby "szanowna pani prezes"(pisane z małej litery specjalnie) weszła na zakład i popracowała dzień na każdym stanowisku, może wtedy pójdzie po rozum do głowy i zacznie traktować pracowników z odpowiednim szacunkiem i doczekamy się normalnych wypłat.
Ps. Na dzień dzisiejszy odradzam próby podjęcia pracy w tym zakładzie. Dopóki będzie się traktowało pracowników jak zwykłych roboli, którzy będą pracować za niecałe 2 tysiące przy bardzo odpowiedzialnej pracy, dopóty omijajcie ten zakład bardzo szerokim łukiem.
16
Kowalski 2017-05-14 03:49:53
Wypowiem się jako stary pracownik. Nikt w tym zakładzie na żywo nie powie, że jest źle bo sie boi o pracę, a że większość jest starszych to niestety nic w tym zakładzie sie nie zmieni. Pójdzie młodzież z pretensjami zostanie z miejsca zwolniona. A teraz troche rzeczywistości pensja na 4 brygadach najmniejsza w województwie i chyba w tym momencie w Polsce. Ja pracując prawie 20 lat juz nie mogę myśleć o wakacjach bo za co? Dobrze wiem, że na koniec roku Ci "wyżej" dostaną premię i to nie małą bo już parę lat temu tak było, ale niestety nikt o tym prawie nie wie. W każdym zakładzie jak idzie źle to zmienia sie górę tutaj zwala się winę na zwykłych pracowników i im obniża się pensję i to nie mało. Zwrócę też uwagę na dzisiejszą młodzież i trochę starszych pracując tutaj już parę lat...tyle się narzeka, ale pracując na 4 brygadach za 1800 co oni mają w życiu osiągnąć? Zrobić zakupy na miesiąc i co? I nic bo na nic więcej nie starczy:) A gdzie utrzymać rodzinę,mieszkanie i pozwolić dziecku prawidłowo sie rozwijać?? Nie polecam i nie będę polecać bo ta firma chyba upadnie i to z winy ...no wiadome z kogo:)
15
JAKIS. 2017-05-24 05:37:12
Co to za zaklad-szkoda gadac.pani prezes ma ludzi za durni i głąbów-najpierw daje premie(bo boi sie,ze ludzie odejda) a pozniej zabiera,niby jakiś pretekst wymyslaja .wszystko drozeje a zamiast wiecej zarabiac to jest mniej i to nie jakas mala kwota ale nawet 1000 zl,ale co to ja obchodzi ona ma.a ludzie tylko czekaja jak sie nowe zaklady otworza(na poludniowej strefie tez powstaje pare zakladow a maja byc i nastepne) i napewno odejda .i zostanie z glową w nocniku.nie szanuje ludzi (ale nie tylko ona bo we wszystkich pionach tak jest ).a do tego czy ona nie wie jak traktuje kierownictwo ludzi-nie kazdy nadaje sie na takie stanowisko(bo trzeba jeszcze umiec z ludzmi zyc a nie tylko krzyki i kur...anie).pani prezes uwaza,ze wszyscy ja okradaja i ludzi uwaza za nieudacznikow.takze nie polecam tego zakladu a ludziom pracuje sie tu ciezko !!!!!!!!
10
Xxxx 2017-05-24 06:26:04
Co tu dużo gadać -ludziom nie dają żyć normalnie i godnie.a na remonty biurowca i auta kasa jest,a pracownikom się tłumaczy, że nastaly ciężkie czasy i zabiera premie które niedawno były dane. wypłaty fakt są na czas ale jakie to żenada.w innych zakladach są podwyżki i ogolnie srednia idzie w gore a tutaj to niewiadoma ile bedzie na wypłatę. z niewolnika nigdy nie będzie dobrego pracownika. każdy robi to co musi bo atmosfera byle jaka.dobre pieniądze to zadowolenie i chęci do lepszej pracy.a tak........
11
Aghji 2017-05-24 10:20:43
Wxystko co tu juz zostało napisane to prawda.ale to i tak niczego nie zmieni.pani prezes wie swoje i zresztą czy ja to coś obchodzi .ma pracowników gdzieś .dosyć, że jest to odpowiedzialna praca to płacą grosze na czterobrygadówce .stary pracownik nie jest doceniony (a wie i umie więcej niż nowy)zarabia tyle samo a wymagają od niego cudów ,ma parę stanowisk .zwalnia ludzi żeby jak najmniejszym kosztem robić robotę. źle się tam dzieje.rozpi....dziel i dziadostwo.
9
Anonimus 2017-05-24 22:19:49
Ludzie coraz intensywniej szukaja pracy i pomalu odchodza a o prace dla ludzi ktorzy cos umieja jest jej coraz wiecej.otwieraja sie nowe zaklady i ma jeszcze pare powstac wiec rynek pracy robi sie coraz lepszy.ciekaw jestem kto bedzie robil,nawet ukraincy nie chca tu pracowac.
8
udacznik 2017-05-25 09:40:28
może paru młodych da się podpuścić i rzucą, będą zasuwać z ukraińcami za frajer za te same pieniądze i tyle, te 1000zl mniej nie moja broszka ale związek zawodowy śpi tutaj na bank, jeśli zapada decyzja o obniżce to tak zwani łączniki na linii dół-góra robią brzydką robotę, i tu wartało by prezes przyjrzała się z kim ma do czynienia, lizus i pochlebca nie znaczy uczciwy.
8
abcd 2017-05-25 12:00:14
Na uklady miedyz gora a zwiazkami nie ma rady,tylko tyle napisze.
6
Wojtek 2017-05-25 17:20:00
Proponuję zrobic strajk tylko wiekszasc pracowników ovopolu sa mocni w buzi a jak cos do działania to chowają sie po kontach albo spuszczaja głowę w dół. Więc smami jestescie sobie winni wypracowaliscie na takie traktowanie latami i teraz macie pretensje do pani Prezes i do innych osób. Zamiast t pisac tu proponuję zebrać sie i pujsc rozmawiac z Panią Prezes albo z księgową bo chyba ona kasa zarządza i ma wglad na wydatki i niech wytłumaczy na co wydaje zarobione pieniądze z proszku sprzedanego
11
Kowalski 2017-05-28 09:37:51
Co się czepiacie tuczków, po prostu zazdrościcie świetnego gustu, poczucia estetyki, dobrego smaku, elokwencji, obycia, kultury osobistej, designu, przyjaciół i super chabrowej bryki.
6
Woźniak 2017-05-29 16:55:17
Kto pracuje w ovopol_u naj intensywniej i nie narzeka na marną płacę .. Maszyna do kawy
5
Robert 2017-05-30 19:27:21
Tylko my nie mamy maszyny do kawy :)
3
Mariusz 2017-05-31 06:10:32
Nawet wczasy pod gruszą obniżyli oj wstydu nie mają
7
Borkowski 2017-05-31 11:54:46
Sprzedam rower męski mało używany jeździłem tylko do pracy, nie stać mnie na detke dlatego sprzedaje .
3
Makrela z Lisnera 2017-05-31 12:52:29
Po zmotywowaniu pracowników OVOPOLU. Podejście do pracy jest takie. https://youtu.be/UeuS_vWFtcw
12
Jaki 2017-06-01 06:36:15
Pani prezes by się wstydziła, taka kasę jaka zaklad zarabia a ona w tych czasach obcina pensje!!!!To naprawdę wielka motywacja do tego żeby super dobrze i wydajnie pracować.
9
sddd 2017-06-05 17:53:33
Jaja sobie robisz !!!Haha ..myślisz, ze kohos tym nastraszysz-wrecz przeciwnie.ludzie tylko piszą co myślą, nic innego nie można zrobić najwyżej zmienić pracę. A będą pisać bo to ich boli i ich dotyczy.A mordę to ma pies.
8
Zewnętrzne 2017-06-07 14:55:58
Polecam prawie każdą firmę na strefie. Zarobki w tym momencie 2300 przez pierwsze 3 miesiące na start, po 3 miesiącach podwyżka.Ktoś będzie zainteresowany prosze i meila. Oczywiście nie mówię tutaj o trag...
6
Zewnętrzne 2017-06-07 16:17:21
Oczywiście praca na 2 zmiany od poniedziałku do piątku.
2
dff 2017-06-07 22:22:13
Praca tez na 3 zmiany i czterobrygadowka?bo jakze inaczej.zresta w jajach tez.a do tego wyzysk pracownika,nie jedno a pare stanowisk za te marne i wszawe grosze.
2
Zostaw swoją opinię o Ovopol Sp. z o.o. Zakłady Jajczarskie - Nowa Sól
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ovopol Sp. z o.o. Zakłady Jajczarskie