Kiwi Art Sp. z o.o. Creative Studio

Toruń

Opinie o Kiwi Art Sp. z o.o. Creative Studio

pixel 2011-08-28 03:22:09
Wypłata może i jest,(usunięte przez administratora). Praca po godzinach, stres sięga zenitu, stosy maili, beznadziejna atmosfera. Wszędzie tylko nie tam.
1
ixon 2014-06-09 09:52:11
(usunięte przez administratora) unikac jak ognia idealne miejsce pracy (usunięte przez administratora) umowa zlecenie, smiesszne pieniadze a udaja niewiadomo kogo.
1
Małgorzata Kaczorek 2016-08-18 20:25:35
Wszystkie powyższe opinie dotyczą osoby, której projekty, podobnie, jak słownictwo wykasowane przez administratora, nie nadawały się do publikacji - być może stąd frustracja. Zapraszamy do współpracy wszystkich, dla których kreacja, jakość i profesjonalizm ma znaczenie.
graficzka 2016-08-19 11:45:08
niestety to prawda, bardzo niskie standardy pracy, wyłudzanie projektów na zasadzie konkursów, potwierdzam posty przedmówców z roku 2011 i 2014 :P Chyba taj Pani się coś pomyliło że jedna i ta sama osoba by publikowała posty w takim odstępie czasu. Unikać jak ognia!
1
rzyczliwy 2016-08-19 14:13:38
Ta firma ma taki biznes plan. Nie zatrudniać nikogo na stałe albo mieć jednego jelenie który robi za DPT, copywritera, projektanta i sekretarkę, a poza tym łapać jeleni na zasadzie "konkursów" i płacić śmieszna kasę jeszcze z opóźnieniami lub po prostu mówić że kasy nie będzie bo projekt się nie podobał, nie ma żadnej kontroli nad tym co ona robi z tymi projektami...

DRAMAT i tona cebuli!
1
AS 2016-08-20 09:30:57
dobrze znam sytuacje z doświadczenia i opowieści, przestrzegam każdego przed pracą w tej firmie, wyzysk i zero rozwoju.
1
RP 2016-08-21 16:30:29
Firma ma "biznas plan" polegajacy na organizowaniu "konkursow" jako posrednik miedzy swoim klientem, a grafikiem. Sami niczym nie ryzykują bo nikogo nie zatrudniają, a naiwni najczęściej poczatkujacy w zawodzie lub studenci robią projekty najczesciej za darmo. Jeden na trzech dostanie zlecenie bo klient wy ierze projelt z konkursu. Jesli lubisz prace za darmo, stres, mase poprawek, prace w weekendy i na teraz. To aplikuj do tej firmy. Jesli nie jestes masochista to nie trac na nich czasu.
1
Uwaga 2016-09-19 16:42:34
Wlascivielka nie rozlicza pracy. Typowa firma krzak 0/5
2
Zostaw swoją opinię o Kiwi Art Sp. z o.o. Creative Studio - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kiwi Art Sp. z o.o. Creative Studio