Media Sp. z o.o. Agencja Reklamowa

Białystok

Opinie o Media Sp. z o.o. Agencja Reklamowa

anonim 2011-06-27 14:55:24
zgadzam się z poprzednikiem mogę polecić, jest OK ważne, jeśli jesteś profesjonalistą w tym co robisz staraj się o prace, sądzę że cię docenią
żubr 2014-05-11 11:24:35
witam
pracowałem tam ok 3 lat, praca wymagająca, trochę stresu, duży nacisk na jakość, rozliczenia z pracodawcą uczciwe
mała 2014-07-14 08:09:24
witam jestem zdziwiona poprzednimi wpisami a szymon-44 to chyba pani prezes firmy pisząc przyjazna dla pracownika - to śmiech i żenada nadgodziny płatne jak normalna stawka na hali smród od chemii trzeba często czekać na wypłatę do pietnastego następnego miesiąca albo dłużej a i tak więcej nie zarobisz niż minimalna stawka bo coś zawsze utną albo policzą po swojemu nie znam nikogo kto byłby naprawdę zadowolony tam pracując sama atmosfera w pracy też niemiła zresztą rotacja pracowników podobno ogromna to też o czymś świadczy praca raczej dla desperatów pozdrawiam i życzę powodzenia
Kasia 2015-03-05 08:48:41
pracowałam ponad 4 lata na stanowisku handlowca, nie ma rewelacji finansowych, system prowizyjny, zdarzały się ekstra premie, nigdynie dostałam tylko minimalnej pensji a zrezygnować z pracy musiałam z powodów osobistych. wyplata zawsze przed 10tym na koncie, ale też nie zgodzę się z "mala": atmosfera naprawdę niezła, stres jedynie z kontaktu z klientami ale to norma, rozliczenia z nadgodzin z elektronicznego rejestratora, szefostwo zwalniało z działu produkcji osoby "robiące bokami", moja ocena? pozytywna
kameleon 2015-03-13 11:14:16
Kasia... 4 lata na stanowisku handlowca? A kiedy to było? Z tego CO WIEM, to pracownicy sami się zwalniają, bo nie są doceniani. A jak wiadomo - z dobrej firmy się nie odchodzi...
Alina 2015-05-21 15:46:12
Witam!
Jeśli ktoś zastanawia się nad pracą w tej firmie to:
Pracuję już ponad rok na stanowisku szwaczki. Praca dość dynamiczna :),
są normy do wykonania i raport na koniec dnia.
Na moim dziale rządzi kierowniczka i ona ustala urlopy, zmiany, wolne dni itp.
Kontakt z szefem jest tylko na koniec miesiąca, w celu rozliczenia czasu pracy i norm, za ponad normy są premie uznaniowe. Ciężko czasami złapać szefa na rozliczenie premii :D
moje wrażenia: robię to co robię lubię, do pracy idę chętnie, wypłata do 10-go na rachunku, jest to moja kolejna praca i nie zamierzam z niej rezygnować z własnej woli :D
1
żaba 2015-07-11 19:49:22
Alina ponad rok na stanowisku szwaczki, a która to, rozliczenie premii świetny dowcip.
1
miś 2015-11-19 22:20:43
aktualnie pracuję w tej firmie
płace? może bez rewelacji ale co dla mnie ważne zawsze na czas,
atmosfera? nie mogę narzekać, zawsze można coś zmienić
premie? to nie dowcip ...otrzymuję!
postanowiłam napisać bo nie lubię jak ktoś obsmarowuje niesłusznie
1
coztapolska 2016-02-16 16:12:57
Wszystko brednie...szef to oszust i kanciarz. Omijać z daleka...płaci 15go mimo że uzgodnione rozliczenie jest 10go i trzeba się dopominać o pieniądze. Szefowa jest arogancka i chamska do granic...pracownik ma tam non stop pod górkę.
1
Iza 2016-03-18 12:35:28
W 100% zgadzam się z poprzednią opinią.
Prezes 2016-04-21 10:39:46
opinie na temat naszej firmy są dla mnie bardzo ważne,
zawsze jestem otwarty na wszelkie sugestie od pracowników
jestem zamknięty na narzekania leniwych, roszczeniowych i nieuczciwych pseudo-pracowników!
dlatego zatrudniamy tylko zadowolonych pracowników

umowa pracownik pracodawca jest prosta,
pracownik oddaje do dyspozycji swój czas a pracodawca za to płaci

jeśli nie wywiązujesz się z umowy to nie możesz liczyć na dodatkowe premie i nie narzekaj!
jeśli cię nie doceniają a nie masz sobie NIC do zarzucenia to zmień pracę gdzie cię docenią i nie narzekaj!
ale jeśli narzekasz na firmę w której pracujesz jesteś nieuczciwy i nie oczekuj że cie ktoś za to doceni, jeśli masz coś do powiedzenia to tylko bezpośrednio do swego pracodawcy bo tylko taka forma może coś zmienić

...bo narzekanie to taki polski sposób, chyba na wzbudzenie litości
spójrz najpierw na siebie co dajesz i co oczekujesz w zamian i walcz
ale nie narzekaj!
1
Asia 2016-09-20 12:09:28
Trzy słowa do pana prezesa ....... WSTYD WAS ZNAĆ.
Zostaw swoją opinię o Media Sp. z o.o. Agencja Reklamowa - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Media Sp. z o.o. Agencja Reklamowa