HP Cukiernia Hanna Piskorska

Poznań

Opinie o HP Cukiernia Hanna Piskorska

aa 2014-01-08 19:10:08
Radzę się zastanowić dwa razy zanim Podejmiesz się pracy w tej firmie. Kierownictwo jest bardzo stronnicze i bezwzględne jak nie będziesz wchodzic im w tyłek to długo tam miejsca nie zagrzejesz,będziesz zapieprzac za innych, problemy z uzyskaniem urlopu, szef nad sobą nie panuje często wyzywa i poniza pracowników bez powodu przy innych. Pracować tam się da tylko tymczasowo aha i jeszcze jedno kierownictwo często zmienia bezprawnie plany mogą ci zmienić datę urlopu bez konsultacji z tobą nie interesuja ich twoje plany. Zmian generalnie nie ma a ci którzy je mają to takie osoby o których pisałem na początku. Ogólnie nie warto.
4
gość 2014-04-10 10:57:30
Ja się akurat z tym nie zgadzam co napisane wyżej. Jeśli chodzi o plany urlopowe to zawsze było konsultowane czy jest możliwość zmiany. A co do pracowania za innych to jest Twoja wina że dałaś się wykorzystać innym.
1
Klient 2014-05-25 10:42:16
Ta firma to jedna wielka porażka!(usunięte przez administratora)
2
xxx 2014-10-26 08:36:47
uwaga na tą firme pierwszy miesiąc pracujesz za 1000 zł bo tzn premia płacona jest miesiąc dotyłu a jeśli odchodzisz ztamtąd to nierozliczają sie dokońca ztobą a pracujesz od 10 godzin wzwysz stosowanie mobingu poprostu oszuści niepolecam
2
anna 2014-10-27 12:54:12
To że 1000 zł to jest nieprawda. Pierwszy mój miesiąc już dłuższy czas temu miałam wiecej a z czasem dostajemy podwyżki, wiec jeśli chodzi o wynagrodzenie to wszystko się zgadza z tym co obiecują na rozmowie. Ja trafiłam na fajne dziewczyny w sklepie na nic nie narzekam i polecam wszystkim którzy pracy się nie boją i są świadomi że nigdzie za darmo na piękne oczy pieniędzy nie zarobią.
2
xxx 2015-04-26 19:12:08
moge tylko napisaćtylko że Piskorscy to oszuści i złodzieje oszukują pracowników na każdym kroku niepolecam
2
f 2015-08-14 14:05:40
Niewolnictwo, zalega z pensjami
2
Zawiedziona 2015-09-12 06:08:14
Na rozmowie kwalifikacyjnej obiecuje premie od sprzedaży, która w rzeczywistości jest nie do zrobienia.Pracujesz za minimalną krajową a pod stołem, do ręki dostajesz dodatkowo 100zl. Chyba to się nadaje do Urzędu Skarbowego?A do tego mąż szefowej zachowujący jak prostak.Krzyczy,wyzywa od idiotek,nawet przy klientach.Pracowalam w kilku firmach, ale w czymś takim nigdy.Nie polecam nikomu no chyba, że lubisz jak ktos na ciebie krzyczy a twoje plany na dzień wolny lub urlop mają gdzieś.
1
Dd 2015-11-27 21:57:04
Jestem uczniem i morzna sie wiele nauczyć się ale jest ciężko i jest przerombane z tym że uczeń jest zwalniany ze szkoly aby isc w swięta do pracy zamiast zatrudniac nowych pracowników
3
zbulwersowany 2016-02-25 11:36:48
Bez watpienia jest to kiepskie miejsce do pracy, płace sa bardzo niskie a ich wysokośc nie jasna co innego na umowie co innego w rzeczywistości, częśc pieniędzy dostaje sie jako niby premie ale trudno wskazac za co i dla czego tyle a nie wiecej , kryteria przyznawania premi sa z dupy. W pracy jest czesty mobbing bardzo toksyczna atmosfera, Pracuja tam głownie osoby sfrustrowanę i nie zadowolonę z zycia swoje problemy wyladowója na współpracownikach, Nie liczy sie jakośc pracy danej osoby tylko cwaniactwo i umiejętność podlizania sie kierownictwu . O szefie tego biznesu juz pisąły inne osoby, furiat , agresywny poniza pracownice przy innych jak i przy klientach potrafi wzwac od debilek i idiotek pod jakim kolwiek pretekstem. człowiek nadający sie do leczenia psychiatrycznego .
5
Klient 2016-04-28 12:48:57
A co powiecie o oszukiwaniach na paragonach :-) nagminne !!!!!
Jak paragon ma kilkanascie pozycji to dla Pan bardzo kiszace.
Pani dobila nam dwie pozycje jak wyszlismy ze sklepu i zniknelismy jej z oczu zonka zaczela sprawdzac paragon ja mowie choc bo czasu nie ma a ta ze cos jej nie pasuje.I bingo dwie pozycje na prawie 10 zl wracamy po 3 min a Pani ktora to nabila juz nie byla na sklepie.
Zglaszamy wyj3bke a jej kolezanka zaprazam do kasy obok ja Państwu zwroce te pieniadze ani nie sprawdzala ani nie korygowala nic na kasie tylko ja otwarla i wydala pieniadze.
Zrobila tak bo wiedziala ze kolezanka wczesniej zrobila korekte buahahah pozostalo jeje tylko powiedziec tej drugiej p...e zeby zwrocila z szatni kase do kasy.
Uwaga na te babay !!!!!!
1
Kitka 2016-04-30 21:12:39
Dzis cierpimy rodzinnie zoladkowo po starych WZ sprzedanych w sklepie w kamionkach. Chleb dobry ale zeby nie bylo kolejek krojony i pakowany w folie, robi sie klucha, kiedy poprosisz o skrojenie swiezego pojawia sie dąs i grymas na twarzach pan sprzedajacych. Bulki kluchy nie do zjedzenia przez dzieci i starsze osoby.
2
kocurek 2016-08-08 18:26:43
bardzo mila obsluga w king cross bylismy w niedziele na zakupach i bardzo mile sypatyczne dwie panie szczegolnie blondynka.polecam sklep
2
kandydat 2016-09-30 20:37:44
Ktoś wie w jakich godzinach pracuje się na produkcji?
Zostaw swoją opinię o HP Cukiernia Hanna Piskorska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HP Cukiernia Hanna Piskorska