Tatulo Agencja Dariusz Wąsik

Mińsk Mazowiecki

Opinie o Tatulo Agencja Dariusz Wąsik

zuzia 2012-12-05 20:45:20
Kategorycznie nie zgadzam się z opinią moich przedmówców, od dawna pracuje w tej firmie i znam ją od podszewki.
Ten tekst o starym przeterminowanym mięsie to jakaś bzdura! sama zamawiam je w renomowanych firmach, to nie żarty towar musi być świeży przebadany, mieć dokument hdi.
Jeżeli chodzi o te przeterminowane towary to normalne zjawisko w branży spożywczej, zainteresowanych co dzieje się z nimi po terminie zapraszam do przyzakładowego śmietnika.
Ktoś napisał: „Pomidory, ogórki leżą aż dwa dni”. Ludzie troszkę trzeba się wyedukować na ten temat, my mamy kilka nowoczesnych chłodni a w nich nic się nie stanie „szanownym pomidorom” nawet w ciągu dwóch dni, poza tym co dzień uzupełni się braki magazynowe.
Te soki ze spleśniałych owoców to już przegięcie, u nas ze zgniłków soków się nie robi! To firma z tradycjami i dobrą opinią ” sami gola do własnej bramki by nie strzelali”.
Kurcze kto tak pięknie wyzywa byłego szefa, wstydź się człowieku i schowaj jak struś głowę w piasek, najlepiej na betonie.
Ten chłopina nie zasługuje na takie teksty.
Atmosfera w pracy…”kochani” sami ją sobie tworzymy, jeżeli tak będziemy obrabiać tyłki innym to nigdzie dobrze nie będzie.
Ja tu mam fajnych kolegów i koleżanki a na pracę nie narzekam.
Zwróćmy uwagę na jeden ważny aspekt w tej sprawie, jeżeli w tej firmie jest tak źle i wykorzystuje się biednych ludzi to czemu w biurze leżą stosy cv…to pozostawiam do indywidualnych przemyśleń i odpowiedzi na to pytanie.
Ps .Domyślam się kto i dlaczego pisze takie dyrdymały oj nieładnie - dobrze wiecie dlaczego wylecieliście.
5
Padre 2012-12-12 12:15:47
No mylisz się(koleżanko) pisząc że ktoś wyleciał Ja niestety nie wyleciałem szybko przejrzałem na oczy i tyle dłużej bym nie wytrzymał psychicznie w tej pracy.
5
Kolega 2013-04-02 12:43:50
Pani to chyba z rodziny jak prawie każdy tam, tylko Szefu nie wie, że rodzina rąbie go na prawo i lewo za jego plecami, na giełdach robią co chcą. Pozdrawiam Szefa i daję dobrą radę niech wniknie w pracę swoich, co niektórych nie utrzciwych pracowników. Agencja sama w sobie i towary najwyższej jakości.
1
Ja""" 2013-04-03 19:46:19
Dziękuję mieć taką rodzinę ja nie z tej rodziny.Ale myślę że wszyscy wylecą musi być nowa obsada ludzi i tak pewno zrobi wystarczy że kamerki pozakłada jak tą ostatnio w chłodni i następny do zwolnienia.Nawet ci co obiady z nimi jadają też wylecą no chyba że na litość.A o niektórych co piszesz kolego to on chyba jest ślepy że nie widzi że domy pobudowali na tych (giełdach). Tak naprawdę to od tyłu zaczął zwalniać powinien się wziąć za tych najmocniejszych a nie za tych słabych, no i podsłuch też by się przydał by zobaczył jak na nim jadą ha ha żadna firma nie ma takiej opinii na Mińsku.A w firmie suchej nitki na nim nie zostawia NIKT.
Robit;;; 2013-08-20 17:48:19
Syf w tej całej firmie a towar najniższej jakości ludzie pracują za grosze a pokonują co niektórzy bardzo długie trasy sami inspekcja chyba o tym nie wie.A podwyżki też nie da.Opinia na całym Mińsku że to najgorsza firma zresztą ci co tam pracują też się tak wypowiadają tylko żeby szef nie słyszał no i kilku jego ludzi którzy tam są szuje.Nie polecam nikomu.
4
Uno 2014-02-19 19:34:23
Okropnie ludzie tam pracujący mają wypisane na czole parobki.Pracują za grosze bez szacunku jak chcą zjeść śniadanie to w biegu bo do roboty nie mówiąc o przerwie na papierosa na chyba że na śmietnik idą to wtedy zapalą a po godzinach jak zostaną to szef tego nie widzi i nie dopłaci tylko zna słowa nie pasuje to(usunięte przez administratora)są inni do roboty.Dziewczyny strasznie narzekają ale jak szef jest albo jego żona na którą też nie mają słów to każdy milutki.Ja też tam robię ale myślę że już niedługo tej męki.Nie polecam nikomu.
1
ŻYCZLIWA 2014-08-19 17:48:28
WITAM CZY KTOŚ WIE JAK FIRAMA TATULO WKRĘCA SIĘ NA RYNEK BO JA NIESTETY WIEM TO PROSTE POPRZEZ WRĘCZANI ŁAPÓWEK KUCHARZOM JAK I DYREKTOROM DUŻYCH FIRM ZAJMUJĄCYCH SIĘ ZBIOROWYM ŻYWIENIEM TAKIE FIRMY JAK TATULO POWINNO SIĘ ELIMINOWAĆ
Bel 2014-10-22 10:30:14
Mądrale załóżcie firmę i bądźcie prezesem jak Tatulo
Do roboty
1
web 2014-10-23 19:55:37
SYF KIŁA I MOGIŁA, A ILE LUDZI NA CZARNO ROBI ZA GROSZE CHYBA JESZCZE GO NIKT NIE PODAŁ NIGDZIE.NIECH ZAMIAST TYCH KAMER PODSŁUCHY POZAKŁADA TO MU DOPIERO WŁOSY DĘBA STANĄ HA HA JAK PRACOWNICY MÓWJĄ O NIM.KTO BY POMYŚLAŁ TA DO PRACY TO IDĄ CI KTÓRZY NAPRAWDĘ JUŻ NIE MOGĄ ZNALEŹĆ ALBO PATOLOGIA MIŃSKA LUB JEGO OKOLIC BO NORMALNI LUDZIE CHCĄ BYĆ NORMALNIE TRAKTOWANI A NIE JAK ŚMIECIE
1
życzliwa 2014-10-30 14:46:33
Ja mój przedmówca ma potwierdzenie tego co napisał o tatulo to ja zmiłą chęcią dołączę się do opinii i mogę napisać tam gdzie trzeba aby mu wysłać
kontrole
1
NICK 2014-11-04 22:16:04
Sami malkontenci !!! Po co tak się męczycie? Ludzie idźcie założyć swoją działalność, zatrudnijcie pracowników, wynajmijcie lokal, zdobądźcie zamówienia i problem z głowy. Każdy by chciał zarabiać tysiące tylko robić nie ma komu :) Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Jak sobie nie radzicie z obowiązkami idźcie do firmy obok za płotem. Osobiscie nawet nie wiem jaka jest atmosfera w tej firmie, bo w niej nie pracuję, ale jak to przeczytałem to widzę że każdy by chciał być od razu kierownikiem. A dla pracodawcy należy się szacunek, bo matoły dzięki niemu macie co do gara włożyć i na raty nowego telewizora !
2
web 2014-11-05 20:34:17
Nie obstawaj za tą firmą no chyba że tam pracujesz to trzeba dupki lizać bo inaczej pokazałby ci bramę taki ma szacunek do ludzi.Widzę że tam pracujesz bo dobrze się orientujesz że pracują tam same matoły szczególnie co tam harują od rana do nocy za grosze kierowcy też lepiej nie mają.A u sąsiada zależy z której strony patrzeć jeśli chodzi o piekarnię bo tatula to boli ale rozwijają się nadal mają dużo ludzi i bardzo dożo firmowych sklepów na pewno meliniaże z mińska tam nie pracują i towaru najniższej jakości nie ma tak jak u TATULA np;soki z biedronki dostarczane do najlepszych hoteli w Polsce śmiech śmiech śmiech.
1
wat 2015-01-24 20:56:49
Brudy i tyle coś okropnego tam pracować
6
NICK 2015-04-19 20:32:21
Powoli normalni ludzie a jest ich garstka(normalnych) będą z tej firmy uciekać już jeśli chodzi o kierowców ze starszych tam nie pracuje kto jest trochę rozgarnięty odchodzi.Przyjmuje małolatów którzy nie mają pojęcia jaki tam zapieprz za grosze.NIE POLECAM NIKOMU<ZERO SZACUNKU DLA DRUGIEGO CZŁOWIEKA.
aron 2016-03-04 20:17:53
Nie polecam nikomu pracować w firmie TATULO chociaż każdy kto nawet podejmie tam pracę to długo nie popracuje.Najgorsza firma w Mińsku,nie polecam zamawiać tam jedzenia pracowałem to wiem jak oni to serwują.
ktoś54 2016-10-23 20:48:19
Pracowałam w tej firmie całkiem niedawno. Coś okropnego, najgorsze kierownictwo z jakim przyszło mi pracować kierowniczka jakby mogła wlazłaby na kierownika , on biedny ucieka od niej jak może.
Wszyscy to widzą i ubaw mają po pachy . Sam kierownik jest całkiem fajny (jak nie ma kierowniczki),-
szkoda . Oboje mogliby bardziej interesować się pracownikami i ich pracą bo widzą tylko to co chcą.
Nie mają w ogóle pojęcia o pracy dziewczyn na obieraku , czego ile potrzeba ile się z tym schodzi i ile
osób do tego potrzeba. Są bardzo wyrachowani- zwłaszcza ona. Sama chciałaby wyjść z zakładu o 16stej wychodząc nawet nie zajrzy do dziewczyn i nie zapyta ile jest jeszcze pracy , on czasami się zainteresuje (ku jej niezadowoleniu, bo jeszcze nie daj bóg będzie trzeba zostać i pomóc}. W soboty jak mają mało roboty to przychodzą we dwoje albo troje (kierownik, kierowniczka i na przykrywkę jedna dziewczyna),oczywiście wychodzą około 14stej a w listę wpisują 100zł żeby zamydlić Wąsikowi oczy że niby było dużo pracy a jak jest zapierdol to przychodzą dwie dziewczyny i siedzą aż skończą ,czasami nawet do 18stej.Wracając do kierownika to mógł by jeść śniadania w swojej szatni ,ponieważ dziewczyny, które przychodzą na drugą zmianę naprawdę nie mają ochoty przebierać się przy nim . oczywiście jak któraś zwróci uwagę to wyjdzie , ale wtedy kierowniczka która je z nim w damskiej szatni ,zła pogania wszystkie dziewczyny bo Jar.....i wystygnie jedzenie,(niech sobie je w swojej szatni nikt nie będzie mu przeszkadzał).
Zostaw swoją opinię o Tatulo Agencja Dariusz Wąsik - Mińsk Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tatulo Agencja Dariusz Wąsik