Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Majami Przedsiębiorstwo Cukiernicze i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-12-12 20:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukasz pracy w tej spółce i masz już wyrobione indywidualne zdanie na jej temat? Bełchatów to miejscowość ludzi pracy, wyraź swoją opinię o firmie Majami Przedsiębiorstwo Cukiernicze. Inni mieszkańcy z całą pewnością będą Ci za to wdzięczni. Co dobrego a co złego słyszałeś o tej spółce? Inni z ogromną chęcią też o tym przeczytają. Ewentualni pracownicy będą bardzo wdzięczni za opinię przydatną w poznaniu przyszłego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-06-04 20:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MAJAMI to żenada, strata czasu. ODRADZAM chyba że przyszłym matkom, które chcą zajśc w ciąże i urodzić dziecko, żeby mieć świadczenia.
zdjecie uzytkownika
brak slow - 2013-01-16 11:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma to zenada nie daja umow ciagle tylko zlecenie nie ma zadnych dodatkow i premi ciagle poganiaja tylko szybciej i szybciej pracowalem tam 8 mies i ciagle na umowie zlecenie brak slow [usunięte przez moderatora] kierowniczki nic tylko dac im w [usunięte przez moderatora] za te odzywki ( pani [usunięte przez moderatora])[usunięte przez moderatora]!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-21 18:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dajcie sobie spokój to dziadostwo w tej firmie nie ma szans na awans społeczny robić a o pieniadze się nie pytać nawet nie potrafią dobrze człowieka wynagrodzic, biuro upasione dobrze [usunięte przez moderatora] z restałracji a bieda robi na to wszystko powinni zamkąć to już dawno a jak jest kontrola bhp to wyłażą z pełnymi torbami cukierków żeby tylko przeszło celujaco a pani [usunięte przez moderatora] nadaje się do wybierania szamba!!!
zdjecie uzytkownika
lusia - 2013-03-27 13:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popieram powyższe komentarze a co do [usunięte przez moderatora] to masakra !! Ludzie wszędzie ale nie tam , tylko szybko , dużo i bez gadania !!!!!!!!!! A odzywki pani [usunięte przez moderatora]to dopiero koszmar ja już od miesiąca tam nierobię przez tą [usunięte przez moderatora]!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-29 20:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szef do pracownika:
- Miarka się przebrała, zwalniam pana!
- Zwalniam? Jestem naprawdę mile zaskoczony szefie, bo zawsze myślałem, że [usunięte przez moderatora] się sprzedaje!
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2013-04-01 19:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
trafne opinie myślę że sprawiedliwoscst teksty typu dom starców itp nie na miejscu w wykonaniu [usunięte przez moderatora]stanowisko koierownika zobowiązuje chyba że ktoś z rynsztoka wyszedl ,myśle że tam wróci
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-04-02 19:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A [usunięte przez moderatora] nie lepsze jedna drugą obgaduje donosi i jak przychodzi co do czego nikt się nie odzywa, poprostu nikomu nie można wierzyć. ŻAL
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-04-09 17:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Smród i bród. Atmosfera w pracy przerażająca. Obie kierowniczki siebie warte, jak mają dobry humor jest znośnie (co się rzadko zdarza) jak nie po ich myśli to z ziemią potrafią zrównać człowieka, szacunku dla nikogo nie ma w tym zakładzie. Nie każdy może na wszystkich stanowiskach pracować ale sprzeciwów nie uznają. ZIELONY BERET zaraz zwolnieniem straszy! O pracownikach też nic dobrego powiedzieć nie można! Do puki sam się człowiek nie zatrudni w tym zakładzie nie przekona się jaki tam jest syf!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-04-16 00:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popieram. [usunięte przez moderatora] ma sie za wielką panią a kultury za grosz nie ma.Wszystkie te kierowniczki sa siebie warte.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-04-23 17:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
P. [usunięte przez moderatora]jak zresztą P.[usunięte przez moderatora]powinny skonsultowac sie z weterynarzem i zaszczepic przeciwko [usunięte przez moderatora]!!!!!!!! Dziwi mnie, że takie osoby bez kszty ogłady i szacunku dla ludzi pracują na kierowniczych stanowiskach. Na miejscu właścicela to wstyd by mi było zatrudniac takie osobniki. No cóż koleżanki trzymają sie razem. Ręka rękę myje!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
lilka - 2013-05-26 12:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam sie tragedia i powinni to dawno zamknac ,juz nie mowiac o sanepidze gdzie chyba nidy by im nie przeszedl ten bajzel gdyby nie znajomosci........a kierowniczki niby takie wyksztalcone ...chyba zart ...traktuja ludzi jak smieci...w szczegolnosci pni [usunięte przez moderatora] chociaz na pania nie zasluguje bo zachowuje sie skandalicznie zarazem z [usunięte przez moderatora].to jest skandal to co sie tam dzieje!!! i powinna sie tym calym bajzlem zainteresowac inspekcja pracy ale ta najwyzsza i zamnac to [usunięte przez moderatora]!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
NN - 2013-06-03 09:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie sami zgadzaja sie na wszystko jak przychodzi co do czego to nikt sie nie odezwie tylko przytakuje
zdjecie uzytkownika
XXX - 2013-06-03 09:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w Majami uodparnia na ból.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-03 09:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polak polakowi wrogiem
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-11-27 17:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam lubię Majami. Fajna praca.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-12-03 13:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Anonim - 2013-11-27 17:57:45]:
Ostatnio podobno zwolnili kadrową bez podania przyczyny a na drugi dzień już była zatrudniona nowa osoba. To jest właśnie przykład jak w majami szanują oddanych pracowników.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-23 16:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co wy tam wiecie,fajna praca,i cala dyrekcja tez,a najbardziej na uznanie zasluguje sam prezes
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-31 21:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
zgadzam się ze praca w majami to żenada. Jak można zwalniać ludzi z dnia na dzień bez podania przyczyny. Flaki można sobie wypruwać a dla nich tak to za mało, ale w sumie na pensje dyrektorów i kierowników ktoś musi zarobi c a kto to zrobić ma jak nie szary pracownik. Ludzi tam nie szanują się. Ciągle im za mało. a dyrekcja i kierownictwo pasie sobie brzuchy. a jak komu się nie podoba to zwolnić i go wyśmiać ze sie do niczego nie nadaje.
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-03-06 15:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzi traktuja jak smieci ładnie potrafia mówić tylko wtedy gdy jest wieksze zamówienie i potrzebuja ludzi! i co miesiac po wypłacie wycieczki sa do kadr bo wciaz giną ludziom przepracowane godziny i trzeba sie wykłucac i dochodzic o swoje pieniądze a o pani kierownik ,(usunięte przez administratora)to nawet nie wspomne bo szkoda mojego klikania na takie cos jak ona
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
10 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Majami Przedsiębiorstwo Cukiernicze
x