Chilid Sp.j. A. Zarudzka P. Majchrzak

Gliwice

Opinie o Chilid Sp.j. A. Zarudzka P. Majchrzak

jet 2011-09-21 12:37:28
Ja miałem i zdecydowanie odradzam! Jak bedzie ktos zainteresowany opinia zapraszam na priv.
6
miernota 2013-03-21 10:24:03
Odradzam - [usunięte przez moderatora]
an 2013-06-26 01:56:03
Odradzam!
Pracy kupe, kasa nie jest płacona w terminie! o ile jest wogóle placona.
Firma pomimo zalegania mi z wypłata, sciemnia ze kasy nie ma.
xx 2015-02-04 12:14:08
Co za bzdury piszecie?
Pracuję w Chilid kilka lat.
To prawda, pracy jest dużo, ale zawsze dostaję pieniądze w terminie i co roku podwyżkę.
Hejters gonna hate ;)
2
Łysy 2015-03-09 21:04:58
Kasa była zawsze w terminie i to koniec pozytywów.
Zdążysz się wyrobić, to ustanawiasz sobie nową normę.
Jak dojdzie do momentu, że się nie wyrabiasz, to: "doba ma 24 godziny masz jeszcze dużo czasu"
Pokaż, że potrafisz a robisz za czterech. O podwyżce można pomarzyć.
No i trudno nie wspomnieć o tym, że od osoby na "menadżerskim stołku" wymaga się minimum emocjonalnej stabilności.
To, jak bardzo w tej firmie człowiek jest psychicznie i intelektualnie drenowany zrozumiałem dopiero jak zmieniłem miejsce pracy.
20
Pat 2016-12-07 21:52:29
Najlepsze miejsce ever! Super pracodawcy,bardzo wyrozumiali. Pracownik na pierwszym miejscu. Wiadomo robota ma być wykonana dobrze i na czas. polecam
2
Pat2 2016-12-14 17:53:43
Super miejsce na maksa!!! Rozwój osobisty i masa wyzwań jest praktycznie codziennie. Super ludzie i atmosfera, człowiek każdego dnia przychodzi do pracy z uśmiechem na twarzy. Bardzo polecam.
1
Szkoda czasu 2017-08-08 18:51:05
W internecie firma wygląda super, ale niestety już na wstępie pozostawiła duży niesmak.

Zanim nawet zaproszą człowieka na rozmowę, każą robić jakieś zadania, do których wytyczne są kompletnie niejasne - "tu masz case studies - jak wypromujesz ten kontent?". Koniec. A później piszą, że nie są zainteresowani kandydaturą, bo moje materiały są na temat jednego z case studies, a nie... czegoś innego. No właśnie, czego??

Tyle wysiłku i godzin spędzonych na marne...
1
Si 2017-08-25 12:47:38
Hej możesz coś więcej dodać na priv? Zastanawiam sie czy iść na rozmowę
Zostaw swoją opinię o Chilid Sp.j. A. Zarudzka P. Majchrzak - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Chilid Sp.j. A. Zarudzka P. Majchrzak