Greenfly Biuro Reklamy

Rzeszów

Opinie o Greenfly Biuro Reklamy

edek 2013-07-15 12:09:51
Nie polecam myślą że są super agencją reklamową, a tak naprawdę im dużo brakuje wystarczy spojrzeć na port folio.
1
laleczka 2013-08-30 22:40:12
edek z fabryki kredek :) Ja mam odwrotne skojarzenia bo w przeciwieństwie do portfolio spotkałam się w w realnym świecie na spotkaniu. Polecam duża firma fajni ludzie :) Każdy patrzy w swój własny sposób.
1
zbyszek 2013-12-17 10:57:15
Nie polecam,
4
nina 2014-07-02 14:47:24
NIE POLECAM. INFORMACJE NA TEMAT WARUNKOW PRACY I ZAROBKOW OKAZUJA SIE ZUPELNIE INNE.. OCZYWISCIE GORSZE!! WYMOGI MEGA A SZACUNEK ZEROWY DO PRACOWNIKA.. JESLI CHODZI O DBAŁOŚĆ O KLIENTA TO PORAŻKA. . BYLE BY ZAMOWIL A WYKONANIE ZLECENIA W TERMINIE MAJA W D...
5
krecik 2014-07-14 13:25:42
Zatrudnienie najlepiej za miskę ryżu !!!
i to za dużo !
ryż musisz sam sobie kupić !
o to warunki w Greenflu.
6
ted 2014-07-14 19:48:43
Brak wynagrodzenia na czas i jeszcze trzeba się upominać..... szkoda zawracać sobie głowę zarówno z punktu widzenia pracownika jak i klienta. (usunięte przez administratora)
3
pracownik 2014-07-28 16:38:38
Witam,
ja współpracowałem przez długi czas polecam konkretne wymagania za konkretne pieniądze ci co szukają pracy za darmo to pewnie komentarze wyżej. Teraz współpracuje jako klient polecam!
1
jango 2014-08-04 07:53:57
to prawda maja terminy gdzieś, duże opóźnienia w realizacji, kpią sobie z klientów.
2
klient 2014-12-20 22:20:43
koszmara firma, nie polecam. Nie potrafia nic zrobić na czas w dodatku nie mają swoich drukarnie tylko wszystko zlecają, łącznie z montażem i wykonaniem w firmie drukarnia creative
2
pracownik 2015-01-06 21:29:24
narzekać łatwo każdemu, gorzej ze świadomością - drukarnia creative należy do greenfly. Zapraszamy tych świadomych klinetow ktorym rowniez zapewnimy na czas realizacje.
6
były pracownik 2015-05-28 10:52:51
Wszelkie opinie o kiepskiej kasie, złych warunkach itp - są wyssane z palca - jeżeli komuś nie chce się pracować, nie posiada żadnych umiejętności, wiedzy i doświadczenia - to nie ma czego w Greenfly szukać.
osobiście - z pkt widzenia ex pracownika - Greenfly jako pracodawcę polecam - ale tylko poważnym osobom.
4
Safari 2016-04-12 09:16:33
Firma cały czas się rozwija. Współpracuję z agencją od dawna i nadal mnie zaskakują. Miła obsługa, satysfakcjonujące realizacje. Jak najbardziej na plus.
2
Świadomy klient 2016-09-07 03:58:12
Firma pędzi do przodu, ale realia województwa niestety za nią nie nadazaja, polecam tylko świadomym przedsiębiorcom, którzy patrzą w przyszłość, a nie trzymaja się kurczowo tu i teraz
3
kontrahent 2016-10-22 11:52:22
jak płaca pracownikom tak jak za faktury to nie polecam!!!! nieściągalne faktury, szef albo na urlopie albo na "spotkaniu" niewiadomo gdzie
7
tubylec 2017-01-11 22:30:25
Polecam wszystkim jako były pracownik , ambitna firma rozwijająca sie poza podkapracie , Jesli ktos lokalnie to warto!
1
Klientka Katarzyna 2017-02-08 21:04:28
Jestem mile zaskoczona, bo zaryzykowałam, mimo kiepkich opinii. Jak dla mnie- profesjonalizm z dodatkiem własnego, specyficznego stylu w podejściu do klienta. Trudno to opisać, ale polecam spróbować, bo jestem sobą, która oczekuje naprawdę wow pod kątem obsługi i tutaj poczułam się w dobrych rękach. Efekt bardzo mi się podoba, więc w realu polecam znajomym. Co do pieniędzy- panuje tam przyjazna i swojska atmosfera, widać, że Ci ludzie się lubią, więc nie sądzę, żeby tam pracowali bez płacy? Poza tym mam kontakt z osobą, która pracuje tam już ładne parę lat , więc chyba o czymś to świadczy? Zresztą. Tyle opinii ilu ludzi. Ja szczerze polecam!
1
Takie tam 2017-03-04 12:09:40
Jestem zaskoczony poziomem rozmowy rekrutacyjnej. Osoba sie nie przedstawila, rozmowa byla spozniona, juz o braku przeprosin nie wspomne, to zwykly szacunek wobec drugiego czlowieka przeciez powonien byc.
O samej rozmowie nie bede pisac, poniewaz kazdy ma rozny poziom doswiadczenia I wiedzy rekrutacyjnej.
Opinie wystawiam tylko z jednego powodu, obiecali sie odezwac, a sie nie odezwali.
To troche swiadczy o pracodawcy.
Zostaw swoją opinię o Greenfly Biuro Reklamy - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Greenfly Biuro Reklamy