Cukiernia Sabinka Sabina Grzenkowicz

Wejherowo

Opinie o Cukiernia Sabinka Sabina Grzenkowicz

pracownik 2013-09-07 19:18:42
pracowałam tam w czerwcu, istny [usunięte przez moderatora] . po 1 dniu zrezygnowałam
tomaszbogacz@op.pl 2014-01-09 20:25:02
a ja mam odmienne zdanie pracowałem tam troszkę i uważam ze cukiernia jak i pani (usunięte przez administratora)jest po prostu spoko i polecam naprawdę Tomasz
janecki 161@wp.pl 2014-08-05 18:35:15
jednym zdaniem zdzierstwo aż do bólu,nigdy tam już moja noga nie postanie,i wszystkich innych też do tego namawiam.
Marek 2015-02-03 10:13:04
Jest dobrze i wypłata dobra :D tylko jest jeden koles przez których duzo ludzi rezygnuje istny Cep
xxx 2015-02-06 21:45:47
Niezgadzam sie z opinia o pracownikach wiekszosc jest wporzadku da sie normalne pracowac produkcja poukladana jest super przez prowadzacych tam zmiany Za to szefostwo jest jak w ruskim czolgu choleryczne i wyniosle jakby niewiadomo kim byli wyplaty sie spoznaja lub na raty jedna wielka kombinacja czysty wyzysk do cna
pracownik 2015-02-07 13:18:12
Poracowalem tam niedawno jakis czas dziwe sie tylko tym co tam pracuja podzielam opinie xxx malo tego szefostwo ma monitoring normalna sprawa w tych czasach ale dotego stoi i patrzy czasem przez cala noc nad pracownikami jakby wszyscy chcieli cos tam wyniesc praca jeszcze nie skonczona o wygania ludzi do domow bo chce zaoszczedzic bo jak tu wpisac godziny jak np 2 20 mowi iccie juz nawet radio jej przeszkadzalo za co skarcila tam pracownikow smiech na sali najlepiej nie rozmaiac nie smiac sie tepo pracy duze niewiem jak oni tam wytrzymali tyle czasu ja podziekowalem
stalyklient 2015-02-16 23:10:33
Od wielu lat kupuje i zamawiam ciasta w cukierni i ciagle widze te same twarze zamowienia skladam u tej samej Pani od wielu lat i zawsze wszystko jest ok. Na kasie bardzo mile sprzedawczynie, kierowca od x lat ten sam mily, usmiechniety..

Pozdrawiam i polecam
o******2 2015-02-18 13:27:30
Weś to usuń uczena ok bo. w tej cukierni jest naprawde spoko . Nie wiesz nie gadaj nie było cie tam więc nie pisz . Ja natomiast uwarzam ze wyroby te są barddzo dobrej jakości i pracownicy starają sie by te ciasta były doskonałej jakości. A wspomniałaś uczena o sszefach tej firmy . Powiem szczeze ze pani sabina grzenkowicz nie mozna powiesziec takich zeczy o niej . A o panu kamilu grzenkowicz złego słowa jeszcze nie powiedziałem i nie powiem jest super i tyle . Pani Emila tez jest wpożądku nigdy nie krzyczała (ja nie słyszałam ) i jest bardzo miła .. Pozdrawiam wszystkich pracownikuw i szefuw :)
nadia 2015-02-19 13:17:09
Zamawialam tort na 18-stke. Wykonanie przepiękne,za to jakość ciasta beznadziejna. Ciasto marczello suche jak wiór.Większość gości nie zjadła ciasta a pieniądze poszły w błoto... :-(
masakra 2015-10-19 08:58:07
Od kilku lat zamawiałam torty na urodziny i byłam zadowolona.ALE TAKIEGO NUMERU SIE NIE SPODZIEWAŁAM, ZAMAWIAJAC TORT BEZ ZADNEJ CZEKOLADY I PODKRESLAŁAM TO PANI W CUKIERNI . ZAPŁACIŁAM ZA NIEGO PRAWIE 200ZŁ I DOSTAŁAM TORT CZEKOLADOWY.WIĘC POSZEDŁ W KOSZ.A JAK POSZŁAM ZAREKLAMOWAC TORT TO DO DZIS ZADNEGO ODEZWU NIE OTRZYMAŁAM.WIEC JUZ NIKOMU NIE POLECAM TEJ CUKIERNI BO MOZECIE MIEC TEZ NIESPODZIANKE JAK MY.
1
niezadowolony 2015-10-20 09:53:51
Tak samo miałem przygodę z tortem widocznie idą na ilość a nie na jakość a obsługa młodej pani na 3 maja jest bezczelna najlepiej to olać tą ciastkarnie nich posmakują smak goryczy to nie jest jedyna ciastkarnia w mieście. zZ pozdrowieniami dla pani właścicielki.
1
cwaniak 2016-02-01 14:50:06
To jest jedno wielkie dno, wszystko co zleci na ziemie to trafaia spowrrotem do pudelek. pracowałem tam i nie polecam kupować tego brudu. Jak byście tam robili to nawet za darmo tego by nikt z was nie wzioł. Ja podziekuję za taką cukiernie i produkty, a ci co tam kupują to życzę smacznego. brud brud i nic więcej
1
Anonim 2016-10-16 15:18:58
Pracowałam tam jakąś chwilę, i jest to prawda że co spadnie na podłogę jest sprzedawane innym ludziom. A no i fakt nie ma tam radia, a czasem by się przydało. Też praca tam jest stresująca, brak fajnej atmosfery. Praca w stresie. Ja nie polecam, ale ciasta są w miarę okey, a torty to nie wiem bo nie zamawiałam tam.
Zostaw swoją opinię o Cukiernia Sabinka Sabina Grzenkowicz - Wejherowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Sabinka Sabina Grzenkowicz