Gastro Team

Warszawa

Opinie o Gastro Team

OSZUKANY 2013-09-06 15:52:27
jest to [usunięte przez moderatora]. tylko obietnice złote góry nic więcej. Po prostu taki cwaniaczek. Naciągacz nigdy nie zobaczyłem pieniędzy które zarobiłem ciężko pracując. Kobietom zawsze zadawał pytanie "co jesteś wstanie zrobić za większe wynagrodzenie?"
UWAGA KOBIETY, UWAZAJCIE, A NAJGORSZY JEST TEN MENAGER

1
Elunia Kuchnia 2014-01-03 12:26:20
Witam
Ja pracuję tam już ponad 2 lata i mocno nie narzekam , są różne sytuacje i zarobki mogłyby być większe ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma . Pensja jest zawsze na czas , praca w normowanych godzinach . Wydaje mi się że kolega powyżej chyba nie w tym Gastro Team pracował :) albo jest z konkurencji .
Pracowałam w różnych firmach cateringowych i jak na razie w Gastro jestem najdłużej , atmosfera całkiem pozytywna.
1
izabell 2015-06-15 17:07:51
Masakra jakich mało, w szkołach Dzieci są karmione zlewkami i to dosłownie!!! kotlecik nie zjedzony przez dziecko ze zmywaka wędruje spowrotem na wydawke tak samo gularze mięsne jak i nawet ziemniaki bo Pani W za mało ugotowała i tak się ratuje tak było za moich czasów jak pracowałam w szkole na ul Niecałej.... Porażka !!! Rodzice przyjrzyjcie się bliżej tym Paniom Pani W. Pani M. pani Z. Pozdrawiam.
gość 2015-07-23 08:09:01
to zależy czy w cateringu czy szkole, szkołę odradzam no chyba, że komuś odpowiada 10 zł na godz ciężkiej harówki, kilka świadectw pracy w ciągu roku (1/2, 1/8 etatu a najlepiej na czarno- w zalężności od humoru p. W ). Większość pracowników zatrudniają na czarno to i nie przykładają się do pracy odpowiednio nie przychodzą wcale lub po balandze dzwonią że są chorzy a osoby które zostają muszą zasuwać za nie -bo szefostwo nie dba o pracowników. Tragedia przez duże T, mimo bezrobocia można znaleźć prace na normalnych warunkach. zanim pójdziesz na rozmowę na ul.Strumykową to przeczytaj wszystkie komentarze w internecie lub porozmawiaj z osobami które pracowały tam.
1
santiago 2016-01-22 09:57:06
bardzo ciekawa opinia tyle że nie do tego Gastro Team co trzeba bo w tym jest Pani Manager :)
santiago 2016-01-22 10:01:45
A to bardzo ciekawe , bo ja właśnie pracuje tam już 3 lata i jestem bardzo zadowolony a w wielu juz stołówkach i firmach byłem. Mam umowę i całkiem dobre pieniądze. I wyrozumiałość szefostwa co do pewnych osób które faktycznie nie przychodziły do pracy to raczej zaleta a nie wada bo wielu osobom szansa byłą dana o kilka razy za dużo ;/
Marzeka Kalas 2016-02-11 11:52:44
Pracuję od 9 miesięcy i jest spoko, może pieniądze nie są oszałamiające ale praca też nie jest ciężka, warunki w stołówce bardzo dobre, wypłata jest na czas, umowa normalna , Ogólnie polecam i choć nie mam sama dużego doświadczenia na kuchni to tu się dużo nauczyłam.
I dodatkowy Plus to dobra atmosfera, fajne babki na kuchni, kierownictwo które nas odwiedza bardzo sympatyczne.
koleżankazpracy 2016-02-11 11:55:36
To pozdrawiam panią , bo jak się kradnie w pracy to trzeba się jakoś odgryżć , Trzy próby pobłażania na kradzież to i tak o dwie za dużo. Pozdrawiam. Pani W.
Ola 2016-08-01 13:10:51
A to chyba z kosmosu opinia bo ja pracowałam już z wieloma Managerami , ale w Gastro Team jedyny normalny człowiek jakiego miałam okazję w gastronomii poznać.
Zostaw swoją opinię o Gastro Team - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gastro Team