Catering System Danuta Łowkiel

Wrocław

Opinie o Catering System Danuta Łowkiel

Aryjan 2012-04-05 00:49:42
Co się wciąga w nos żeby takie bzdury pisać?
lucjy 2012-07-19 17:17:41
Pani prowadząca firmę jest niezrównoważona psychicznie. Jednego dnia potrafi być miła, podczas gdy następnego urządza absurdalne afery. Przekonana o własnej racji i bardzo egocentryczna. Swoim nastawieniem do personelu zdradza skłonności do manipulacji i zawyżonego poczucia własnej wartości.
Współpraca tragiczna. Jedzenie może być.
Nie polecam!
wonderfull world 2012-07-19 22:58:06
[usunięte przez administratora] Nie polecam współpracy z jej firmą. Moi goście rozchorowali się po jedzeniu oferowanym przez nią i jej firmę.
Jej stosunek do personelu - który de facto pracuje na jej dobrobyt - zakrawa na rasizm i łamie wszelkie prawa pracownicze.
Manipulantka, prostaczka i wariatka.
Przkyre że ujmuję to w tak mocnych słowach, ale naprawdę nie sposób inaczej. Ten kraj nie potrzebuje takich ludzi.

Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edward 2012-07-19 23:16:33
Długo nosiłem się z zamiarem wystawienia opinii i dopiero po znalezieniu tego forum, uświadomiłem sobie, że nie jestem odosobniony w swojej opinii. Ta firma i jej właścicielka to nieporozumienie.

Serdecznie odradzam! Na rynku jest ogromny wybór. Nie warto płacić komuś tak nierzetelnemu i głupiemu!
cars12 2012-07-20 08:50:59
Czy tego nie pisała czasem sama właścicielka? To bardzo w jej stylu. Na stronie firmy znajdują się równie idiotyczne teksty.

Grzesiu 2013-04-11 21:50:53
O wypłatę trzeba się długo prosić i mieć sporo cierpliwości bowiem ta Pani stosuje taktykę uników i głupkowatych tłumaczeń.Jej postępowanie co jakiś czas trafia do Sądu Pracy od kolejnych oszukanych ludzi.
Agnieszka 2013-04-22 22:51:17
To dosyć zabawne co napiszę ale ta [usunięte przez administratora]nie potrafi obsługiwać kasy fiskalnej we własnym lokalu!!!Wstydziłaby się...
krycha 2014-06-28 15:58:03
Bar przy ul Grochowa jest dla handlarzy złotem i zegarkami a nie dla zwykłych klientów my musimy czekać do otwarcia a o już od przyjścia pani która otwiera oni wchodzą i zaczyna się handel.I interes kwitnie czy to handel zlotem czy wstrętnymi frytkami a nie wspomne o gyrosie odgrzewanym.
minia 2015-02-03 11:34:06
WITAM WSZYSTKIE OPINIE TU NAPISANE ZGADZAJA SIE CO DO PANI PROWADZACEJ FIRME CATERING SYSTEM ORAZ BAR PRZY GROCHOWEJ DLACZEGO NIKT NIE MOZE STANAC WKONCU ZA POSZKODOWANYMI PRACOWNIKAMI PRZEZ PANIA SZEFOWA LUDZIE KOBIETA DZIALA NA RYNKU PONAD 10LAT IIIIII ????? ILE JESZCZE BEDZIE TAK DZIALALA
m 2015-04-28 18:20:37
Właścicielka tego baru miała wypadek i w stanie krytycznym walczyła o życie. Tak było tydzień temu. Czy ktoś orientuje się, co z nią teraz? Bo jej córka będąc pod wpływem silnych środków uspokajających, nie chciała więcej udzielać informacji na temat matki. Tak czy owak, tragedia straszna.
Zostaw swoją opinię o Catering System Danuta Łowkiel - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Catering System Danuta Łowkiel