AL-Land Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe

Wrocław

Opinie o AL-Land Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe

siech 2014-04-11 11:08:39
Tak strasznie mógł bys powiedziec cos wiecej?
4
siech 2014-04-11 11:10:43
Powiedz cos wiecej
puchatek 2014-11-17 18:12:58
Cekawe wszystkie opinie zniknely oprocz tajemniczego siech...
7
kumpel 2015-09-16 21:38:25
prezes jest ok ale reszta to cwele i donosiciele największy z nich to pan TOMASZ wielki majster były zomowiec nie polecam
3
kumpel 2 2016-01-03 20:13:56
prezes jest ok? no to nie poznałes sie na nim. reszta to cwele? może nie wszyscy... w firmie panuje atmosfera pozorna i "prawdziwa". pozornie wszyscy sa ok ale naprawde panuje fałsz!!!, zawisc, zazdrosc, beznadziejne relacje. pan TOMASZ? tak, kabbluje ile wlezie na kazdego bez wyjątku i nie tylko on. nie polecam firmy. bez mozliwosci rozwoju.pokazesz ze chcesz i umiesz - falszerze cie beda niszczyc.czlowiek tam niewiele znaczy...bo gora pozoranci. boli siech{nic}? nie draznij ludzi durnymi pytaniami
1
kumpel 3 2016-01-15 07:24:32
kumpel 2 - msza rację! nawet włascicielka postanoila odbic z tego grona, choć sama ma swoje za uszami...
1
kumpel 2 2016-01-22 15:23:32
w opiniach na temat ludzi mozna napisac duzo ale to nie ma sensu chociaz firma to ludzie. wlascicielka - to juz nie za moich czasow w tej firmie ale przynajmiej miala troche kultury - tak mowili pracownicy.tak naprawde to ciagle jest zwiazana z firma ale stoi z boku i nie reaguje. nie ma pojecia tez chyba o tym ze kiedy rekrutuja do firmy pracownika to taka niby dyrektor zaczyna od zdjecia! zrobcie sobie wiec ladne zdjecie do cv bo to dla niej pierwsze najwazniejsze. jak juz zostalo napisane - czlowiek tam nieiwele znaczy...a ta niby dyrektor ...uuu to dopiero chodzaca usmiechajaca sie żmija. niestey ludzie to firma - tak was widza tak was opisuja a to wizerunek firmy. i jest jeszcze bardziej zle niz sie siech che dowiedziec bo to ktos z firmy na bank.usunwa niemile wpisy a zostawia swoje pytania i mysli ze jest cwanya reszta nie ma rozumu - typowe dla ...ech szkoda gadac
1
P 2016-09-16 21:00:45
Pracowalem w Allandzie znam chlopakow sa ok mimo nie doceniani przez szefostwo . Jakby nie Goral to by juz dawno bylo pozamiatane na tym magazynie chlop spokpjny ale lepiej go nie wkuzac reszta tez spoko
4
Zostaw swoją opinię o AL-Land Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AL-Land Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe