Mille Sapori Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Mille Sapori Sp. z o.o.

Jasiek18.94 2014-11-24 18:32:28
Witam, poszukuję pracy i znajomy polecił mi tą firmę,jednak chciałbym się wcześniej dowiedzieć czegoś o pracy jako kierowca w tej firmie. Mógłby mi ktoś przybliżyć to&owo?
9
Rico 2016-02-25 16:53:50
A jak w temacie oddziału Kraków?
13
Rico 2016-02-25 16:56:39
Jak zarobki, umowy itp??
7
tez nie polecam 2016-04-15 22:24:45
Miałem wątpliwa przyjemność współpracy z krakowskim oddziałem przez kilka miesiecy i mogę się podpisać pod poprzednią opinią w 100%.Omijajcie tą firmę z daleka!!
10
żenada 2016-04-27 07:06:25
Ale wstyd...
7
aga6611 2016-05-01 20:47:23
Nie mogę zgodzić się z opiniami przedstawionymi w powyższych wpisach.
Miałam okazję pracować w tej firmie i takie sytuacje nigdy nie miały miejsca.
z uwagi na zmian miejsca zamieszkania zmuszona byłam wyjechać z Krakowa i zmienić
pracę. Pracując w tej firmie niejednokrotnie doznałam spotkałam się ze zrozumieniem, a sytuacje z niewypłacaniem pieniędzy albo z niewypłacaniem pensji nigdy nie miały miejsca. Pracodawca niejednokrotnie zauważał moje zaangażowanie i w odpowiedni sposób doceniał to. Polecam w 100%
2
polecam 2016-05-01 22:38:07
potwierdzam opinię pozytywną o KRAKOWSKIM oddziale, mam tylko nadzieję ze osoby które to wypisują nie kierują się zawiścią i mściwością. JA MAM SAME POZYTYWNE DOŚWIADCZENIA Z TĄ FIRMĄ , kiedyś jako pracownik, teraz jako klient, polecam!!!!!
1
pracowalam 2016-05-05 06:17:18

Ja również pracowałam w tej firmie. (usunięte przez administratora)Nie polecam.
5
Zostaw swoją opinię o Mille Sapori Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mille Sapori Sp. z o.o.