Prokop Tomasz Podnośniki

Jelenia Góra

Opinie o Prokop Tomasz Podnośniki

x 2015-08-27 23:03:02
Zadzwoń to się dowiesz.A słyszałeś dobre słowo o innych firmach z tej samej branży
?
1
mariusz 2015-10-02 21:20:30
18 zł na godzinę na podnośniku, umowa zlecenie , pracujesz i zarabiasz jak jest praca. Upomnij się o nadgodziny (nie ma takiego słowa a masz być dostępny 24h/7dni) i Tomuś konczy z toba współpracę. Praca to jest to co masz podpisane na raporcie , dojazd i powrót z pracy podnosnikiem to jest rekreacja ( zwiedzanie okolicy). Dla frajerów i rencistów ok. Ale ogólnie z daleka od tej firmy. Mariusz
6
jelenia góra 2015-10-14 23:01:48
CO ZA STRONA.KONKURENCJA SIĘ SMARUJE OD RAZU WIDAĆ.
WSZĘDZIE DOBRZE GDZIE NAS NIEMA.
WSPÓŁPRACUJE Z TĄ FIRMĄ BEZPROBLEMOWO,I NIE SŁYSZAŁEM ŻEBY KTÓRYŚ Z OPERATORÓW NARZEKAŁ,WRĘCZ PRZECIWNIE.BOLI INNYCH ŻE NAJMŁODSZY Z CAŁEGO TOWARZYSTWA JELENIOGÓRSKIEGO I PRZESKOCZYŁ SPRZĘTOWO WSZYSTKICH.WIĘC NAJPROŚCIEJ OPIEPRZYĆ DUPĘ NA FORUM A W DZIEŃ MU NA ULICY CZĘŚĆ MACHAĆ.POLSKA MENTALNOŚĆ.
1
krzysiek 2016-01-14 22:07:11
Ludzie o czym wy piszecie. Przeciez ten gościu zwinal majdan kilka lat temu i przepisał wszystko na kobietę. Przekrecil chyba za dużo osób i musial ukryć pieniążki. To chyba wystarczajaca o nim świadczy. Firma dalej funkcjonuje pod ta sama nazwa ale kto inny jest w papierach a Tomuś dalej może naiwnych wkręcać jaka to firma jest ach i och. Tu nie potrzeba konkurencji do opisywania faktów , wystarczyło troche bliżej niego pomieszkać i go poznać. Ewelina jest tylko na papierze firma dalej rządzi ta sama osoba co 10 lat temu.
4
Podnosnik 2016-01-15 16:20:41
Bardzo dobrze taki kraj trzeba sobie radzić.A jak ktoś nie potrafi jak słynny Tomuś to jego problem.Znam go osobiście i nie miałem nigdy z nim problemu.Najprościej siedzieć przed kompem pisać bzdury i klepać biedę.Kogoś boli tu że ma głowę na karku i radzi sobie najlepiej z Jeleniogórskiego towarzystwa.Do roboty a nie smarujecie dupy komu popadnie.
2
Artur Jelenia góra 2016-01-15 16:47:06
Pewnie połowę komentarzy rodzinka Sulewskich wystawia bo ich boli że na ich podwórku konkurencja wyrosła i skończyło się golenie firm bo już mają do kogo innego zadzwonić.Przynajmniej Prokop ma operatorów z doświadczeniem a nie pseudo operatorów przerobionych ze sprzedawczyka na ryneczku.Wszystkie firmy dźwigowe z Jeleniej góry o kant dupy.Sulewski nie płaci zusu za pracownika i się poszedł do drexa na widlaka pracować,Prokop robi przekręty,z Podgórzyna idiota wiaderka pod dźwigiem bo takie wycieki oleju,a o Gale wole się nie wypowiadać.Jak mam wynająć dźwig w jeleniej górze to rzygać mi się chce lecz często potrzebuje i nie Mam wyjście.Współpracowałem z wszystkimi firmami i szczerze powiem Prokop wypada chyba najlepiej.Przynajmniej sprzęt ma nowy i operatorów doświadczonych z wieloletnim stażem.Tylko cena wynajmu już mi się nie podoba i bardzo ciężko z Nim cokolwiek wynegocjować.
1
GÓRAL 2016-01-15 17:08:53
Cześć.A co Ty myślałeś że za darmo będą usługi świadczyć.Dźwigi nie sa tanie i musi to na siebie zarobić.Jak ci za drogo to ręcznie podnoś .Ten Tomuś to niezły czubalnia.Kiedyś na budowie siedzę w koparce a obok robi dźwig od Prokopa.Operatorowi coś nie pasowało bo kierownik kazał mu maszynę przeciążać.Zadzwonił po Tomusia.Przejechał BMW porozmawiał z kierownikiem i nagle ja patrze a kierownik leży a ten go okłada.Tak go natłukł że do szpitala go zawieźli.Po paru dniach kierownik wrócił na budowę w ciemnych okularach i oznajmił wszystkim że Tomuś miał racje ale kierownik nie sądził że tak nerwowo zareaguje.Niezły pojeb.Ale na budowie cieśle byli zadowoleni z dźwigowego.
2
Tom 2016-04-19 08:07:52
Wypowiem się na temat firmy, nie na temat pracodawcy.
Perfidny oszust! Bierze wymaganą zaliczkę, nie realizuje zlecenia (nie dostarcza podnośników) i później pół roku nie doprosisz się o zwrot zaliczki. Nie mówię tu o stówce a o tysiącach. Chamstwo jakich mało. Do ostatniej minuty obiecuje, że skieruje podnośniki, później nie odbiera telefonu a Ty się tłumacz inwestorom.
Nieprofesjonalny, bezczelny oszust.
12
max 2016-05-09 21:38:30
Tom. Nie jesteś ani pierwszy ani ostatni wystawiony przez tą rodzinkę. Oni tak samo kroją swoich zleceniodawców , zleceniobiorców jak i niedoszłych pracowników.Przecież na tej stronie jedyne pozytywne opinie wystawiają sobie sami. Popatrz na wcześniejsze trzy komentarze ( ogólnie pozytywne ),po jednym negatywnym wpisie nagle po pół roku trzy wpisy wychwalające w ciągu godziny.
Ps. Tomuś ja nie zapomniałem o tym że jesteś winien mi siano i za jakiś czas ludzie się dowiedzą jak ich kręcisz.
9
RS 2016-05-10 08:04:25
Witam.Wiele razy korzystałem z usług firmy Podnośniki Prokop i nie mam zastrzeżeń.Zawsze na czas i nigdy nie było problemu.Ile ustaliliśmy tyle było fakturowane.Kilka firm współpracujących z nami również chwaliło Prokopa.
1
do max 2016-05-10 08:16:18
Do MAX.Tak czytam te opinie i to jest żałosne.Bzdury piszecie bo szlak was trafia że 30 lat gościu i tak namieszał starym wyjadaczom co myśleli że są jadyni na rynku i tak zostanie na zawsze.Boli Was że sprzętu ma od cholery dobrą robote robi.Zastanawiajcie się co piszecie bo technicznie nie wykonalne jest jak czytam w waszych komentarzach że kroi niedoszłych pracowników.Jak można skroić niedoszłego pracownika jak nie był ani dnia w pracy.Jest to nie wykonalne.Poza tym proponował bym konkurencji Prokopa nie pisać bezradnie komentarzy tylko do roboty bo w ten sposób nigdy takiego sukcesu jak Prokop nie osiągniecie.
1
BUD MAX 2016-05-11 21:05:34
Witam.Moge polecić z czystym sumieniem.Zawsze na czas wedle ustaleń.Karol
Jacek 2016-05-29 20:59:53
Witam . Może nie jest to miejsce do oceniania przez zleceniodawców firm tylko pracowników lecz nie ma innego sposobu przekazania swojej opini jako zleceniodawca więc wypowiem się tutaj i wydaję mi się, że patrząc na opinie powyżej nie będę jedyny ani tym bardziej pierwszy. Ja próbowałem poznać tą firmę jako "niedoszły" zleceniodawca lecz mi się nie udało. Ale do rzeczy , w kwietniu potrzebowałem na budowie w Świeradowie Zdroju dźwigu który podniesie mi konstrukcję więźby dachowej o wadze 8 ton na wysokość 25 metrów. Przez telefon było wszystko ok., gorzej w realizacji. Streszczając , przez około trzy dni dźwig "jechał i na budowę nie dojechał". Ale są inne firmy i dźwig z Lubania w końcu dotarł do nas. Nie oceniam , pozostawiam do przemyśleń czy warto skorzystać i czy warto czekać?
6
Osada 2016-06-04 21:33:31
Dobry wieczór.Jako zleceniodawca zawsze gdy zamówię na godz 9 00 dźwig jest o godz 8 50.Kilka krotnie był potrzebny na budowie i nigdy nie było problemu.Jesteśmy zadowoleni.Widać i Lubań się próbuje promować.Szukałem w Lubaniu dźwigu początkiem roku i nie ma tam nic dużego.Więc pewnie przyjechał dźwigiem 20 tonowym o wysięgu 20 metrów i podniósł ładunek na 25 metrów.Ciekawe.
1
cat 2016-06-19 15:09:48
Cześć wszystkim.Polecam nie ma z Prokopem problemu jest elastyczny,punktualny i jak by tak żle wykonywał swoją robotę to by się nie rozwinął do największej firmy w okolicy wynajmującej sprzęt budowlany.Zadzwoncie i sami się przekonacie.SZCZERZE POLECAM.Radek
2
Ryszard 2016-10-19 10:39:48
Prokop gra nie czysto i to boli a nie że się rozwija. To on zepsuł rynek dźwigów i podnośników w jeleniej, gdy widzi że konkurencja robi to idzie do kierownika budowy i pyta kto za ile robi, opuszcza cenę i wygryza inne firmy z budowy. Masz swoją robotę to jej pilnuj ciulu a nie wpieprzasz się innym.
Branie zaliczek i nie podstawianie sprzętu to też standard, klienci później dzwonią rozżaleni. ale to dobrze że tak robi. A rodzinę Sulewskich to powinien po nogach całować bo dzięki nim dziesięć lat temu kupił swój pierwszy podnośnik :) gdyby nie oni to dalej by jajka woził :D
5
SEBASTIAN 2016-10-20 22:45:17
Czasy zaliczek przed robotą minęły 10 lat temu.Wystarczy zadzwonić do firm z jeleniej i się przekonać kto ile bierze.A przyznam szczerze że prokop nie jest najtańszy.Komentarz powyżej 100% konkurencja.Sam się sprzedał w wypowiedzi ze dzwonią klienci rozżaleni.Jak Sulewski sam się chwali.Tak pewnie było kupił Prokopowi podnośnik dał mu go i poprosił żeby robił.Zastanowić się co piszecie.
2
Rysiek 2016-10-21 10:29:50
Sulewski dał mu pomysł na biznes, przecież logiczne że nie kasę . Zawsze gdy był do dźwigu potrzebny podnośnik to miał robotę. A tomasz podziękował robiąc wyjebke na kasę. Cały on. Dwie firmy swoje już położył. Dlatego wszystko jest na Eweline. Zobaczymy jak długo.
3
do ryska 2016-10-22 14:36:16
A co Sulewscy mu dali pieniadze na dzwig ze dzieki nim kupił? O matko co ty za brednie piszesz
bezstronny 2016-10-22 14:40:58
Wez pomysl Rysiek co ty piszesz....Sulewski dał mu pomysł na biznes ,co kazał mu dzwigi kupic i sam sobie zrobił konkurencje???? bez sensu
Rysiek 2016-10-22 17:38:31
Chodzi o podnośnik Mądrale. Dźwig kupił parę lat później
5
POŻAR 2016-10-23 09:22:25
ALE BOLI LUDZI ZE JEST PRZYTOMNY.ON WIE CO ROBI A POŁOŻENIE FIRMY DLA JEDNYCH JEST WIELKĄ TRAGEDIĄ A DLA DRUGICH WIELKIM ZAROBKIEM.BYSTRZEJSI WIEDZĄ O CO CHODZI A PROKOP Z PEWNOŚCIĄ DO TYCH PIERWSZYCH NIE NALEŻY.DAJCIE LUDZIE SPOKÓJ PIEPRZYĆ GŁUPOTY W MIEJSCACH DO TYCH CELÓW NIE PRZEZNACZONYCH.Jak sobie Prokop to poczyta to was tak pocałuje że będziecie musieli branże zmienić.Tatuś zapierdalał całe życie dał synkom a Prokop zamknie,i się skończy pierdolenie za plecami.Właśnie wysłałem mu linka.
2
strażak Sam 2016-10-23 23:24:25
ślij tomuś linka ślij pajacu
7
Reklamy 2016-11-10 12:57:59
Polecam .Każdej firmie życzę takiego kontrahenta jak Prokop
2
collect 2016-11-15 17:20:44
Napisze o tej firmie jako zleceniodawca : Właściciel jednym słowem robi sobie jaja z ludzi , kłamie i oszukuje , nie wywiązuje się ze zlecen, dźwig zamówiony dzień wcześniej nie dojechał chociaż właściciel cały czas twierdził że wyjechał " Już do was jedzie jest koło Castoramy" . Chyba pojechał na Warszawe bo do końca dnia nie dojechał. Telefonu nie odebrał do tej pory. Kłamie , udaje że nagle ma awarie sprzętu i tym podobne bajki . Jeżeli chcecie uniknąć problemów i rozczarowan z daleka omijajcie ta firme.
1
Zostaw swoją opinię o Prokop Tomasz Podnośniki - Jelenia Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prokop Tomasz Podnośniki