Duet F.H.H. Urszula Musiał

Czeladź

Opinie o Duet F.H.H. Urszula Musiał

zgadnij kto to 2011-04-03 01:58:41
Tą pozytywną opinię to sobie sam pracodawca wystawił ?! Szkoda gadać NIE POLECAM
1
aga 2012-09-08 20:14:51
Ogólnie Firma na poziomie .Jest OK.Polecam .
4
były pracownik 2015-10-10 11:19:34
ja również nie polecam, okropne godziny pracy i traktują człowieka jak niewolnika
1
była pracownica 2015-10-11 20:06:14
Pracowałam klika lat . Firma godna polecenia.
4
Katarzyna 2015-10-14 18:52:54
monotonna praca, na początku było ok, ale potem bez rewelacji (niemotywujące zarobki)
3
ja 2016-02-20 16:27:01
problemy zaczynają się w sytuacji prośby o podwyżkę
2
Bartosz 2016-02-23 07:19:17
Nie polecam tej firmy, pracy za czterech, zarobki na poziomie McDonalds. Szefostwo przyjazne, jednak jak przychodzi kwestia wypłaty, ( zapomoga brzmi odpowiednio) to tak jak ktoś pisał wcześniej zaczynają się problemy... Ogólnie firma ok, ale zarobki tragedia...zero motywacji do pracy.
7
były pracownik 2016-03-07 10:13:25
Nie polecam. Demotywujące zarobki, godziny pracy tragedia.
1
dobrze, że już tam nie pracuje 2016-08-25 13:54:37
Jak poprzednicy nie polecam! Zarobki tragedia a wymagania wygórowane, MOTTO FIRMY: najlepiej nie wychodź z firmy i pracuj za psie pieniądze...
3
Ja 2016-09-22 23:21:31
Małe zarobki i nie fajne godziny pracy
2
kulisy 2016-10-12 20:11:54
Weryfikując opinie o firmie, proszę wyszukać w google frazę: Kulisy biznesu gowork

Pozdrawiam
2
M.K. 2017-05-15 20:54:44
Omijajcie firmę szerokim łukiem! Podejscie pracodawcy do pracownika na poziomie przedszkola, a zarobki większe są na kasie w Tesco. Każdy każdego obgaduje. kamery i podsłuchy są wszędzie jak w Big Brother. Pracodawca nie ma najmniejszego szacunku do pracownika. Takie firmy nie powinny mieć miejsca bytu!
3
Tadeusz 2017-06-04 16:12:08
Wszyscy tu narzekający to albo konkurencja albo lenie którym sie nie chce pracowac.
jeszcze pracownik 2017-06-06 10:47:00
Zarobki do dupy. Może praca i fajna i nie męcząca ale wypłaty są słabe. Dobrze ze stąd za niedługo odejdę i jeszcze parę innych osób tez. Nie polecam
2
M.K. 2017-06-09 19:49:34
Praca po 12h za 1800 zł to nazywasz lenistwem ? Wyzysk w biały dzień...
Nymek 2017-06-10 21:54:55
Nie polecam najgorszemu wrogowi. Ciągłe problemy z urlopami, praca na akord a obiecana podstawa. Jak wychodzi Ci zbyt duża wyplata to i tak coś wymyślą żeby ją obniżyć. 8 zł na godzinę?
To cud żeby tyle zarobić- nie bez powodu ludzie odchodzą stamtąd z miesiąca na miesiąc!
Pracownik 2017-06-11 01:32:36
Firma dla ludzi o mocnych nerwach i końskim zdrowiu...
Stokrotka 2017-06-18 21:48:45
Nie polecam jak poprzednicy. Najgorsza robota z jaką miałam doczynienia.
Zostaw swoją opinię o Duet F.H.H. Urszula Musiał - Czeladź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duet F.H.H. Urszula Musiał