Chic Miłosz Dziurłaj

Ostrzeszów

Opinie o Chic Miłosz Dziurłaj

kasia 2013-07-09 12:06:27
byłam na rozmowie rekrutacyjnej. rozmawiałam z [usunięte przez moderatora]. Tak niekompetentnej osoby nie spotkałam nigdzie. Przykro mi to mówić, ale strasznie zarozumiały człowiek, który na każdym kroku pokazywał swoją wyższość.
4
leo 2013-07-23 15:24:30
Biuro w kamienicy na Garbarach. Spoko lokalizacja i to chyba jedyny plus. Rozmowa kwalifikacyjna bardzo kiepska. Pytający od razu mówił do mnie na "Ty", głupio komentując doświadczenie w CV. Oczekiwałem w czasie rozmowy chociaż minimum kultury.
6
xxx 2014-08-04 00:33:01
stawka 7zł;/ za godz i brak umowy o prace
2
Anonim 2014-08-21 10:00:41
Polecam ubrać się odpowiednio na rozmowę, tzn ,mini, szpilki i makijaz :) choć nie wiem czy smiać sie czy płakać. Pani na recepcji bardziej przypomina laskę z agencji, niż osobę reprezentująca firmę.
5
Anonim 2014-08-21 10:00:41
Polecam ubrać się odpowiednio na rozmowę, tzn ,mini, szpilki i makijaz :) choć nie wiem czy smiać sie czy płakać. Pani na recepcji bardziej przypomina laskę z agencji, niż osobę reprezentująca firmę.
9
kika 2014-12-09 12:54:10
Byłam na rozmowie w tej firmie i szczerze powiem osoba która przeprowadzała ze mną rozmowę posiada całkowity brak taktu i wyczucia. Przechodziłam przez kilka rozmów rekrutacyjnych a ta po prostu była żałosna. Przez ten czas gdy powiedzmy "rozmawialiśmy" bo nie wiem czy można nazwać to rozmową osoba rekrutująca mnie wykonywała wiele innych rzeczy a mianowicie: ciągłe odbieranie telefonu i dyskutowanie na tematy całkowicie prywatne, pisanie smsów, a przede wszystkim pykanie chińskiej fajeczki w mojej obecności. Osoba niekompetentna, dająca odczuć że czułam się poniżona. Jeśli wykonujesz obowiązki zawodowe i jesteś w pracy to inne rzeczy zostaw na później, które nie maja związku z pracą. Pozostaje pogratulować stanowiska i życzyć "sukcesów" w dalszej pracy a osoby szukające pracy zacząć traktować poważnie, nie robić castingów, kto lepiej wygląda, bo pewnie jeszcze niedawno był po przeciwnej stronie biurka, a teraz udaje lub wydaje się że jest menadżerem. Podejście do rekrutacji przekreśliło wizerunek firmy.
9
zawiedziona 2015-01-30 22:46:28
powiedzmy sobie szczerze że pani z recepcji nie bardzo wie co się w firmie dzieje i tak naprawdę nie wiadomo po co tam jest bo nie ma żadnej konkretnej funkcji a jest tam zapewne po znajomości. Generalnie swoją niewiedzą psuje wizerunek firmy nie wspominając o tym że nawet nie potrafi nawiązać z klientami kontaktu, który na wejściu odgrywa zasadniczą kwestie bo tak naprawdę pierwsze 30 sekund jest najważniejsze w kontakcie face to face. Te 30 sekund przekreśla wszystko. Nie wystarczy ładnie wyglądać, trzeba mieć wiedze i predyspozycje, których jednak tutaj brakuje.
8
3960 2015-06-11 00:43:25
to jest farsa, a nie poważne podejście do przyszłego pracownika szkoda,że tak dobrze zapowiadająca się firma zatrudnia takich ludzi do przeprowadzania rekrutacji i w taki sposób to robią, młode, szczupłe i chichoczące albo donosiciele to zrobią tam karierę, mam tylko jedno pytanie czy właściciele wiedzą co mówi się na mieście i nie tylko??????
8
nadzieja 2015-10-26 20:31:23
ZAZDROŚCICIE I TYLE , a z zazdrości piszecie bzdury i nie prawdę. Takiego zakładu jak FIRMA CHIC nie ma nigdzie . Wymieńcie choć jedną firmę która ma taki szacunek dla pracownika która dba i docenia prace ludzi zatrudnionych w firmie . Ludzie skąd w Was tyle nienawiści i dlaczego niszczycie reputację firmy i ludzi którzy ją stworzyli ohyda nie cierpię czegoś takiego . SZACUNEK I UZNANIE DLA ZARZĄDU FIRMY CHIC
5
reksio 2015-12-02 21:09:04
Szanowni Państwo. Poziom i forma przeprowadzonej rozmowy kwalifikacyjnej z człowiekiem, który uważa, że posiada odpowiednie kompetencje i kwalifikacje była nie tyle co żenująca, ale w swej prostocie zabawna i ukazywała problem z obsadzeniem wszystkich stanowisk pracy we wrocławskich centrach handlowych. Nie można nazwać tego rozmową kwalifikacyjną, a jedynie monologiem ze strony "menedżera regionalnego" w osobie Piotra K., który za wszelką cenę unikał odpowiedzi na kluczowe pytania odnośnie wysokości przewidywanych zarobków, odpowiedzialności materialnej, czy zakresu obowiązków. Poproszony o przesłanie drogą mailową wzoru umowy stwierdził, że to tajemnica :), choć każdy wie, że z prawnego punktu widzenia lepiej zapoznać się wcześniej z warunkami umowy, niż później żałować.
Przestrzegam wszystkich przed zapisem o "premiach uznaniowych", ponieważ nie dają one możliwości uzyskania odpowiedniego wynagrodzenia za ciężar pracy włożony w jakąkolwiek sprzedaż.
Tym, którzy jednak zdecydują się na podpisanie umowy z Grupą Chic radze zapoznać się z Dyrektywą Tytoniową, która wejdzie w życie 20.05.2016 r. i nieco ukróci ich krwiożerczy charakter.
Pozdrawiam
5
radek 2015-12-30 00:18:24
Także byłem na rozmowie kwalifikacyjnej. 15 minut czekałem zanim młoda laska..ubrana jak ulicznica raczyła odłożyć słuchawkę telefonu...nie miło było słuchać o imprezie na działce droga Pani..... rozmowa z dwoma facetami tendencyjna. Jeden o mało nog na stoł nie włożył. Pycha jeszcze raz pycha. Juz na wejściu mozna było poczuc te zimne spojzenia typu co to nie ja!
ODRADZAM..
3
Kandydat IT 2016-02-15 14:18:19
Znalazłem ogłoszenie, że poszukują informatyka do działu HelpDesk. Zastanawiam się, czy nie aplikować chociaż jak czytam powyższe wpisy na temat rozmowy kwalifikacyjnej to mam mieszane uczucia.
1
Bartek 2016-04-14 00:09:19
Rozmowa kwalifikacyjna...haaa to był jakiś żart. Święta trójca..siędząca jak w barze...facet bawiący się e fajką...żenujące zachowanie podczas rozmowy. Komentowanie CV...żenada. Co to nie oni...hee kase mają..firme sprzedali. Jak tak pomyśleć to nowo wprowadzana dyrektywa, ktora ograniczy dystrybucje e fajek to świetna sprawa!!! No i ci ludzie pracujący tam...patrzą na ciebie jak na chwasta..odradzam
1
Bogdan 2016-07-08 12:44:34
Dziwią mnie powyższe wpisy. Jest to rozwojowa firma. A jak byłem to jakoś nie spotkałem się ze spojrzeniami "co to nie ja"-za to spotkałem się z kulturalnym "dzień dobry" od każdej mijającej mnie osoby na korytarzu. Taka drobna sugestia-czasem warto się zastanowić przed wysmarowaniem nieprzychylnych słów.
5
wielkopolanin 2016-07-20 22:41:50
No jak na razie to jesteś jedyny zadowolony, w sumie to nie wiadomo z czego.
Firma szoruje w okolicach dna jeżeli chodzi o opinie.
Dzisiaj widziałem w moim mieście panią w granatowym Focusie kombi opisanym "chic".
Czekam na ogłoszenie na Poznań i okolicę by tą panią wymienić i przekonać się osobiście jak jest z tymi zarobkami.
4
Były pracownik 2016-11-04 10:52:31
Firma ma już nie jedną przegraną sprawę w sądzie pracy. Skutecznie unikają zatrudniania na umowie o pracę. Tylko zlecenia ewentualnie "w nagrodę" umowa o pracę. Odwołania w sądach pracy także są odrzucane w całości...
1
Zostaw swoją opinię o Chic Miłosz Dziurłaj - Ostrzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Chic Miłosz Dziurłaj