Catering 7 Heaven Kamil Krzykacz

Skierniewice

Opinie o Catering 7 Heaven Kamil Krzykacz

pracownik 2013-08-19 16:12:16
Brak szacunku dla pracownika, problemy w wypłacaniem wynagordzenia.Upominasz się - słyszysz "czekam na przelew". Wszystko na ostatnią chwilę. Omijać szerokim łukiem, no chyba, że ktoś lubi pracować za darmo.
10
Agis 2014-05-23 13:27:11
Straszna firma maja ludzi za nic a szef.... Bez komentarza
1
mała 2015-01-08 12:26:41
ja również pracowałam w tym cateringu widziałam szefa w akcji kawał chama i drania zero szacunku dla pracowników traktuje ich jak niewolników syf bród i wogóle
młody 2015-06-08 22:15:53
złodziej jakich mało dorabia się na innych osobach wstyd dla całej rodziny i znajomych.
1
GOSĆ 2015-10-08 10:38:59
26maja miałam wnuczka komunie gdzie przyjecie było zorganizowane przez ten catering 7heaven.Catering spisał się na szóstkę z plusem jedzenie znakomite bardzo miły barman nas obsługiwał bardzo uczciwa i na wysokim poziomie firma.Własciciel pan KAMIL bardzo miły i umie doradzic w dobraniu meni za które bardzo dziękuje .Goscie byli zachwyceni ze wszystkiego i wielki ubaw mielismy z małego kucyka zasponsorowanego przez własciciela cateringu na którym jezdziły maluchy.Bardzo duży ukłon i podziekowanie dla pani Kasi która pięknie udekorowała nam sale.Do zobaczenia
1
Zosia 2015-10-10 10:31:42
pracowałam w tej firmie moja opinia jest bezstronna , nie wiem czemu tyle negatywnych opinii , według mnie porządna firma godna polecenia dla tych ludzi co chcą pracować - ci pracują ,ci co chcą się obijać -narzekają . Atmosfera w pracy normalna, pensja na czas , premie za dobrą pracę szef tez płaci , dostrzega ludzi którzy na to zasługują .POLECAM !
1
gość 2015-10-11 10:13:22
witam, też tam prasowałam , praca jak każda inna , dorabiałam sezonowo , szef wypłacalny .
1
NIE ZOSIA 2016-01-28 13:39:05
zastanawiam sie kto to pisał -jakie premie ,gdzie one były a ponadto zadna "zosia" NIE PRACOWAŁA w tym okresie w tej firmie fakt szef wypłacalny ale warunki pracy -porazka brak poszanowania 2 osob
1
Robert 2016-04-30 00:23:06
Pod względem pracy owszem jest cieżko, ale jeżeli
Ktoś chce pracować to w tej firmie naprawdę można niezłe zarobić
A Ci którzy nie chcą nic w życiu osiągnąć ciagle bedą narzekać !

1
Michał 2016-09-25 22:52:00
Ciężka praca ale firma wypłacalna i co najważniejsze jak chcesz pracować to będziesz
Zostaw swoją opinię o Catering 7 Heaven Kamil Krzykacz - Skierniewice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Catering 7 Heaven Kamil Krzykacz