Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy

Nysa

Opinie o Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy

nikto 2017-03-10 09:56:08
A mówiłem że będzie ciężko
4
kukuryk 2017-03-10 10:39:09
Ale baba podzielam twoją opinie to wszystko jest żałosne ZARZĄD DO HANDLOWEGO i to już ludzie zapózno się budzą można było wcześnie wszystko zmienić czy wcześniej czy póżniej będzie spółka bo to nie wytrzyma
7
H 2017-03-10 10:39:58
Bezradny dział broni się w rozpaczliwy sposób.
7
SP 2017-03-10 16:13:30
Brakuje nam po prostu dyrektora handlowego z prawdziwego zdarzenia jak np warszawiak lub nawet jego następca. Musi byc ktos kto bedzie miał pomysły i jakąś strategie. Szkoda bo juz bylo tak dobrze
10
nikita 2017-03-10 16:57:52
Prawda co nie wiedzieli że będzie rozpacz i czarna dziura
5
x 2017-03-10 17:29:16
jak tacy dobrzy byli, to czego nauczyliście się od nich???
a może odmóżdżyliście się do reszty co???
4
SP 2017-03-10 19:28:19
"My nie znaczy dział handlowey tylko Cukry Nyskie
2
jegomość 2017-03-10 21:32:36
Przestańcie się kompromitować po co tam jesteście kase tylko brać co miesiąc żałosne na pewno odmóżdżyli się to pewne ha ha
4
G 2017-03-10 22:09:31
Reasumując: Radę wybrano tylko z pionu produkcyjnego, Rada wybrała Zarząd bez doświadczenia w branży FMCG, Zarząd zatrudnił dyrektora również spoza branży, później specjalistę rozrzutnego gawedziarza i... koło się zamyka. Może czas uderzyć się w piersi?
12
g 2017-03-11 08:35:22
Odstaw leki.
6
waleczna spóldzielczyni 2017-03-11 12:29:43
Masz rację nigdzie nie pójdziemy już pracy szukać, ale walczyć chcemy i możemy. !
Na barykady ludu roboczy!!! My wiemy co zrobić żeby było dobrze. Tylko my mamy rację. Mamy recepty na wszystko.
Naprzód!!! Kto nie jest z nami jest przeciwko na nam !!!!
........ Przypomnijcie mi tylko o co walczymy i z kim
3
Ferdek 2017-03-11 12:43:52
Ja też mam pomysła, wybierzcie mnie!
7
anton 2017-03-11 15:27:15
Warszawiak załozył swoją konkurencyjna firmę, a za co wyleciał jego następca?
4
ERKA 2017-03-11 22:54:06
O zarządzie Spółdzielni Pracy Cukry Nyskie krążą już legendy , Panie są KATASTROFĄ dla zakładu i trzeba szybko mądrze podejmować decyzje przy najbliższych wyborach bo już jest późno a może być za późno .
Szanowni pracownicy zadbajcie o własne miejsca pracy bo może nastać takie dzień że nie będzie gdzie iść .
13
on 2017-03-12 08:10:33
Kolejna KATASTROFA to dział handlowy. Zero wpływu na wyniki. Po co oni w ogóle tam są? W całości do wymiany!
6
wks 2017-03-12 10:15:50
Największa KATASTROFA to byli dyrektorzy "handlowi", w tym jeden z aspiracją na prezesa. Obaj nie robili planów i mają sporo za uszami. Pozawieszali działalność i udzielają się na GO WORK.
Gdzie Wasz rzeczony honor i kultura???
7
Kon 2017-03-12 11:38:27
Nie szkoda wam czasu na wewnetrzne konflikty i to na ogólnym forum? Może lepiej zalatwcie to w firmie miedzy sobą. Przecież przez takie publiczne pranie brudow możecie wiele stracic.Jak chcecie mieć silną pozycje i dużo sprzedawac ?
11
Ola 2017-03-12 14:45:44
Tożto głos rozsądku. Brawo niespodziewałam się że są tu trzeźwo myślący
12
Donald 2017-03-12 19:37:08
Tam niema z kim rozmawiać przeciesz nikt do ludzi nie wyjdzie zebrania nie zrobi nie powie o co chodzi ludzie chcą wiedzieć bez zciemniania ludzi OK
9
jajo 2017-03-13 20:43:20
a za co płacimy przedstawicielom handlowym?
7
lutenyl 2017-03-14 14:25:43
mam pytanie jak wygląda praca ph ? chodzi mi o zarobki i warunki pracy ?
Tusk 2017-03-14 21:46:47
Za to że cały magazyn towaru
4
antek 2017-03-15 15:56:19
Przecież Przedstawiciele Handlowi nie sprzedają tego co jest na magazynie u nas, ale to co jest na magazynie u dystrybutora. trzeba sprzedać do dystrybutora, a potem przedstawiciel sprzedaje na sklepy.
2
jaskolka 2017-03-23 10:36:27
Kasują opinie czy sie wam znudziło pisać
2
nick 2017-03-23 17:29:02
brak slow
6
Zostaw swoją opinię o Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy - Nysa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy