Scriba Wydawnictwo

Racibórz

Opinie o Scriba Wydawnictwo

Lol 2013-01-29 17:55:27
Zdecydowanie najgorszy pracodawca w Raciborzu. Totalna katastrofa. Ostrzegam wszystkich!
5
Klient 2013-12-09 09:39:29
Najgorsza firma z jaką mieliśmy możliwość współpracować!!!
Właściciel to jakieś totalne dno!!!!!!!!
Zero normalnego kontaktu i wyzwiska przez telefon!!!!!
5
Klient 2014-08-29 21:02:43
A my jesteśmy zadowoleni. NIe mamy sie lubić tylko zarabiac pieniadze. Wykonali nam świetne kalendarze. NApewno wracamy znowu.
4
eol 2014-11-03 08:36:18
kontakt tragiczny ,właściciel totalnie "niemiły" opryskliwy ,antyspołeczny i ciężko z nim się porozumieć
4
EWA G. 2014-11-11 21:20:02
W zeszłym tygodniu SCRIBA uratowała zamówienie, które spieprzył mi inny producent. Jestem bardzo, bardzo wdzięczna!!!!! Polecam!! Znają się na rzeczy.
1
scriba 2014-11-11 21:23:34
Eol nie płaci faktur i dlatego jest tak obsługiwany.
klient 2014-11-15 20:23:51
Zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami o tej firmie. Pierwszy raz z nimi współpracowałam i ostatni. W życiu nie miałam tak nieprzyjemnych sytuacji i rozmów zupełnie z niczego i bez powodu. Właściciel niemiły, trudno się z nim porozumieć i cokolwiek ustalić, każda rozmowa kończyła się nieprzyjemnie, z wszystkiego potrafił zrobić problem. Jak dla mnie to człowiek, który dla własnego dobra nie powinien mieć żadnego kontaktu z klientem, tymczasem każdy telefon jaki tylko podany jest na stronie odbiera właśnie on. Obraża klienta, odzywa się w niecywilizowany sposób, tonem gburowatym i jeszcze każe się przepraszać. Pierwszy raz spotykam się z czymś takim, a pracuję w tej branży kilkanaście lat. Zamówiłam u nich kalendarze i zapłaciłam przed otrzymaniem towaru, więc nie jestem na pewno kimś kto się skarży, a nie płaci. Kalendarze niestety nie podobały mi się, a próba wyjaśnienia, dlaczego są źle wykończone skończyła się obrażaniem mnie i moich pracowników. Odradzam każdemu !!! Naprawdę są inni rzetelni i zarazem uprzejmi producenci. Szkoda nerwów.
5
Ona 2014-11-23 10:30:26
Nie rozumiem negatywnych opini. Ja wczoraj osobiście odebrałam kk i jestem bardzo zadowolona. Jakość, czas, wykonanie super. Juz
Klient1 2014-12-05 10:52:39
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie związane z "obsługą Klienta". Odradzam, zero podejścia i traktowania Klienta z szacunkiem. Totalna masakra.
2
aaa 2014-12-12 14:24:45
Przed chwilą tam dzwoniłem i usłyszałem - mamy kuriera, nie będę rozmawiał - i trzaśnięcie słuchawką!
2
Wkur...Klient 2014-12-14 14:08:33
Całkowicie się zgadzam z negatywnymi komentarzami właściciel to taki cham i prostak z jakim dawno się nie spotkałem. Obraza przez telefon wyzywa, nie dotrzymuje żadnego terminu i jeszcze mówi że powinienem się cieszyć że w ogóle zrobi to zlecenie. Gdyby nie było po terminie to kazał bym te kalendarze sobie wsadzić. Na prawdę odradzam tej firmy po tym jak mnie potraktował powinienem jechać do tego Raciborza i przyp.... mu w ryj przy wszystkich pracownikach.
5
fgrg 2014-12-15 09:51:56
Niestety mogę potwierdzić negatywne opinie o tej firmie. Tzn. produkt został wykonany w dobrej jakości ale komunikacja przypomina tę z poprzedniej epoki. Właściciel skrajnie nie kulturalny, opryskliwy i wulgarny wobec klienta. Każdemu zdarzają się poślizgi w realizacji zamówienia ale wypada wtedy zadzwonić czy napisać, przeprosić i ustalić nowy termin. W przypadku tej firmy wygląda to tak że właściciel na moje zdziwienie że kalendarze nie zostały wysłane pomimo ustalonego terminu cyt. " niech mnie Pan nie wkurwia niech się Pan cieszy że w ogóle je zrobiłem". Całkowicie nie polecam.
6
klient 2015-05-07 16:11:21
W naszej opinii najlepszy producent. Jest maj a oni już pracują!
1
KLIENT 2015-10-27 08:30:57
Potwierdzam negatywne opinie o właścicielu. Jest chamski, nieuprzejmy - nawet dla klientów.
1
Gość 2015-10-27 08:35:53
Kalendarze są OK, ale właściciel firmy to gbur i cham. Na ponaglenia w sprawie wyceny reaguje agresywnie. Uważam, że powinien zrobić sobie badania na niedoczynność tarczycy - serio.
2
marzena 2015-11-19 19:39:50
Absolutne dno. Właściciel bezczelny, arogancki niekulturlany, wyzywa i obraża klientów. Nie polecam. Omijać szerokim łukiem. Firma z czasów PRL. Nigdy więcej za żadną cene kontaktu w nimi.
4
onaklien 2016-01-19 15:56:49
totalna masakra!!ludzie ...z tym człowiekiem nie da sie rozmawiac! obraza i wyzywa innych...odradzam wszystkim wspołprace z Tym Panem i jego firmą!!!! nie zamówie wiecej nic tam!!!
3
Gość 2016-03-07 21:49:37
Nie polecamy!
1
kekoko 2016-05-10 13:48:21
nie polecam,kalendarze sie szybko niszczą,wypadl mi cały blok....
1
były_klient 2016-06-10 12:16:17
Stasiu właścicielu Scriba dobra rada - pij więcej melisy - bo jeb... na zawał od tej spiny i chamskiego traktowania klienta - niszczysz firmę na własne życzenie.
4
agencja 2016-07-29 12:26:40
Cóż powiedzieć. W zakresie kontaktów interpersonalnych mogłyby być lepiej - ale każdy ma własne metody, natomiast nie to jest dla mnie najważniejsze. Jak do tej pory kilka różnych zamówień od mini po maxi. I jak do tej pory: terminowo bdb, jakościowo bdb ( nawet przy trudniejszych zleceniach), cenowo ok - żaden z moich klientów nie zgłaszał negatywnych uwag, a raczej pochwały. Współpraca wg stosowanych przez wydawnictwo zasad nie przyniosła mi żadnych negatywów.
1
agencja 2016-07-29 19:35:53
Czy mówimy o tej samej firmie? Właścicielem jest Rysio ( Ryszard), a przynajmniej z nim najczęściej rozmawiam. I oprócz specyficznej formy wymiany informacji, do produkcji nie mam zastrzeżeń.
kokoloko 2016-08-31 23:23:08
co za wyzyskiwacze, ten ala szef podobno katolik a po kryjomu to wiadomo co tam wyprawia
1
Zostaw swoją opinię o Scriba Wydawnictwo - Racibórz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Scriba Wydawnictwo