Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy

Nysa

Opinie o Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy

gapcio 2017-04-02 19:01:18
I slusznie...bo sami krwiopijcy do okola....nawzajem sie wszyscy wykonczymy....
4
ojej 2017-04-02 20:29:13
Ale tam jest nienawiści co to się porobiło walka o stołki
3
Zatroskany 2017-04-07 23:47:11
Aż przykro czytać wszystkie komentarze i pranie brudów zakładu na tym forum.
Było dobrze trzy lata temu to niestety tego nie doceniono, a zwłaszcza Zarząd bo mogło się okazać że zarządzający sprzedażą mogli być lepsi niż Panie, więc trzeba było zmienić na tych co chcieli słuchać, a to nie to samo co sprzedawać i uzyskać ze sprzedaży dobry wynik.
Teraz brniecie w ślepą uliczkę bo niestety nikt nie potrafi wyznaczyć drogi rozwoju którą chce podążać Spółdzielnia. A co do Działu Handlowego to trzeba wiedzieć że nie da się podejmować decyzji sprzedażowych cały czas czekając na to czy zostaną zaakceptowane przez Zarząd. Zasada jest prosta albo Zarząd sprzedaje jeżeli nie to niech pozwoli to robić ludziom do tego wyznaczonym.
Jak tego nie zrozumiecie to nić nie da biadolenie. Mam nadzieję że wybrniecie z tej ślepej uliczki w którą weszliście i posuwacie się nią.
Powodzienia
15
odpowiedzialny spółdzielca 2017-04-08 14:26:31
Ludzie nie narzekajcie i nie piszcie bierzcie się do roboty. Przecież przewodnicząca rady powiedziała nam że jest źle i wiemy dlaczego. Musimy zrobić wszystko żeby ratować naszą spółdzielnie. Tylko przewodnicząca może nas uratować. Jak najszybciej rada musi odwołać zarząd i powołać przewodnicząca na prezesa ona zna się na wszystkim a na wiceprezesa niech powołają panią mistrza z waflarni, ona już była była w zarządzie i było dobrze. Trzeba zwolnić wszystkich którzy nie są członkami oni nie są nam potrzebni nie chcemy obcych my wiemy co jest dla naszej firmy najlepsze. Tylko Przewodnicząca może nas uratować dlatego rada musi działać jak najszybciej nie czekacie do walnego bo do walnego wszystko juz moze się poprawic. Ratujmy się bo moze być zapóźno a możemy miec sprzedaż duże zyski inwestycie i wszystko co trzeba.
42
spółdzielca 2017-04-08 18:17:04
Chyba żartujesz, przewodnicząca na prezesa przeciez to jedna z bardziej zakłamanych i fałszywych osób w zakładzie. Chcecie żeby następna osoba nabiła sobie konto. Trzeba szukać osoby z zewnątrz która ma wiedzę w zarzadzaniu firmą a której brakuje Zarządowi i Radzie. Każdy pcha sie do koryta dla kasy a to nie o to chodzi. Czas na zmianę zarządu i rady w całości.
16
ju 2017-04-08 21:32:38
przewodnicząca rady to lanserka,podowiaduje sie się tam i tu i mysli że jest mądra .to jest mściwa baba i tylko tylko tyle,za tepa
15
zatroskani 2017-04-09 20:59:15
Sami Rade wybieramy, a następnie pretensje mamy? Coś nie tak, naszym zdaniem P. Przewodnicząca się sprawdza nie cukruje jak co niektórzy, nie udaje, że jest dobrze jak nie jest, choć pewnie parę osób wolałoby obłudę, życzymy wytrwałości Pani Przewodniczącej, a na Walnym Zgromadzeniu Spółdzielcy dokonają kolejnego odpowiedniego dla nich wyboru. Pozdrawiam
26
miki 2017-04-10 08:04:34
Ludzie !!!zastanówcie sie kogo chcecie słuchać,wszechwiedzącej Przewodniczącej z której wypływa sam jad i podjudza ludzi,czy Zarządu który wszystko robi żeby dobrze sie pracowało.
Nie narzekajcie ze jest tak źle, zapomnieliście juz jak pensje były marne!! w czym Wam sie pogorszyło???
A takim zachowaniem sami doprowadzicie do tego że rzeczywiście może być źle.....
3
Ola 2017-04-10 09:16:40
A czyja to zasługa? Tylko upór przewodniczącej doprowadził do powrotu premii i corocznej podwyżki pensji.
Historia zatacza koło znowu Przewodnicząca bedzie miała dużo do zrobienia.
26
spółdzielca 2017-04-10 09:56:12
Tylko ze pieniądze są jeszcze z poprzedniego zarządu a już pomału się kończą . Ten zarząd nigdy nie miał takich zysków jak poprzedni. Czym można ludzi uszczęśliwić tylko kasą , podwyżką . Zarząd i Rada zawsze mówią ludziom to co załoga chciałaby usłyszeć ,o wielu rzeczach się nie mówi a szkoda. Zobaczymy na ile jeszcze tej kasy wystarczy fajnie sie rozdaje . Nie dajcie sobie mydlić oczu.
9
Ola 2017-04-10 10:07:34
A poprzedni zarząd jakos skory do dawania premii nie był. Raz mu sie udalo miesiac przed wykopaniem z zakladu dać 20%. Ale zbyt tego niechcial robić. Po drugie bez.przesady 4 lata po to już tam kasy z poprzedniego zarzadu nie ma. Tylko to co wypracowalismy jest... i dobrze ze jest.
23
swój 2017-04-10 18:48:49
Mało wiesz, gdyby naprawdę było tak fajnie i zarząd miał pojęcie o handlu i zarządzaniu firma to w tak krótkim czasie nie byłoby takich rotacji w działach typu technologia , zbyt ,kontrola jakości . Kto sie zatrudnia w tych działach to zaraz szybko ucieka jak widzi co się w zakładzie wyrabia. A opinie po mieście krążą że ho,ho , a jak sie mawia w każdej plotce dużo prawdy.
10
swoja 2017-04-10 20:02:43
Kto wie, może przyjdzie czas że ci wszyscy powrócą?
9
swój 2017-04-11 14:42:04
Wątpię tam gdzie pracują pracodawca potrafi okazać szacunek pracownikowi , a nie tylko straszyć , tam gdzie pracują nie ma mobingu przez zarząd . Do CN zatrudniają się ci którzy nie maja wyjścia i łapią się byle czego byle pracować , a po cichu i tak szukają innej pracy.
9
A/a 2017-04-11 17:49:29
Za słaba jesteś zeby sie wypowiadać. Życzenia nie na miejscu do calości komentarza, widać polski katolik. Modli sie pod fogurka a diabla ma za skórką. Z toba to od razu mozemy zamykac interes. Mocny na forum internetowym żal.
17
lelek 2017-04-13 21:50:03
Masz racje z SS to był koszmar nikt ją dobrze nie wspomina nadawała się do ałszwic była krwiopijcą
3
Pracownik 2017-04-16 17:35:00
Kiedy walne? Bo czas ucieka a trzeba zdecydować..
5
onet 2017-04-16 19:09:46
Pracujesz i nie wiesz dziwne spytaj pracowników to ci powiedzą
2
baba 2017-04-17 00:34:58
Pewnie zwołają jak najpóźniej się da, stawiam na drugą połowę czerwca
5
ze 2017-04-21 22:42:18
Hello!!!!nie piszcie kogo chcemy na prezesa bo go zwolnią!!!!już tak parę osób zwolnili,bo to nich konkurencja,no kobitki pakujcie się.mamy inne plany,napewno lepsze niż wasze głupie decyzje.zarząd jest od zarządzania a nie od brania kasy!!!!
13
c/n 2017-04-22 16:36:01
Większość załogi uważa że czas wywalić obecny zarząd tylko głośno o tym nie mówią bo zarząd jest bardzo mściwy szczególnie wice. Nie dajmy sie omamić i przekupić kasą. Zakład jest nasz a nie zarządu więc wszystko w naszych rękach to my mamy ostatnie zdanie udziałowcy , nie dajmy soba manipulowac i pomiatać .
14
cn 2017-04-22 18:21:56
szczególnie podły to jesteś ty, anonimowy c/n
6
Ktoś 2017-04-23 19:31:17
Jedna nie była anonimowa, przyznała się do wpisów na forum i wyleciała z pracy. Czy można być nieanonimowym? Czy można bezpiecznie wypowiadać swoje zdanie, jeżeli jest inne niż zarządu? Ojjjj....
6
widz 2017-04-23 19:49:03
Współczuję, tylu nielojalnych ludzi w stosunku do swojego zakładu :((
3
ktoś 2017-04-23 21:28:34
Czy na pewno nielojalność do zarządu oznacza nielojalność do zakładu? Nie łącz tych dwóch pojęć!
7
Zostaw swoją opinię o Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy - Nysa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukry Nyskie Spółdzielnia Pracy