Niedźbała S.C. Cukiernia M. i D. Stania

Pszczyna

Opinie o Niedźbała S.C. Cukiernia M. i D. Stania

studentos 2015-02-16 12:37:51
Dzień dobry wszystkim.
Chciałabym wszystkich bardzo przestrzec przed tym pracodawcą z takich powodów:
-praca przez 3 miesiące bez umowy.
-upomniałam się o umowę to mi wmówili że nie ma aż takiego ruchu.
-małżeństwo właścicieli bardzo oschłe i traktują ludzi na gorszych i lepszych.
-nie maja z grosz współczucia na krzywdy innych.
Głównie zatrudniają studentki bez umowy - szkoda czasu.

4
stedy 2015-05-11 16:11:52
nie polecam, zwalnia z dnia na dzień bez podania powodu. masz mieć białe bluzki, masz sobie kupić to czy tamto a tak naprawdę powinien dać odzież służbową bo nie każdego stać by zakupić sobie 6 koszul białych wizytowych. płaci jak chce, czeka się od mc do 2 mc na wypłaty, trzeba sie szarpać by wypłacił ci swoja zarobiona wyplate. daje na taki ruch jedna osobe przyjezdża i patrzy sie jak ty zasuwasz i nie dajesz rady, robi zdj ze masz okruszki na tacce od ciasta przy kolejce siegajacej 30ludzi, patrzy sie zamiast ci pomoc to jeszcze uslyszysz ze sobie nie radzisz... ma urojone wymogi ktorych najlepis nie moga ograniac, bo nikt nie jest w stanie jak jest sam.... ciasta maja wiekszą rotacje niz pracownicy, to co polezy na innym sklepie jedzie po kilku dniach na następny, ciasta jesli chodzi o ceny są z kosmosu a jakos tyłka nie urywa... ;/ nie da nic co wprowadzi nowego byskosztować i my musimy kłamac jakie to dobre.. nie znając smaków... nie ma specyfikacji z czego ma pieczywo robione nic! trzeba sie o wszytsko prosic a ludzie kabluja miedzy soba i donosza... jesli chcesz byc białym murzynem w tej firmie, robic i nie otrzymywac reg.wynagrodzenia to wal śmiało ! jego mottem jest - wolę kupic mąką i produkty niż dać ludziom wyplaty bo jakoś se poradzą - notoryczne kontrole ma z pipu i woli placic kary niz placic ludziom.... nie polecam nie polecam nie polecam...
1
osoba ubiegajaca się o pracę 2015-05-14 14:54:29
byłam w spr. pracy ale jak zobaczyłam jaki tam jest zapie....dol to zrezygnowałam... i faktycznie jakieś ciasta były które przyjezdżały z innych sklepów była sobota a ciasta przyjeżdżały z śr? czw? dziwne,ale byłam tylko kilka godzin i zrezygnowałam bo za placę minimalną robić to nie dla mnie.. i jeszcze problemy z wynagordzeniami opoznienia są do 1mc a czasami 2mc to prawda. albo trzeba miec dorze zarabiającego męża by sobie pozwolić na takie warunki dotyczace braku inf kiedy dostaniesz wypłate. szkoda, że takie czasy że mało kogo obchdozi pracownika los ktory swoje zadania spelnia...pozdr dziewczyny ktore pracuja w tej firmie..ja szukam czegos innego :)
2
kasiorka 2015-05-21 15:00:12
też byłam, ale to porażka, nie wiesz kiedy dostaniesz wypłate a ja mam kredyt...niestety lipa totalna a niby taka renoma. nie polecam
1
Agnieszka 2015-06-16 13:37:26
Witam, też byłam na rozmowie ale płaca minimalna za takie zapier...jaki tam mają nie idzie w parze. Facet który przeprowadzał rozm.jakiś dziwny. Taki bułkę przez bibułkę. mówił,że wypłaty są reg.a jak sie dowiedziałam to jest tragedia bo nie płaci.
renia 2015-06-19 11:23:34
teraz szukaja do produkcji kanapek ktos ma rozeznanie w tym temacie?pszczyna
3
szczera 2015-07-19 11:14:48
Jak słucham tych narzekań to aż rzygać sie chce ,jest to puste narzekanie studentek ,które fakt faktem zdarzają sie takie co mają 2 lewe ręce! zostały zwolnienia bo widocznie sie nie nadają do tej pracy a pieprzą głupoty w sieci i wyciągają syfy na wierzch !!!Skoro tak wam źle było to dlaczego wczesniej same nie odeszłyscie? tylko czekałyscie aż sam was zwolni??Prawda jest taka,że nie wszystkie sprzedawczynie są miłe dla klientów co niszy renome firmy. pozdrowenia dla odyważnych byłych sprzedawczyn które są wielkie TYLKO w sieci poprzez plotki!
3
pin 2015-07-20 19:00:14
popieram opinie szczerej nie wszyscy sie nadawaja do pracy młodzi teraz chca duzo zarobic nic nie robic i cały dzien na face siedziec
3
Zostaw swoją opinię o Niedźbała S.C. Cukiernia M. i D. Stania - Pszczyna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niedźbała S.C. Cukiernia M. i D. Stania