Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Cocomo Art i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-12-26 09:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracujesz w tej firmie i masz już wyrobione swoje zdanie na jej temat? Ciężko jest znaleźć opinie o spółce Cocomo Art której siedzibą jest Gdańsk . Jeśli cokolwiek o niej wiesz podziel się opiniami. Opinia zwyczajnego pracownika o spółce to w pewnym sensie dźwignia na obecnym rynku pracy. Jakie jest podejście do pracowników wewnątrz spółki ?
zdjecie uzytkownika
Asikk - 2011-05-06 02:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie znam tej firmy ale mam tam iść na rozmowę w sprawie pracy na PH tam więc może jest ktoś kto może mi o niej powiedzieć coś więcej ..
zdjecie uzytkownika
gerga - 2011-08-18 13:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zeby w swieta sie zjamowac takimi rzeczami...
zdjecie uzytkownika
Anna - 2012-04-25 09:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam na produkcji kilka miesięcy. Jest OK, pracować trzeba, za darmo nic nie ma, spore tempo, ale ludzie fajni. Wypłaty regularne, w okresie świątecznym były nadgodziny, więc i okazja do dodatkowego zarobku. Ogólnie polecam.
zdjecie uzytkownika
Kraken - 2012-12-15 16:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem jako Manager w Cocomo i powiem jedno. MASAKRA pod kazdym wzgledem. Pelen brak profesionalizmu panujacy doslownie wszedzie. Mogl bym wymieniac bez konca przyklady niedorzecznosci jakie tam widzialem. Przez wspomniany brak pofesionalizmu (brak zrozumienia pracownikow) wiekszosc osob pracujacych w Cocomo zwalnia sie sama a nieudolny zarzad zachodzi w glowe dlaczego tak sie dzieje. Osoby zainteresowane praca w tej firmie niech same odpowiedza sobie na pytanie dlaczego we wszystkich placowkach firmy Cocomo jest prowadzony staly nabor pracownikow na wszystkich szczeblach co mozna bardzo latwo zaobserwowac sledzac ogloszenia o prace w internecie. Stanowczo odradzam to miejsce pracy.
zdjecie uzytkownika
kika - 2013-01-01 18:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba Ci się firmy pomyliły! to mała firma, byłeś kierownikiem? czego, bo tu takich stanowisk nie mają!!!
zdjecie uzytkownika
Tancerka cocomo - 2013-03-31 00:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora] nie kłam, są kierownicy dzienni wiemy o tym doskonale. i jest masakra w klubach. nikt przy zdrowych zmysłach tam nie pracuje. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
wyzysk - 2013-04-08 22:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolenie na managera w klubie Cocomo

W gastronomi clubbingu pracuje od dawna. Miałam też nie raz okazje być w klubie GO GO. Dodam że prywatnie nie jako tancerka, ponieważ obracam się w towarzystwie gastronomicznym i w moim mieście, które utrzymuje się z turystów i clubbingu każdy z tej branży się zna. Na stanowisko managera klubu Cocomo skusiły mnie pieniądze jakie oferowali. Na szkoleniu jednodniowym , które odbyłam w Krakowie opisano mi stanowisko kierownika jak i przebieg szkolenia. W praktyce wyszło to zupełnie inaczej. Okres szkolenia z 2 tygodni do miesiąca wzrósł do 2 miesięcy w górę. Po przyjeździe „kierowniczka kierowniczek” [usunięte przez moderatora] poświęciła mi i mojej koleżance którą poznałam w Krakowie łącznie 5 minut na rozmowę. Zadała nam parę tych samych pytań, które zadano nam przy rekrutacji w naszym mieście. Pierwsze 2-3 tygodnie polegały na byciu kelnerką . Miałyśmy nosić białe bokserki i krótkie czarne spodenki bądź spódniczki . Powiedziano nam, że reszta dziewczyn też to przeszła. Potem miałyśmy zostawać kierowniczkami na jedną noc. Praca cała noc i pół dnia na zmywaku, sprzątanie wymiocin, noszenie ciężkich skrzyń z piwem na obcasach po schodach, robienie wszystkiego w zasadzie. Robiłyśmy to we 2. Reszta która była tam ponad miesiąc miała zajmować się obsługiwaniem klientów, wyciąganiem od nich drinków jak i obserwowaniem tego co się dzieje w klubie. Po 3 najcięższych dniach jakimi były czwartek piątek sobota z racji tego że jest najwięcej klientów. [usunięte przez moderatora] . My brzydko mówiąc [usunięte przez moderatora] we 2 reszta prawie nic nie robiła chyba ze zbierali się klienci to zaprowadzały ich na lożę i przyjmowały zamówienia. Albo siedziały i plotkowały . Po powrocie do „domu” kiedy po 15 h [usunięte przez moderatora] miałam ochotę położyć się na łóżku wziąć coś przeciwbólowego i iść spać bo miałam tylko 4 h żeby się wyspać zrobić wszystko co muszę i iść znowu [usunięte przez moderatora] panny przyszłe k
zdjecie uzytkownika
wyzysk - 2013-04-08 22:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łóżku wziąć coś przeciwbólowego i iść spać bo miałam tylko 4 h żeby się wyspać zrobić wszystko co muszę i iść znowu [usunięte przez moderatora] panny przyszłe kierowniczki zaczynały imprezę w małym pokoju w którym łóżko piętrowe było przy łóżku piętrowym niespełna metra odległości. Krzycząc klnąc żartując sobie czekały sobie na zamówioną pizze i piwo. Nie interesowały je to że ktoś chce spać, a wręcz dla żartów pytały się siebie nawzajem kto śpi mówiły ze ja, śmiały się z tego że nie dają mi spać. Naprawdę zabawne.. Każda z tych kobiet miała czarne włosy i była spieczona niezdrowo na solarium . Wyglądały identycznie! Zaznaczam że osobiście nie mam nic do solarium lubię być opalona i z niego korzystam ale jest różnica między ładną opalenizną a ohydnie sfajczonym ciałem. Sposób w jaki się wypowiadały, ile przeklinały i jak wyglądały bardzo mnie zdziwił. Patologiczne środowisko jedyne co któraś z nich mogła skończyć to „szkoła paznokcia”. Jako osoba uparta i pewna siebie wiedziałam że mimo trudności i skrajnej przepaści która nas różniła poradzę sobie i przejdę to szkolenie. Tym bardziej widząc że jako jedyna z moja koleżanka z Krakowa skończyłyśmy studia ja zarządzanie a ona z tego co pamiętam filologie. Podczas mojego drugiego dnia pracy będąc głównie na zmywaku czasami pojawiając się na sali byłam świadkiem jak „kierowniczka kierowniczek” daje się obmacywać i lizać po szyi. Koleżanka która ze mną przyjechała miała okazje być wtedy dłużej na Sali i zszokowana powiedziała mi potem co miało miejsce kiedy akurat mnie tam nie było. „Kierowniczka kierowniczek” dawała się macać po kroczu i całowała się z klientem. Pewnego razu podczas jednego z tańców erotycznych moja koleżanka była świadkiem incydentu [usunięte przez moderatora] Mojego ostatniego dnia obsługiwałam klientów czyt. zaprowadzałam do loży tłumaczyłam kartę, zasady klubu jak ich obsługiwałam . Pewnego razu jeden facet złapał mnie za kolano jechał ręką coraz wyżej, więc delikatnie sz
zdjecie uzytkownika
nina - 2013-04-10 11:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wątpię, żebyś była na szkoleniu, gdyż rzeczy o których piszesz (niby incydenty z pseudo klientami) są surowo zabronione i na pewno nie mogły mieć miejsca, wiem bo pracowałam w takim klubie jako barmanka.
zdjecie uzytkownika
weronika - 2013-04-26 12:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja pracuje a byłm na szkoleniu i jakoś nie widziałam takich rzeczy ;)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-06-17 09:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wam się coś pomyliło. od kiedy w fabryce lizaków tańczy się na rurze??
zdjecie uzytkownika
Miriam i Gabi - 2014-04-05 04:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gerga - 2011-08-18 13:22:28]:
Nie polecam , nie idź tam (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Miriam i Gabi - 2014-04-05 04:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [weronika - 2013-04-26 12:56:42]:
W takim bądź razie grubo się Koleżanko mylisz , nie wyobrażasz sobie nawet jakie akcje mają tam miejsce - to nie jest zwykły klub(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
megi - 2014-04-05 18:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyzysk - 2013-04-08 22:35:33]:
Przeszłam dokładnie to samo i tak samo wyglądające szkolenie - odpoczynek po pracy i kontakt z(usunięte przez administratora)również. Mam nawet dowody na to jak wyglądały tzw sypialnie -(usunięte przez administratora). A jak widziałam jak się zachowuje kierowniczka kierowniczek z klientami którzy zostawiają grubą kasę i to skomentowałam mówiąc że przecież tak nie wolno że to czyn karalny (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ulotkara - 2014-04-06 17:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Rozejrzyjmy się i zobaczmy jak wiele jest opinii na temat tego klubu, szczególnie negatywnych.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
makarena - 2014-06-03 16:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem opinie ludzi .. nie maja pojecia , o tym co sie dzieje w klubie;/ a pisza takie (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cocomo Art
x