Replika Wydawnictwo Aleksander Szabliński

Poznań

Opinie o Replika Wydawnictwo Aleksander Szabliński

litera 2012-02-02 13:43:41
Poza tym, że atmosfera jest przyjazna, to niestety długo oczekuje się na wypłatę (mówię o pracy na zlecenie, umowę o dzieło lub... umowę ustną). Ale zabawy dużo, czasu na wykonanie zadania - wystarczająco, więc polecam, jeśli ktoś umie zadbać o swoje interesy i nie liczy na to, że spadając z wysokości zapłaty złamie nogę. Gwarantuję, najwyżej skręci kostkę.
4
Anatema 2013-02-05 10:57:45
Mili są na początku. Niestety in dalej, tym gorzej. Płacą z wielkimi oporani. Nie polecam.
1
majkel 2016-03-23 22:39:26
Potwierdzam mistrzowie grania na zwłokę, a jeden ze sprzedawców ich książek powiedział, że tak kombinują, że coś jest na rzeczy.
weda 2016-12-13 12:13:34
Podzielam wasze opinie!bja tez walczę o honorarium z tłumaczenia! danuta
K. 2017-01-12 09:53:28
Bardzo fajna atmosfera, zarobki w miarę wysokie. Prezes wydawnictwa przemiła osoba, dbający o swoich pracowników. Polecam!
1
S. 2017-01-12 09:59:28
Pracuję w Replice blisko 6 lat i jestem bardzo zadowolony. Nigdy nie miałem szefa, który by tak o mnie dbał. Atmosfera w pracy - najważniejsza sprawa, aby pracownik mógł mieć 100% wydajności w jakiejkolwiek firmie - wyśmienita. Tylko polecać.
1
Alek 2017-05-25 14:49:36
Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że dwie poprzednie opinie, pisane jedna po drugiej, redakcja czy kierownictwo wystawili samym sobie? Przestrzegam przed współpracą z Repliką - wszystko jest w porządku, dopóki nie przychodzi do zapłaty. Dam znać, kiedy/jeśli uda mi się wyegzekwować swoją wypłatę i ile to trwało, może komuś pomogę nie wpakować się w finansowe błoto.
1
Anna 2017-06-28 20:23:10
Jak postępy w egzekucji wynagrodzenia? Sama mam ten sam problem. Dopiero zaczęłam walkę o należne pieniądze.
Zostaw swoją opinię o Replika Wydawnictwo Aleksander Szabliński - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Replika Wydawnictwo Aleksander Szabliński