Laboratoires Ceetal-Pol Sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o Laboratoires Ceetal-Pol Sp. z o.o.

anonim 2011-02-14 03:20:48
Ceetal to przede wszystkim jej szef - furiat, nie doceniający ludzi, z fanaberiami. Francuz, który, mimo kilkunastu lat spędzonych w Polsce, nie potrafi poprawnie mówić po polsku ani też, co dziwne, poprawnie pisać po francusku. Panuje tam atmosfera strachu. Praca tylko dla ludzi o mocnych nerwach!
5
Pat 2014-11-26 18:41:27
Witam! Czy są jakieś świeższe opinie o pracy w tej firmie?
Groucho 2015-03-16 09:22:07
Niestety nadal nic się nie zmienia. Szef okropny, jego język polski tragiczny. Nie szanuje pracowników. Nagminnie łamie prawa pracowników krzycząc lub stosując nieprzyjemne epitety. Jest też w stanie podnieść rękę na pracownika co jest już absolutnie niedopuszczalne. Ktoś powinien się zająć sprawą tej "osbóbki".
2
Prawda 2015-04-14 18:30:51
Jeśli tak jest ,dlaczego ludzi pracują tam od 19 lub 20 lat ? Bo to jest barzo dobry pracodawca.
To ja 2015-04-14 18:35:41
nie narzekam, jest ciekawie i co najwazniejsze mozna liczyc na rozwoj. Moim zdaniem jest to swietna praca na dluzej.
Prawda 2015-04-14 18:43:52
Jak można dawać opinie pracujący tylko kilka dni?
Prawniczka 2015-04-28 09:23:19
Jeśli w przeciągu kilku dni na pracowniku został zastosowany mobbing, kroźby karalne jak i również naruszenie nietykalności cielesnej to moim zdaniem dany pracownik ma pełne prawo do opini własnej jak i z dużym powodzeniem wejście na scieżke sądową w opisanym wyżej pracodawcą.
1
Łukasz 2016-06-16 06:51:32
A jak jest teraz? Wysłałem CV i trochę po tych opiniach jestem przerażony...
Zostaw swoją opinię o Laboratoires Ceetal-Pol Sp. z o.o. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Laboratoires Ceetal-Pol Sp. z o.o.