Vademecum Policealna Szkoła

Wrocław

Opinie o Vademecum Policealna Szkoła

Klaudyny 26 2015-05-19 09:35:14
Spokl
2
A 2016-08-24 15:47:05
Szkoła nie płaci nauczycielom wynagrodzenia.
2
Uczeń 009 2016-09-01 21:59:43
Obiecują uczniom bony za każdy ukończony semestr a potem ciągle mówią że nie ma bonów!
1
Ł 2016-09-09 11:59:12
Szkoła nie płaci nauczycielom, nie ma planów.
Wszystko się ciągle zmienia.
Kompletna niekompetencja.
Szkoda czasu.
Z wszystkich grup zostają 2 osoby i nie ma możliwości kontynuować semestrów.
Beznadzieja.
J 2016-09-09 12:00:10
Beznadziejna szkoła.
Była nauczycielka AP Edukacji 2016-09-13 04:08:35
AP Edukacja też nie wypłaca wynagrodzeń wykładowcom i to od wielu miesięcy a nawet od 2014. Gdyby ktoś z Vademecum szukał pracy w AP Edukacji to przyjmą z otwartymi ramionami bo nauczyciele W AP masowo rezygnują i składają pozwy do sądu więc OSTRZEGAM nie podejmujcie pracy w AP Edukacji. Nie dostaniecie wypłaty. Proponuję też przejrzeć na gowork opinie innych nauczycieli na temat AP Edukacji.
honka 2016-10-05 21:04:03
Nie płacą nauczycielom. Oszuści. Ostrzegam
A 2016-10-11 14:54:23
Oszuści. Stracili płynność finansową.
Zamiast wyjść z twarzą nadal rekrutują.

Iwonka 2017-01-02 11:01:25
Za cały poprzedni semestr wypłacili wynagrodzenie tylko raz na początku semestru.
Od kwietnia do dna dzisiejszego nie zapłacili ani złotówki.
Nauczanie to fikcja.
honka 2017-01-10 12:56:25
Witaj Iwonka, czy mogłybyśmy nawiązać kontakt mailowy? Ja pracowałam tam w poprzednim roku, tak jak Piszesz, przestali płacić w kwietniu. mój email to czesc33@o2.pl. Pozdrawiam
A 2017-03-07 10:15:14
Ja też jestem zainteresowana jakąś zbiorową skargą, pozwem. Mnie też wypłacili wynagrodzenie tylko za jeden miesiąc.
Abc 2017-03-07 10:17:56
Uczyłam tam w tamtym roku. Wynagrodzenie z opóźnieniem dostałam również za jeden miesiąc. Nie otrzymałam nawet PIT 11 za rok 2016. Czy ktoś ma kontakt z byłym właścicielem? Chciałabym rozliczyć PIT roczny a z powodu ich braku odpowiedzialności nie mogę.
Od grudnia zmienił się właściciel, aktualny twierdzi, że z poprzednim nie ma kontaktu.

azaz 2017-03-29 09:24:21
Nie wypłacają wynagrodzenia okradają ludzi z premedytacją
Zostaw swoją opinię o Vademecum Policealna Szkoła - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vademecum Policealna Szkoła