Cukrownia Glinojeck S.A.

Zygmuntowo

Opinie o Cukrownia Glinojeck S.A.

pracownik 2012-09-20 21:50:03
Bardzo źle się tu pracuje.Produkcją rządzi pełna kompleksów i wyzbyta [usunięte przez admina] niewiasta.Nie szanuje pracowników,najważniejsze dla niej to zgnoić pracownika.Odradzam prace w tym miejscu
3
pablo 2014-07-16 06:45:55
(usunięte przez administratora),fatalne.warunki staroe maszyny pracownicy w ciaglym stresie pelna inwigilacja wdzedzie kamery a zarobki 1200 masakra
2
gosciu 2014-09-04 12:28:06
jak piszecie ze do dupy i 1200zl do reki to te meadrale sami niech sie wezma do roboty i niech szanuja luadzi dzierzynski moze nadejsc albo putin i na syberie z nimy mialem chec isc do nich do pracy gdyz w ogloszeniach oferowali 2000 do 3000 brutto miesiecznie
2
sep 2014-09-05 07:41:26
chca miec pracownika czy niewolnika niech dadza zarobic to beda mieli ludzi slusarzy tokarzy 5000 do reki i ida pracowac
1
sep 2014-10-13 15:28:59
no nie odzywa sie nikt za fryko chca robala
laska 2014-10-21 17:53:14
Zakład ok tylko ludzie co tam siedzą na wyższych stołkach są niekompetentni,chcą zatrudniać nowych ludzi do pracy i młodych ludzi ale ze stażem już co najmniej 10letnim już i do tego zarobki tragiczne.nie polecam tego zakładu nikomu!!!
sep 2014-10-26 19:39:15
szukaja szefa produkcji oferuja w pup ciechanow 7500zl a tokarzowi 5000zl nie chca dac niech sami wezma sie do roboty jade na zachow i 2500e mam proste prost
dyrek 2016-02-12 14:43:07
Obuz pracy gnoja pracownikow maja ich za nic za tania sile robocza pensja smieszna omijajcie ten zaklad szerokim lukiem ludzie dla nich sie nie licza zapytajcie kazdego kto tam pracowal czy mieszkancow czy poblisk wioski miasteczk jake maja opinie na temat tego zakladu
1
john 2016-02-14 19:45:47
same posredniki sa tam
1
upsi 2016-02-29 12:28:21
nie mów, a Ty kim jesteś? Otwórz swoją firmę i rządź , jak wiadomo ryba psuje się od głowy :-)
Lucek 2016-07-31 17:59:51
Żądzi tam złodziejska mafia. Łapówki na każdym kroku.
3
Lucek 2016-07-31 18:03:16
Ups, rządzi. Sorki
KUPIEC 2016-11-02 20:28:56
kupie cukier biały pakowany po 1kg w paczkach 10 kg każdą ilość .

patryk007.1989@o2.pl
1
Zostaw swoją opinię o Cukrownia Glinojeck S.A. - Zygmuntowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukrownia Glinojeck S.A.