Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy

Nysa

Opinie o Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy

a-z 2016-11-20 19:04:23
Wydajesz opinię na podstawie wpisów na forum?
Najwyraźniej to Ty jesteś już w ślepej uliczce!
4
X 2016-11-20 19:15:27
To Ty dałeś ciała po całości!Wydaje Ci się,że anonimowo możesz obrażać ludzi?
Dobry tylko obrałeś nick...gratuluję!
6
nikt 2016-11-20 20:12:05
nikogo nie obrażam,to nas obrażają i próbują wcisnąć nam ciemnotę,a piszę anonimowo ponieważ nie można z nikim poważnie na te tematy porozmawiać.gdybym chciała wszystko to co myślę o radzie i zarządzie głośno powiedzieć , to na drugi dzień mogę pakować manatki....jak wielu to właśnie uczyniło,prawda w oczy kole,niewygodnych,mądrych,doświadczonych najlepiej zwolnić,bo są zagrożeniem wiadomo dla kogo!!!!!szkoda gadać a ty skoro tak cię to porusza to może jesteś jednym z tych co nas chcą pogrążyć.ludzie boją się!!!są zastraszani!!!rada niech dalej w tym tkwi,zobaczymy jak spojrzy nam w oczy !!!i powie nie jest źle.
8
X 2016-11-20 20:20:43
Anonimowe opluwanie, obrażanie i oszczerstwa bez pokrycia, tylko na to Cię stać!
7
anioł 2016-11-20 21:25:27
To nie jest obrażanie opluwanie ani oszczerstwa tylko ludzie prawdę piszą prawda w oczy kole
6
X 2016-11-20 21:35:18
Największą prawdę piszą o sobie...
5
dżoana 2016-11-21 18:13:42
ten wpis mówi sam za siebie.uważam że znowu pomyliliśmy się,czas skończyć tę zabawę.należy postawić na młodych ,zdolnych a przede wszystkim na spółdzielcach.mam wrażenie że pozbywanie się doświadczonych pracowników pociąga nas w dół.rada niech przemyśli i w końcu podejmie właściwe decyzje w sprawie zarządu .zarząd jest rozliczany przez radę??więc rada jest rozliczana przez walne zgromadzenie,do tego musi dojśc aby poznać prawdę?!dlaczego w nas tyle żalu,nieufności,podejrzeń?brakuje nam odwagi bo boimy się zemsty,no jasno należy powiedzieć że zarząd ma w sobie tyle jadu że potrafi się mścić bez ograniczeń.piszę to pełna obaw i żalu.członkowie powinni pracować a nieczłonkowie na urlopy,dopóki nie ruszy się sprzedaż.
6
Y 2016-11-21 19:47:02
Twój jad napewno zniszczy przede wszystkim Ciebie.
5
piłat 2016-11-21 20:42:12
Niedziel członki sp i nie członki sp jesteś w błędzie wszyscy jednakowo pracują z zysków członek dostaje kase a nie członek 0000a pomimo że też zysk wypracował a co jesteś rasistą to nie przyszedł uchodzca do pracy tylko jak wiem że to są wieloletnie pracownice a może stażem starsze od tego co pisze wstydziła byś się tak pisać w tobie siedzi gorycz nienawiści
4
Maks 2016-11-22 21:25:40
Dlaczego zarząd pisze godzinę siódmą w liście obecności, mimo, ze przychodzi o ......., to różnie :-(. Prawda, czy fikcja. Równi i równiejsi? Czy nie łatwiej pisać prawdziwej godziny wejścia i wyjścia.
8
Z 2016-11-22 22:17:39
Ty napewno nie podarujesz tyle swojego prywatnego czasu temu zakładowi...a widać że umiesz marnować czas choćby na tym forum.
6
anka 2016-11-22 22:56:26
A Laborantki za co wyleciały, równi i równiejsi
7
Kleopatra 2016-11-22 22:59:19
Co wolno wojewodzie to nie tobie kasztelanie ktoś to już powiedział w zakładzie przypomnij sobie ta osoba miała być tylko na 3 miesiące ale była dłużej oj popłynął z CN ha ha ha
3
Doktor 2016-11-23 14:26:19
Jak to za co??? Za odbieranie nadgodzin, zresztą nietylko za to.Widocznie innym wolno... Niewygodnych trzeba się pozbywać. Smutne ale prawdziwe...
5
Maks 2016-11-23 20:00:47
Oj, zarząd śledzi forum na bieżąco. Czy marnuje czas? I skąd wiesz, ile poświęcam swojego prywatnego czasu. A co ty tu robisz? Nie marnuj czasu.
seba 2016-12-01 21:00:11
znowu wirtualna sprzedaż?takie coś nie wróży przyszłości,ale skąd ktoś o tym w firmie ma o tym wiedzieć skoro władzy brakuje doświadczenia w każdym temacie,ale mogą starać się o wakat w sądownictwie,tam czują się najlepiej.rada znowu mydli oczy?a może coś w końcu dotarło?!
8
Zen 2016-12-02 15:50:56
Co masz na myśli konkretnie pisząc wirtualna sprzedaż?
6
nn 2016-12-03 12:15:52
Seba już wróżysz od 2013 r. I każda twoja przepowiednia jest nietrafiona. (Już mamy prawie 2017 i dalej funkcjonujemy w stabilnej kondycji).
Gdybym Ciebie słuchała to bym się co najmniej 6x zwolniła i bym żałowała.
Wróżby zostaw dyplomowanemu wróżbicie Maciejowi :):):)
7
judasz 2016-12-03 21:19:00
Co pełny magazyn jaka stabilna kondycja idziemy w dół który miesiąc już jest na ----- trójca przenajświętsza goni po hali i szuka zawsze tak jest jak towar nie idzie to ścigają ludzi oj nieładnie i niedobrze się dzieje
7
X 2016-12-04 09:45:03
judasz,to judasz...każdy wie kim był i jak skończył...
4
pola 2016-12-04 19:15:29
Strachy na lachy X a co nie prawda pożyjemy zobaczymy
1
seba 2016-12-05 19:34:33
to że faktury u klienta a towar w CN
5
nik 2016-12-05 21:33:55
poprzednicy też tak robili i nie podobało nam się to co powraca powtórka z rozrywki może trzeba zmian walne niedaleko
4
Kaja 2016-12-06 20:17:25
Ale przynajmniej masz dobra wypłatę ;).
A nie licz na innych tylko sam rob walne, bo znowu bedziesz niezadowolony.
6
obserwator 2016-12-07 14:20:27
Na obecną chwilę widać że znów nie ma osoby która by kreowała politykiem handlową w Cukrach, mam na myśli Dyrektora Handlowego. Czy takie zmiany w okresie renegocjacji warunków handlowych na następny rok jest dobrym posunięciem? Mam nadzieję że nie wpłynie to na dalsze losy tej jakże znanej firmy.
7
Zostaw swoją opinię o Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy - Nysa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy