Mamacube Kamila Hendrysiak

Łowicz

Opinie o Mamacube Kamila Hendrysiak

Hohoho 2011-07-05 06:07:08
hej, czego można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej ?
marek 2016-02-03 12:13:44
serio? u mnie i terminu i płatności się trzymali.
1
kiki 2016-02-04 12:07:47
Pracowalam u nich kilka miesiecy i nigdy nie bylo problemu z wyplatami, za to atmosfera w biurze bardzo luzna :) Nie ma duzej rotacji pracownikow, ja odeszlam ze wzgledu na przeprowadzke
3
Mobi 2016-02-04 13:53:25
Czy mogę poprosić o kontakt ? Chciałem uzyskać więcej informacji w tym temacie.
2
on 2016-02-12 10:40:45
Z tego co widzę komentarze na tej stronie są kasowane. Co się stało z komentarzami od 2011 do 2015? Dziwne! Trzymajcie się z daleka!!!! Chyba, że lubicie pracować charytatywnie. Atmosfera w biurze bardzo luźna? To super! Szkoda, że nie wszystkim płacą należne wynagrodzenie!
Jeszcze raz OSTRZEGAM!
Zdziwiony 2016-03-14 15:37:58
Kasują niepochlebne opinie i kupują pozytywne? "Brawo"!
Tylko na to Was stać?
Pracowałem dla nich i zgadzam się z przedmówcą - NACIĄGACZE, którzy zrobią wszystko, żeby nie wypłacić należnego wynagrodzenia
pan P. 2016-03-16 14:16:51
Śmiech na sali ta pseudofirma wisi mi pieniądze pan J. ma taki styl życia naciągnąć a potem nie odbierać telefonów i udawać że nie wie o co chodzi pozostaje tylko żal że tacy ludzie są w branży reklamowej konkurencja duża oj duża to co złe zawsze wróci
nie polecam odradzam
podwykonawca 2016-04-13 09:12:00
Omijajcie firme Mamacube z daleka - nie płaca firmą którym podzlecają prace od kilku lat!!!!!
Adalbert 2016-07-11 13:11:58
To gdzie teraz mają siedzibę?
Zostaw swoją opinię o Mamacube Kamila Hendrysiak - Łowicz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mamacube Kamila Hendrysiak