Royal Food Catering Zabawa Monika

Tarnów

Opinie o Royal Food Catering Zabawa Monika

słabo 2015-05-10 21:45:34
Mieliśmy NIESTETY ten catering na uroczystości i bardzo żałujemy, jedzenie nie było dobre do tego dania ciepłe po chwili były zimne, jedynie co to dobre były surówki.
m 2015-05-11 14:42:38
Podzielam opinie powyżej, podobna sytuacja, rosół podany po chwili był zimny, Pani obsługująca była nie zbyt miła.
Kryspin 2015-05-11 17:36:15
Ja też się podpisuję pod tym powyżej.Nie polecam tego cateringu!
P. 2015-05-14 15:04:09
żarcie najgorsze jakie może być,psu bym tego nei dał !!! dodam tylko że ta firma dostarcza jedzenie do zakładu w którym pracuję...
1
dykus17 2015-05-18 15:38:59
zamówiłem z żoną dwa obiady, były rewelacyjne !! myślę że powyższe wpisy to konkurencja pisała :P surówki, ziemniaczki zapiekane i mięsko było pyszne i świeże !!
XXX 2015-05-21 22:17:44
jedzenie tragiczne,nie jestem konkurencją,raz skorzystałem z tego cateringu i nigdy więcej!
1
SOKOŁÓW 2016-02-10 12:32:48
jedzenie z tego kateringu to wstrętne sznycle, pulpety, klopsy to pies z budom i łańcuchem zmielony, ala spaghetti to makaron posprzątany z podłogi i dodana puszka wołowiny co Niemcy nie zjedli, udziec z gołębia z rynku a nie z kurczaka, a o zupach to nie wspomnę to wo gule jeść się nie da + do tego wkładka z prawie obślizłej wędliny która pewnie skończyła przydatność
tak jakby były gotowany rosół raz w miesiącu z 1000 l i potem z tego robione zupy a menu to co 2 tydzień się powtarza wiec po kilku latach takiego jedzenia to ma się dość a na nocki dajecie puszceczke konserwy, lub ryby w oleju i udzielony chleb na 8 osób 1 bochenek
wstydziła by się pani brać takie pieniądze za takie posiłki dla pracowników którzy ciężko pracują. MOŻNA TU TYLKO DODAĆ PIES BY SIĘ TEGO NIE CHWYCIŁ LUDZIE MUSZĄ SOBIE SAMI NOSIĆ JEDZENIE Z DOMU. TAKIE POSIŁKI SERWUJE W SOKOŁÓW TARNÓW CHAMSTWO I ZDZIERSTWO WIEC DLA PRZYSZŁYCH ODBIORCÓW ODRADZAM NA PIERWSZY RZUT PODA DOSKONAŁE JEDZENIE BY ZACHWYCIĆ A POTEM TAKIE JAK WYŻEJ OPISANE
3
konsument rynkowy 2016-04-14 10:45:09
zastanów się chłopie co piszesz, w domu pewnie tak nie jadasz a oceniasz jakość, zły jesteś na zakład że musisz tam pracować i odgrywasz się na innych, to dopiero jest chamstwo, w dodatku nie wiesz ile zakład za to płaci to co wypowiadasz się: "za takie pieniądze...", jak w ogóle możesz komentować sposób produkcji tych posiłków skoro nawet nie umiesz się wyznać na ich jakości... nie obrażaj też swojego pracodawcy bo w ogóle może nie dać ci jeść... i popraw swoją pisownię bo straszne sadzisz błędy a to zmienia jeszcze bardziej twoje opinie...
royal shit 2016-04-14 16:51:47
a ty to kto ? obrońca tego pseudo cateringu ? każdy to wie że ten cały royal food jest własnością sokołowa tylko że pod inna nazawą figuruje:) wszystkie pieniądze zostają w zakładzie.ot cały myk, a btw. to że dają do jedzenia karme dla psa zamiast normalne jedzenie to wie każdy kto choć kilka razy przyszedł na stołówkę na 'mięsnych'. I nie pisz głupot że pracodawca nie musi dać, bo w chłodniach pracodawca ma OBOWIĄZEK zapewnić pracownikowi ciepły posiłek.Nie pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię o Royal Food Catering Zabawa Monika - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Royal Food Catering Zabawa Monika